RockSoundStudio Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Χίλια μπράβο στον Μίκυ. Απορώ τι 8α έπαιζε ο Νίκολας και ήταν υποψήφιος για τον ρόλο.
million_voices Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 μετα τα π,Requiem for a Dream και το Fountain περιμενα κατι καλυτερο απο τον Αρο οχι οτι ειναι κακη ταινια αλλα δεν ειναι και τπτ φοβερο
adi32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Το είδα και εγώ τελικά. Το σενάριο ήταν απλοϊκό ή μόνο σε εμένα μου φάνηκε έτσι; Κρίμα για τη μεγάλη ερμηνεία του Rourke που δεδομένου ότι το hollywood γουστάρει να βραβεύει ανάλογες περιπτώσεις "παραμορφωμένων" ηθοποιών (βλ. Monster κλπ) πάει full για οσκαρ Πολυ απλοικο Θα μπορουσε να εχει λιγο περισσοτερο "υποθεση" Το τελος δεν ηταν καπως ασαφες?
million_voices Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ...........Το τελος δεν ηταν καπως ασαφες? .......................
Garnele Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Τέλεια. Ο,τι σκεφτόμουν να μπω να δω καμιά γνώμη γιατί είχα αμφιβολίες. Βάζουμε και κανένα σπόιλερ γαμώ το σπιτάκι ναι;
porco_rosso21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αν και το εχω δει καιρο,ελεεεοοοος με τα σποιλερς ρε παιδες....
john1987 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια μη χαλιεστε,δεν ισχυει το spoiler π ειπε ο φιλος.
million_voices Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μας γάμησες ρε million_voices. sorry ρε παιδες θα το κανω εντιτ
exploited Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Πολυ απλοικο Θα μπορουσε να εχει λιγο περισσοτερο "υποθεση"Το τελος δεν ηταν καπως ασαφες? Εμένα το τέλος μου φάνηκε εξαιρετικό από άποψη νοήματος. Κατά την γνώμη μου ήθελε να δείξει ότι ο χώρος του Ραμ είναι στο ρινγκ και ότι ήταν ήδη χαμένος ανεξάρτητα από το τι θα γινόταν εκείνη τη στιγμή. Κοιτάει εκεί που ήταν η stripper και δεν την βλέπει και τότε καταλαβαίνει ότι έχοντας ήδη χάσει και την κόρη του είναι μόνος για πάντα. Το μόνο που έχει πραγματικά είναι το wrestling. Και να μην πάθαινε καρδιακή προσβολή εκείνη την στιγμή ήταν καταδικασμένος να μείνει μόνος. Έτσι δεν τον ενδιέφερε πλέον αν θα ζήσει ή όχι. Σημασία είχε μόνο ο αγώνας επίδειξης.....
disqualified Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ε, όσο να'ναι έβαλαν το χεράκι τους και τα αποτυχημένα λίφτινγκ για το τελικό αποτέλεσμα!.. ο μικυ καποια στιγμη το 91 ξαναρχισε το μποξ και σταματησε παλι το 95 Το προσωπο του εχει πανω του τα σημαδια αυτης της επιλογης Μετα τις 9μιση βδομαδες δεν εχει παιξει σε καποια αξιολογη παραγωγη αν δεν κανω λαθος
afentiko7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δεν είχα δει το ρέκβιεμ (εκτός της επίμαχης σκηνής), αλλά για μένα ήταν η ταινία του 2008 (δεν έχω δει το rev road και το doubt ακόμα). 2 στοιχεία 1.το ότι οι αγώνες κάπως αλαφρωναν το ρυθμό της ταινίας 2. μ' άρεσε ο τρόπος που διαχειρίστηκε τις ανθρώπινες σχέσεις, ρεαλιστικότατα Καλά, όσοι παραπονιέστε για το σενάριο τι θέλατε δλδ, big sleep με bogart και bacall και ένα τευτέρι, για να δούμε ποιος έκανε τι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.