kuriakidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας με ένα πρόβλημα που έχει προκύψει. Αγόρασα ένα σκληρό εξωτερικό που είναι o storex club mpix-355. http://www.storex.eu/storex/htm/scripts/produit.asp?categorie_produit=Disque%20dur%20multim%E9dia&nom_produit=mpix%20355&num_cat=11 αυτό εδώ για την ακρίβεια. Το έβαλα στο pc μου και ακούστε τι κάνει : αναγνωρίζει το usb βλέπει ένα σκληρό hitachi HDP725050GLA360 500 gb και όταν πάω να βάλω ταινίες στον σκληρό δεν τις περνά και δεν περνά κανένα άλλο αρχείο. Ξεκινάει βγάζει στα vista το εικονίδιο εκείνο της μεταφοράς αλλά κολλάει και δεν προχωράει καθόλου μετά πρέπει να κάνω άκυρο το αρχείο στην μεταφορά και να το κλίσω το μηχάνημα γιατί αλλιώς θα κολλήσει όλο το λειτουργικό. Αν κάνω το αντίθετο όμως δουλεύει. Δηλαδή το έβαλα σε ένα άλλο pc από εκεί έβαλα mp3 μέσα και μετά το πήρα και το πήγα στο δικό μου pc και έδωσα να μεταφέρει τα τραγούδια σε ένα σκληρό και το έκανε κανονικά. Μπροστά έχει μια οθόνη που όταν μεταφέρει αναβοσβήνει ένα access ενώ όταν πάω να του στείλω εγώ αρχεία δεν αναβοσβήνει. Έχω ένα ακόμα 500 σκληρό εξωτερικό αλλά εκεί δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Λειτούργει κανονικά . Να πω ότι έχω gigabyte p35-ds4 και έχω δοκιμάσει τα πάντα το έχω βάλει σε όλες τις usb έχω κάνει format και ξαναέβαλα τα vista από την αρχή.
kaviros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Η προσωπική μου εμπειρία με το MPiX-355 500GB λέει τα εξής: 0. Είναι φθηνό σχετικά 114 Euro από τον Κωτσόβολο (Οκτ 2008). 1. Δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στα filenames, όπότε στην TV θα βλέπετε ???? 2. Το multimedia player πρόγραμμα για διαχείριση του δίσκου με TV & τηλεκοντρόλ έχει παρωχημένη φιλοσοφία και καθίστατε ουσιαστικά άχρηστο για μεγάλες συλλογές. Για να γίνω ποιο συγκεκριμένος: Κάθε φορά που βάζετε μπρός το μηχανάκι για παίξει στην TV αυτό φαίνεται να ψάχνει όλο τον δίσκο προκειμένου να κατασκευάσει λίστες με τραγούδια, εικόνες, βίντεο!!! Αυτό πάει καλά αν έχετε κάπου 100-1000 τραγούδια. Αν τώρα ο 500GB δίσκος είναι γεμάτος με τραγούδια θα περιμένετε ως την 2η παρουσία την διαδικασία AUTO-SEARCHING. Έτσι το MPiX-355 μηχάνημα αυτό είναι άχρηστο για αναπαραγωγή μεγάλων συλλογών μεσω TV. Τί εννοώ μεγάλων? άντε με 20GB MP3 μόνο ό χρόνος AUTO-SEARCHING υποφέρεται με 100GB δεν υποφέται (μιλαμέ για ώρες ατελείωτες). Σκεφτείται λοιπόν ότι τα 465GB που αντιστοιχούν χονδρικά σε 160000 MP3 απλώς ανοίγεται το μηχανήμα πριν φύγετε για καλοκαίρι και ίσως όταν επιστρέψεται από τις θερινές σας διακοπές αυτό να έχει ολοκληρώσει την λειτουργία (αν δεν καεί από καύσωνες, ή δεν πάθει κάποια άλλη κολούμπρα). 3. Η On-line υποστήριξη της εταιρείας (http://www.storex.eu) είναι για γέλια (η καλύτερα για κλάματα). Για να γίνω ποιο συγκεκριμένος έχουν ένα πρόχειρο site όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες μόνο στα Γαλλικά ή να γράψετε στο γαλλικό τους forum. Αν τώρα δεν ξέρετε γαλλικά υπάρχει το Google Translation. Αλλα και πάλι το MPiX-355 φαίνεται να το έχουν ψιλογειώσει από υποστήριξη και να ασχολούνται με νέα μοντέλα. 4. O Multimedia player που έχει υποστηρίζει μόνο FAT32 με άμεση συνέπεια ότι δεν μπορεί να διαχειριστει αρχεία μεγαλύτερα από 4GB. Συνοψίζοντας, αν σκέπτεστε να αγοράσετε το STOREX MPiX-355 ως multimedia player και με ρωτούσατε θα σας πώ το εξής: "ΜΑΚΡΙΑ!!! Μην το πάρεις! ούτε αυτό ούτε άλλο της STOREX. Δες κάμια άλλη μάρκα και ψάξ την καλύτερα, ξεκινόντας από την υποστήριξη το site της εταιρείας και τα προβλήματα όσων τ' αγοράσαν".
OXTROS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Να συμφωνήσω και εγώ για μακρία από προϊόντα Storex γενικά. Από παλιά που είχα ένα σύστημα αποθήκευσης της storex για 80cd/dvd οι driver ποτε δεν δούλεψαν σωστά , ποτε το μηχάνημα δεν δούλεψε σωστά, ποτε δεν πήρα κάποια απάντηση στα mail μου από την εταιρία
kaviros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Χαίρομαι ιδιαίτερα που κάποιος, ή κάποιοι με επιβαιβεώνουν. Βέβαια είναι όπως τα γκάλοπ της τηλεόρασης, αλλά αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ας την πεί... πάντως εγώ λυπάμε για όσους την .... πάτησαν και πήραν το συγκεκριμένο προϊόν, και για αυτό έχω κάνει τα παραπάνω posts μπας και ενημερωθούν κάποιοι. Θεωρώ απαράδεκτη την στάση της εταιρείας STOREX να μιλά μόνο γαλλικά και να μην απαντά στα μηνύματα μας που προσπαθήσαμε να τα πούμε και στα γαλλικά αλλά ... γείωμα. Από την άλλη θλίβωμε με κάτι εταιρείες τύπου Κωτσόβολος, Carefour που επιλέγουν τέτοια προϊόντα. Τι εννοώ; Ότι σαβούρα έχει ξεμείνει από κάτι εταιρείες σαν την STOREX που δεν μπορούν να περπατήσουν λόγω παρωχημένης τεχνολογίας, χάλια υποστήριξης τα τσιμπάνε σε φτηνές τιμές και τα ρίχνουν στην αγορά ως φθηνές λύσεις. Δεν τα δοκιμάζει κανείς; δεν βλέπουν τι σαβούρα είναι; αλλά όπως φαίνεται δεν τους νοιάζει και πολύ, κι ούτε πρόκειται να σκάσουν. Πιθανώς έχουν συμβάσεις για επιστροφή ελλατωματικών οπότε λίγο τους νοιάζει. Αλλά καλά θα κάνουν να έχουν και κανα άτομο (δεν κοστίζει) που πριν παραγγείλει 100-200-300 κ.ο.κ. κομμάτια να πάρει 1-2 σπίτι του να τα δεί και μετά να παραγγείλει. Αλλιώς ότι σαβούρα ξεμένει από κάτι China Town βιτρινο-εταιρειούλες τις κακιά της ώρας τα φορτώνονται και τα ξεπουλάν στα σουπερ μαρκετ κι ότι βγεί.
deva7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Λυπάμαι που δεν είδα τα μνμ σας νωρίτερα. Προχθές αγόρασα τον STOREX CLUB MPIX-355. Μου φάνηκε καλή η τιμή του για το είδος του. Μόλις τον εγκατέστησα (ελπίζω σωστά), άρχισα την μεταφορά των ταινιών μου. Ξαφνικά μου έγραψε αδύνατη η αντιγραφή και στην επόμενη ματιά δεν υπήρχε ο σκληρός πουθενά. Επειδή δεν γνωρίζω πράγματα, ψάχνω να βρω τι μπορώ να κάνω. Μέχρι που κατέβασα το PC Inspector File Recovery για να ανασύρω τα διαγραμένα από τον κάδο αρχεία. Λυπάμαι που την πάτησα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω τώρα;
labkos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και τα λεφτά σου πίσω....σε κάτι τέτοια δεν πρέπει να χαριζόμαστε παιδιά..... ελπίζω μόνο να μην έχεις πετάξει το κουτί και την απόδειξη!!!!! η επιστροφή γίνεται με την αιτιολογία ότι δεν με καλύπτει, όχι ότι είναι χαλασμένο !!!!!!!!!! Με την αιτιολογία ότι δεν με καλύπτει σου επιστρέφουν τα λεφτά;Γιατί αγόρασα και εγω το Storex 353
papayios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Πειτε απλα οτι ειναι απαραδεκτο σαν προιον . Μη νομιζετε οτι δεν ξερουν τι πουλανε αλλα σου λενε σιγα μην κατσουν ολοι να τα γυρισουν πισω .
labkos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Σήμερα επέστρεψα στον Κωτσόβολο τον Storex 353 που είχα πάρει αλλά δεν μου επέστρεψαν λεφτά μου έδωσαν όμως μια απόδειξη επιστροφής για να αγοράσω κάτι άλλο όταν θελήσω.
deva7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δυστυχώς εμένα δεν τον παίρνουν πίσω τη στιγμή που δεν έχει πρόβλημα! Για μένα ένα πρόβλημα είναι ολόκληρο. Σήμερα πάλι δεν τον βρίσκω μέσα στον υπολογιστή μου.
oxlirotatos Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Παιδιά γεια σε όλους και Χρόνια πολλά, Αγόρασα κι εγώ ένα τέτοιο μαραφέτι storex club mpix-353 και εντάξει μέχρι στιγμής δε μου έχει βγάλει κανένα τεράστιο πρόβλημα εκτός από το ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω drivers και δεν μπορώ να δω ελληνικούς υπότιτλους στην TV ρε παιδί μου. Παίζω ένα AVI αρχείο ας πούμε με εξωτερικούς υπότιτλους .srt και βγάζει άλλα αντί άλλων. Όταν παίζω ένα AVI αρχείο με ενσωματωμένους υπότιτλους (σσ. με AVIAddXSubs) δε δείχνει τίποτα. Παίζει να κάνω τίποτα γι'αυτό το θέμα? Ή να το πάω πίσω και να τους το φέρω στο κεφάλι? Γιατί εγώ τα κάνω αυτά δεν έχω πρόβλημα...Thanx
Slammer Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Υπαρχει firmware που υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Δεν θα το βρεις στα updates του site τους αλλα μέσα στο forum της storex (μπες στο forum, στη κατηγορία του mpix 353) Εγω περιεργως είμαι ευχαριστημένος με το μηχανάκι. Δεν είναι και κανένα θαύμα της τεχνολογίας, εχει τα προβληματάκια του, αλλά από την άλλη παίζει τα αρχεία που του εχω ρίξει μέσα και με έχει βολέψει αρκετά. Το μενού όντως είναι δυσχρηστο αλλά αν φιάξετε και χωρίσετε τις συλλογές σας σε directories τοτε τα πράγματα είναι καλύτερα. Το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για ταινίες. Τα βασικότερα προβλήματα που έχει είναι: - Κακό scaling των ταινιών σε full screen. Αν το video δεν εχει ικανό μέγεθος τοτε εμφανίζεται αρκετά μικρότερο και δεν γεμίζει την οθόνη. - Πολύ αργό usb host, όταν πρόκειται αυτό να διαβάσει usb συσκευές. Μια ταινία 700 ΜΒ για να διαβαστεί από ενα στικάκι και να αντιγραφει στον σκληρό του κάνει πάνω από 5 λεπτά. Μοναδική λυση να το κουμπώνετε στον υπολογιστή για τετοιες δουλειές. Τελος πάντων, τον καιρό που το πήρα και στη τιμή που το πήρα ήταν μια τίμια αγορά (μολις 25 ευρώ περισσότερα από εναν απλό usb σκληρό ίδια χωρητικότητας)
gmanolas Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Eίμαι και εγώ ένας από αυτούς που μάλλον την πάτησαν με τον storex mpix 355…
sintalkas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά υπάρχει κανείς ευχαριστημένος από το συγκεκριμμένο μηχανάκι ή μάπα το καρπουζί σε ενά αλλό θέμα λένε πως αργεί τρομερά να διαβάσει τα αρχεία που έχει αποθηκευμένα στον σκληρό του δίσκο,με τους υπότιτλους τι γίνεται διαβάζει ελληνικές γραμματοσειρές και γενικά ειναί καλό μηχανάκι και αξιοπιστό. Το λέω αυτό γιατί ειναί πολύ φτηνό μολίς 59 ευρώ και λεω αν παίζει κουτσά ,στραβά να το πάρω.Παρακαλώ πειτέ μου την γνώμη σας να δω τι θα κάνω..
g_kor06 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Υπαρχει firmware που υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Δεν θα το βρεις στα updates του site τους αλλα μέσα στο forum της storex (μπες στο forum, στη κατηγορία του mpix 353) Εγω περιεργως είμαι ευχαριστημένος με το μηχανάκι. Δεν είναι και κανένα θαύμα της τεχνολογίας, εχει τα προβληματάκια του, αλλά από την άλλη παίζει τα αρχεία που του εχω ρίξει μέσα και με έχει βολέψει αρκετά. Το μενού όντως είναι δυσχρηστο αλλά αν φιάξετε και χωρίσετε τις συλλογές σας σε directories τοτε τα πράγματα είναι καλύτερα. Το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για ταινίες. Τα βασικότερα προβλήματα που έχει είναι: - Κακό scaling των ταινιών σε full screen. Αν το video δεν εχει ικανό μέγεθος τοτε εμφανίζεται αρκετά μικρότερο και δεν γεμίζει την οθόνη. - Πολύ αργό usb host, όταν πρόκειται αυτό να διαβάσει usb συσκευές. Μια ταινία 700 ΜΒ για να διαβαστεί από ενα στικάκι και να αντιγραφει στον σκληρό του κάνει πάνω από 5 λεπτά. Μοναδική λυση να το κουμπώνετε στον υπολογιστή για τετοιες δουλειές. Τελος πάντων, τον καιρό που το πήρα και στη τιμή που το πήρα ήταν μια τίμια αγορά (μολις 25 ευρώ περισσότερα από εναν απλό usb σκληρό ίδια χωρητικότητας) Καλημέρα , Αγόρασα προχτές το Storex Μpix 353 , δεν έχω πολυασχοληθεί ακόμα πολύ μαζί του γι άυτο και δεν μπορώ να κάνω σχόλια για την λειτουργία του. Θα ήθελα να κάνω ένα ερώτημα. Κατέβασα απο το Site της storex ενα update firmware που υποστηρίζει Ελληνικά. Πως θα το περάσω στον σκληρό δίσκο ??? Απ'οτι είδα πρόκειτε για ενα αρχειο με κατάληξη .rom Ευχαριστώ
sintalkas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 g_Kor06 απλά το βαζείς σε ενα στικάκι το τοποθετείς στην υποδοχή του usb και μετά αυτό μόνο του το αναγνωρίζει και σου αντικαθιστά το bios. Slammer εχείς το λινκ με το firmware το φτιαγμένο (αυτό που έβαλες και σου παίζουν οι υπότιτλοι ) γιατί βρήκα ένα από το forum της storex αλλά συνεχίζει να μην μου παίζει στα ελληνικά τους υπότιτλους? Αν μπορείς στειλέ το με π.μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.