Προς το περιεχόμενο

HTC TOUCH DIAMOND VS I-PHONE 3G

tolisrx8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτες τις συσκευες...τι προτεινετε?

το diamond εχει gps μεσω δορυφορου ενω το iphone μεσω gprs,εχει λειτουργικο windows πραγμα που σημαινει καλυτερη συμβατοτητα,απο την αλλη ομως εχει μονο 4Gb ram και δεν εχει ολα τα gadjets του iphone 3g...

τι λετε?

Δημοσ.

Αυτό που αναφέρεις για το GPS για το iPhone 3G δεν ισχύει! Έχει κανονικό GPS συν A-GPS (όπως και το HTC) όταν βρίσκεται σε χώρους που δεν μπορεί να συνδεθεί με τον δορυφόρο (πχ εντός κτιρίων).

Επίσης, το iPhone με το App Store της Apple πλέον θα έχει όλο και μεγαλύτερη υποστήριξη από πλευράς εφαρμογών. Βέβαια, και το HTC φαίνεται πολύ καλό.

Εγώ, πάντως, θα περιμένω να πάρω το iPhone! ;-)

Δημοσ.

Δεν συγκρίνονται τα gps του ενός και του άλλου.. Το συζητήσαμε και στο thread του iphone, έχει πολύυυυ αργο update το gps του iphone, δεν είναι για αυτοκίνητο..

Go for Diamond.. Και εγώ ήθελα το iphone αλλά μάλλον θα συμβιβαστώ με το touch..

Καλύτερη φωτογραφική το diamond, μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη, υπεραρκετές εφαρμογές, destinator.. Μάλλον καλύτερη τιμή (ή τελοσπάντων τα ίδια).. Δεν έχει το wow factor του iphone αλλά κάνεις την δουλειά σου αν μη τι άλλο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως χειρίστηκα το diamond σε ένα κατάστημα του γερμανού που βρέθηκα, (νομίζω του γερμανού), και απο το λίγο που το δοκίμασα, η ταχύτητα του μενού, συγκρινόμενη με το iphone είναι πολύ αργή. Δεν ξέρω αν σε εκείνη τη συσκευή είχαν ανοίξει απο πριν εφαρμογές και βάρυνε. Μου φάνηκε πραγματικά αργό. Επίσης καμία σχέση δεν θα έχει και η οθόνη αφής. Σε αυτά τα δύο υπερτερεί σαφώς το iphone. Και εφαρμογές πραγματικά βγαίνουν πάρα πολλές και καλές μέσω app store.

Δημοσ.

To HTC και θα δεις με το καιρο πως δεν θα το μετανιωσεις το IPHONE ειναι μονο μοστρα ,ολα κλειδωμενα κ πρεπει να πληρωσεις . Εκανα κ εγω πως να το παρω τοτε το πρωτο μου το φερανε κ ξενερωσα σε μιαμιση βδομαδα .

Θα βρεις πολλες εφαρμογες σε windows mobile τις οποιες δεν χρειαζεται να πληρωσεις τιποτα ;).

Δημοσ.

μαλλον στο Htc θα παω εφοσον υπαρχουν περισσοτερες εφαρμογες...μπορει το iphone να ειναι πιο μουρη ωστοσο με χαλαει και το μεγεθος του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...