Προς το περιεχόμενο

The Wrestler

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το είδα και εγώ τελικά. Το σενάριο ήταν απλοϊκό ή μόνο σε εμένα μου φάνηκε έτσι; Κρίμα για τη μεγάλη ερμηνεία του Rourke που δεδομένου ότι το hollywood γουστάρει να βραβεύει ανάλογες περιπτώσεις "παραμορφωμένων" ηθοποιών (βλ. Monster κλπ) πάει full για οσκαρ

Πολυ απλοικο Θα μπορουσε να εχει λιγο περισσοτερο "υποθεση"

Το τελος δεν ηταν καπως ασαφες?

Δημοσ.

Τέλεια. Ο,τι σκεφτόμουν να μπω να δω καμιά γνώμη γιατί είχα αμφιβολίες. Βάζουμε και κανένα σπόιλερ γαμώ το σπιτάκι ναι;

Δημοσ.
Πολυ απλοικο Θα μπορουσε να εχει λιγο περισσοτερο "υποθεση"

Το τελος δεν ηταν καπως ασαφες?

Εμένα το τέλος μου φάνηκε εξαιρετικό από άποψη νοήματος. Κατά την γνώμη μου ήθελε να δείξει ότι ο χώρος του Ραμ είναι στο ρινγκ και ότι ήταν ήδη χαμένος ανεξάρτητα από το τι θα γινόταν εκείνη τη στιγμή. Κοιτάει εκεί που ήταν η stripper και δεν την βλέπει και τότε καταλαβαίνει ότι έχοντας ήδη χάσει και την κόρη του είναι μόνος για πάντα. Το μόνο που έχει πραγματικά είναι το wrestling. Και να μην πάθαινε καρδιακή προσβολή εκείνη την στιγμή ήταν καταδικασμένος να μείνει μόνος. Έτσι δεν τον ενδιέφερε πλέον αν θα ζήσει ή όχι. Σημασία είχε μόνο ο αγώνας επίδειξης.....

Δημοσ.
Ε, όσο να'ναι έβαλαν το χεράκι τους και τα αποτυχημένα λίφτινγκ για το τελικό αποτέλεσμα!..

ο μικυ καποια στιγμη το 91 ξαναρχισε το μποξ και σταματησε παλι το 95

Το προσωπο του εχει πανω του τα σημαδια αυτης της επιλογης

Μετα τις 9μιση βδομαδες δεν εχει παιξει σε καποια αξιολογη παραγωγη αν δεν κανω λαθος

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν είχα δει το ρέκβιεμ (εκτός της επίμαχης σκηνής), αλλά για μένα ήταν η ταινία του 2008 (δεν έχω δει το rev road και το doubt ακόμα). 2 στοιχεία

1.το ότι οι αγώνες κάπως αλαφρωναν το ρυθμό της ταινίας

2. μ' άρεσε ο τρόπος που διαχειρίστηκε τις ανθρώπινες σχέσεις, ρεαλιστικότατα

Καλά, όσοι παραπονιέστε για το σενάριο τι θέλατε δλδ, big sleep με bogart και bacall και ένα τευτέρι, για να δούμε ποιος έκανε τι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...