Dhmhtrhs16 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος εδω στο foroum και προσφατα αγορασα καινουριο υπολογιστη τετραπυρηνο.Lineage θα παιζει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 εσύ τι λες? άλλοι παίζουν με παλιούς Ρ4 και Celeron παρεπιπτόντως υπάρχει topic για Lineage http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=147973
Dhmhtrhs16 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ναι εμενα επειδη ρωτησα εναν υπαλληλο απο το μαγαζι που το πηρα μου ειπε οτι μπορει να χρειαστει να βγαλεις εναν πυρηνα με εντολη κατι τετοιο μου ειπε
sodeli Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ναι εμενα επειδη ρωτησα εναν υπαλληλο απο το μαγαζι που το πηρα μου ειπε οτι μπορει να χρειαστει να βγαλεις εναν πυρηνα με εντολη κατι τετοιο μου ειπε :lol: Epic!!
outlaw star Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Ναι εμενα επειδη ρωτησα εναν υπαλληλο απο το μαγαζι που το πηρα μου ειπε οτι μπορει να χρειαστει να βγαλεις εναν πυρηνα με εντολη κατι τετοιο μου ειπε :lol::lol::lol: απο περιέργεια απο που τον αγόρασες??
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Ναι εμενα επειδη ρωτησα εναν υπαλληλο απο το μαγαζι που το πηρα μου ειπε οτι μπορει να χρειαστει να βγαλεις εναν πυρηνα με εντολη κατι τετοιο μου ειπε Δυο πυρηνες βγαζεις με εντολη και εναν με το χερι, και μενει ενας πυρηνας για να παιζεις lineage με την υσηχια σου. Μερικοι κανουν και mods και ενωνουν τους δυο πυρηνες μεταχυ τους με σωληνα απο καζανακι για καλυτερη αποδοση, αλλα θελει ψαξιμο, ομως θα τρεχει το lineage σφαιρα, ουτε ενα κολλημα.
chek2fire Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Φοβερός υπάλληλος και άριστα πληροφορημένος με το αντικέιμενο
Alchemist` Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 :lol:Epic!! Φοβερός υπάλληλος και άριστα πληροφορημένος με το αντικέιμενο Δεν είναι καθόλου epic... Καλά του είπε ο τεχνικός... Στο Lineage πρέπει να κάνεις core allocation, γιατί αν πάνω απο ενας πυρήνες επεξεργάζονται το game τότε μπορεί το παιχίδι σε διάφορες στιγμές να βγάζει ένα error που λέει: "negative delta time" και το παιχνίδι κλείνει... Αν και νομίζω ότι στα τελευταία chronicle το έχουν διορθώσει. http://boards.lineage2.com/showflat.php?Cat=0&Number=713934&an=0&page=0 These errors are usually prevailent on ALL forms of dual core (multi core) Processors (CPUs). If you've got a dual core, you've pretty much most likely found the cause.Intel Dual Cores and AMD Dual cores are similarely effected, however AMDs Dual Core tends to show more frequent problems due to the way Lineage2 interacts with the hardware, neither of which are at any major fault. Στον Link που έδωσα υπάρχουν και οι τρόποι για να αποφύγεις το πρόβλημα αν έχεις Multicore σύστημα (αν θέλει ας ρίξει μια ματιά ο φίλος που έκανε το thread) Δυο πυρηνες βγαζεις με εντολη και εναν με το χερι, και μενει ενας πυρηνας για να παιζεις lineage με την υσηχια σου. Μερικοι κανουν και mods και ενωνουν τους δυο πυρηνες μεταχυ τους με σωληνα απο καζανακι για καλυτερη αποδοση, αλλα θελει ψαξιμο, ομως θα τρεχει το lineage σφαιρα, ουτε ενα κολλημα. Πιθανότητα ο τεχνικός εννοούσε να κάνει "ορισμό συσχέτισης" στον έναν μόνο πυρήνα από τον task manager, πράγμα που ο topic starter περιέγραψε ως "εντολή"...
charmedjim Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 κι εγω πηρα υπολογιστη με τετραπυρηνο!θα μου τον φερουν την τριτη!εγω βασικα εχω μια αλλη ερωτηση!τι ακριβως πρεπει να εγκαταστησω στον υπολογιστη μου για να παιξω Lineage?αν εχει καποιος την καλοσυνη ας μου πει γιατι ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.