pix_lax82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 καλησπέρα, Όπως πολύ καλά καταλάβατε εχω ενα πρόβλημα με ενα δίκτυο. Το δίκτυο αποτελείται απο εναν server 2000, 10 PC με win98 και με 5PC me vista. Το πρόβλημα μου είναι οτι τα PC με τα Vista βλέπουν κανονικά τους κοινοχρηστους φακέλους του server και των η/υ με τα 98, αλλά μεταξυ τους οταν ο ενας παει να δει τον αλλο μου ζητάει username και password. Κοιταξα στο forum να βρω λύση αλλά οσα λενε τα εκανα χωρίς αποτέλεσμα. Καποια βοήθεια? Σας επισυνάπτω και 2 εικόνες
pix_lax82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ναι, ο χρήστης του κάθε η/υ εχει username και password.
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Και φανταζομαι, τα βαζεις σωστα? Τι μυνημα λαθους βγαζει?
pix_lax82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Οταν πάω να μπώ στους κοινόχρηστους φακέλους των αλλων η/υ που έχουν vista μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Αυτο εγω θελώ να μην εμφανίζεται δεν θέλω δηλαδη καθε φορά που θέλω να δω τα κοινόχρηστα αρχεία του αλλου η/υ να βάζω το user kai to pasσ.
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δε γινεται στο domain ετσι απλα...θελει ρυθμιση στο σερβερ....γιαυτο εχει απο κατω απομνημονευση...
pix_lax82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Εστω δηλαδη οτι εγώ ειμαι ο dimitris-PC εαν πάω να μπω στο george-PC Μου πετάει αυτό και μπαίνω εαν δωσω user kai pas αυτου που χειριζεται το george. Εγω θελω να του δώσω ελεύθερη προσβαση να βλέπουλ=ν ολοι τα κοινοχρηστα αρχεία ολων.
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Αρα μπαινεις κανονικα....αρα εισαι οκ...δεν θυμαμαι που ειναι οι ρυθμισεις....ειναι παλιος ο σερβερ....αν κανεις απομνημονευση...στα ξαναζηταει?
pix_lax82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ναι, μολις κανει επανεκκίνηση ο η/υ. το πρόβλημα είναι στα vista που ζητάνε user kai pas αυτό θέλω να απενεργοποιήσω.
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ναι, αλλα δε μπορω να σου πω ακριβως...θελει ψαξιμο στα local security policies στο σερβερ....δεν εχω μπροστα μου κατι παρομοιο...επισης, domain χωρις κωδικους ειναι οτι χειροτερο.
pix_lax82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δηλαδή να εστιάσω στον server? Εγω νόμιζα οτι είναι κάποιο κόλλημα των vista. To domain εχει κώδικούς απλά τα κοινοχρηστα αρχεία θελω να είναι free σε αυτούς που δουλεύουν στο domain. Παντού έτσι γίνεται.
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ναι...οταν μπαινεις σε domain παιρνεις τα policies k settings του server. Μεσα απτο server ρυθμιζεις και αλλαζεις οτι θες...
pix_lax82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 οκ, thx θα το τσεκάρω γιατι με παιδεύει κανα 2 μέρες τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.