maniac89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 λοιπόν παιδιά συμβαίνει το εξής, γράφω π.χ. ένα απλό προγραμματάκι στην C... #include <stdio.h> int main(int argc,char* argv[]) { printf("Hello World\n"); printf("Nikos"); return 0; } το πρόβλημα είναι όταν κάνω compile με gcc μου βγάζει στην κονσόλα μόνο το πρώτο printf ενώ ότι ακολουθεί δεν μου το βγάζει....αυτό συμβαίνει σε κάθε πρόγραμμα! τι μπορεί να συμβαίνει;προκαταβολικά thanks...
morfara Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 τι windows έχεις? αν εχεις vista,κοιτα εδώ http://aresio.blogspot.com/2007/06/vista-and-dev-cpp.html
maniac89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 τι windows έχεις? αν εχεις vista,κοιτα εδώ http://aresio.blogspot.com/2007/06/vista-and-dev-cpp.html ναι vista έχω...
Αδμιν Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Insomnia.gr > Λειτουργικά Συστήματα > Linux πρόβλημα με C
firewalker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Βάλε ένα \n στην τελευταία printf. Δηλαδή printf("Nikos\n");
myle Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 λοιπόν παιδιά συμβαίνει το εξής,γράφω π.χ. ένα απλό προγραμματάκι στην C... #include <stdio.h> int main(int argc,char* argv[]) { printf("Hello World\n"); printf("Nikos"); return 0; } το πρόβλημα είναι όταν κάνω compile με gcc μου βγάζει στην κονσόλα μόνο το πρώτο printf ενώ ότι ακολουθεί δεν μου το βγάζει....αυτό συμβαίνει σε κάθε πρόγραμμα! τι μπορεί να συμβαίνει;προκαταβολικά thanks... Η έξοδος είναι buffered όταν χρησιμοποιείς την printf. Δοκίμασε fprintf και τύπωσε στο stderr. Αυτή είναι η σωστή πρακτική αν χρησιμοποιείς printf's για debugging.
maniac89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Λοιπόν ευχαριστώ για τις απαντήσεις τελικά με βοήθησε το πιο απλό! Thanks firewalker το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέτεις σε κάθε printf ένα "\n"!
demetri0s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δοκιμασε το ετσι: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int main() { printf("Hello World\n"); printf("Nikos \n"); system("pause"); } Μην μπλεκεις με εντολες της C++ και συνηθως χρησιμοποιουμε παντα τις 2 βιβλιοθηκες επανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.