Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικό για ASUS P5N-E SLI;

cyberking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεί να προτείνει κάποιος ένα σχετικά φτηνό τροφοδοτικό που να μπορεί να υποστηρίξει ASUS P5N-E SLI με albatron 7900 gt 256 mb;

ευχαριστώ

Δημοσ.

όχι δε θα το'λεγα 150 είναι πολλά.εγώ θα ήθελα γύρω στα 60 αλλά υπάρχει κάτι σ'αυτή την τιμή για το συγκεκριμένο motherboard;

• Super Moderators
Δημοσ.

το υπολοιπο μηχάνημα από τι αποτελείται?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1076523

αυτό σου φαίνεται ακριβό?

υπάρχουν και τα chieftec που είναι πιο φτηνά, αλλά δεν είναι τόσο ποιοτικά όσο αυτό που linkαρα

Δημοσ.

αυτά που προτείνετε είναι οκ από τιμή απλώς δεν ξέρω αν μπορούν να υποστηρίξουν το συγκεκριμένο motherboard που έχει το sli.κατά τα άλλα ο υπολογιστής θα έχει core 2 duo 4300 ή 6600 και μνήμη 4γιγα

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν έχεις 2 κάρτες γραφικών δεν υπάρχει SLI και από ότι βλέπω αναφέρεις μόνο μια στο 1ο post...

τα τροφοδοτικά αυτά αντέχουν και HD4870, 9800GTX, 9800GTX+

Δημοσ.

όχι δεν έχω 2η κάρτα ίσως βάλω κάποια στιγμή στο μέλλον αλλά καθόλου σύντομα.οπότε μ'αυτό το τροφοδοτικό που προτείνεις θα είναι οκ το σύστημα έτσι;

Δημοσ.

όταν είναι η ώρα για να βάλω 2η θα δούμε.μέχρι τότε αν μπορείτε να προτείνετε και κάτι άλλο από τροφοδοτικά ίσως και πιο φτηνά (μη με πείτε σπάγκο:-D) καλά θα ήταν.πιστεύω αυτά που προτείνετε να είναι οκ για το συγκεκριμένο σύστημα

• Super Moderators
Δημοσ.

τι όταν βάλεις 2η? αναγκαστηκά άλλη μια 7900GT θα βάλει, δεν έχεις άλλη επιλογή

και όπως είπα δεν αξίζει διότι μια 8800GT/GTS είναι καλύτερη από 2 7900GT

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...