maniac89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 λοιπόν παιδιά συμβαίνει το εξής, γράφω π.χ. ένα απλό προγραμματάκι στην C... #include <stdio.h> int main(int argc,char* argv[]) { printf("Hello World\n"); printf("Nikos"); return 0; } το πρόβλημα είναι όταν κάνω compile με gcc μου βγάζει στην κονσόλα μόνο το πρώτο printf ενώ ότι ακολουθεί δεν μου το βγάζει....αυτό συμβαίνει σε κάθε πρόγραμμα! τι μπορεί να συμβαίνει;προκαταβολικά thanks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfara Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 τι windows έχεις? αν εχεις vista,κοιτα εδώ http://aresio.blogspot.com/2007/06/vista-and-dev-cpp.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniac89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 τι windows έχεις? αν εχεις vista,κοιτα εδώ http://aresio.blogspot.com/2007/06/vista-and-dev-cpp.html ναι vista έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Insomnia.gr > Λειτουργικά Συστήματα > Linux πρόβλημα με C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Βάλε ένα \n στην τελευταία printf. Δηλαδή printf("Nikos\n"); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 λοιπόν παιδιά συμβαίνει το εξής,γράφω π.χ. ένα απλό προγραμματάκι στην C... #include <stdio.h> int main(int argc,char* argv[]) { printf("Hello World\n"); printf("Nikos"); return 0; } το πρόβλημα είναι όταν κάνω compile με gcc μου βγάζει στην κονσόλα μόνο το πρώτο printf ενώ ότι ακολουθεί δεν μου το βγάζει....αυτό συμβαίνει σε κάθε πρόγραμμα! τι μπορεί να συμβαίνει;προκαταβολικά thanks... Η έξοδος είναι buffered όταν χρησιμοποιείς την printf. Δοκίμασε fprintf και τύπωσε στο stderr. Αυτή είναι η σωστή πρακτική αν χρησιμοποιείς printf's για debugging. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniac89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Λοιπόν ευχαριστώ για τις απαντήσεις τελικά με βοήθησε το πιο απλό! Thanks firewalker το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέτεις σε κάθε printf ένα "\n"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Κάτι πάει στραβά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demetri0s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δοκιμασε το ετσι: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int main() { printf("Hello World\n"); printf("Nikos \n"); system("pause"); } Μην μπλεκεις με εντολες της C++ και συνηθως χρησιμοποιουμε παντα τις 2 βιβλιοθηκες επανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.