porco_rosso21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Απο Πιτ σιγουρα πιστευω....ο Πιτ επαιζε δεν επαιζε στον Μπατον,δεν ειχε και διαφορα.....αυτο κι αν ηταν ερμηνεια-τιποτα-το-ενδιαφερον...απλα περιφεροταν ανεκφραστος,ενω οταν αφτασε την σωστη ηλικια,απλα εδειχνε ποσο ομορφος ειναι κ τπτ αλλο...δεν φταιει αυτος βασικα,αλλα ο ρολος ηταν ετσι..
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Moνος του ειναι ολη η ταινια(η οποια ειναι καλη μεν, αλλα οχι το αριστουργημα που παρουσιαζουν) Ο τυπος ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ γιατι ειναι απολυτα φυσικος με μονο μειονεκτημα οτι χμ...καταχρησεις, ξυλο, γκομενες, ταχα ολα και τα εχασα, και τωρα εχω μαπα σαν σκατα και ειμαι ψιλοαποτυχημενος αλλα θα φυγω με ενα ΜΠΑΝΓΚ...ρε Μικυ, νταξ, δεν χρειαστηκε να το προσπαθησεις και πολυ ετσι? Γενικα για κανα 6αρι η ταινια, κανα 8αρι ο Μικης
slipknot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Πάει καμιά βδομάδα απ' όταν την είδα αλλά δεν ήξερα τι να γράψω.Είμαι μέγας Αρονοφσκικός οπότε δε γίνεται να είμαι και πλήρως αντικειμενικός.Για μένα η ταινία είναι αρκετά καλή,σίγουρα απ' τις καλύτερες της χρονιάς αν και κατώτερη των προηγούμενων ταινιών του σκηνοθέτη. Όσον αφορά τον Ρούρκ: Για μένα μια χαρά έπαιξε μπήκε στο πετσί του ρόλου και αυτό βέβαια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στηη ζωή του γενικότερα,ένας ρόλος γραμμένος γι' αυτόν κατά τη γνώμη μου.Μου έβγαζε μια παρακμή,μια μιζέρια σε βαθμό να τον λυπάμαι. Όσον αφορά τις σχέσεις του με την κόρη και την στριπτιζέζ: Επειδή κάποιος είπε πως δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο ο Αρονόφσκι και το έκοψε απότομα,πιστεύω ορθώς το έκανε.Υποτίθεται πως στο τέλος επιλέγει να δώσει τον τελευταίο του αγώνα γιατί αυτό ξέρει να κάνει,ως πατέρας και σύντροφος έχει αποτύχει και το αποδέχεται.Οπότε δεν υπήρχε λόγος να δείξει κάτι παραπάνω.Έτσι κι αλλιώς η κόρη του του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να τον ξέρει και η άλλη άργησε να τον ακολουθήσει. Όχι ταινιάρα αλλά σίγουρα πολύ αξιόλογη και must για το 2008. 7/10
chrispen Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Την είδα αλλα δεν ξετρελάθηκα, πιο πολύ μου άρεσε το seven pounds που είδα προχτές.
Sellers Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Χαίρε Sellers! Αν κάτι καλό μπορεί να προκύψει από αυτό το τόπικ, ας είναι μια δεύτερη ευκαιρία από μέρους σου προς τον μεγάλο καρατερίστα ηθοποιό Mickey, ε. Μην ξεγελιέσαι, αν πρόκειται περί αυτού, από μια άτυχη στιγμή -γκουχάγριαορχιδέαγκούχ- πάνω στο άνθος και το μεθύσι της ποστ-εφηβικής τρέλας. Όλοι έχουτε κάνει μαλακοκαγκουριές σε κάποια φάση, ξέρωγω. Τώρα, για την ταινία, o Μίκυ Ρουρκ(ε) βάζει μέηκαπ για να γίνει άσχημος(!), παίρνει πάνω του μια ταινία και μαζεύει υποψηφιότητες και βραβεία και ρισπέκτ και και. Χμμμουμυρίζει πατάτα [the american way©] Με μπέρδεψες... Τελικά να του δώσω ευκαιρία ή όχι. Μ'αρέσει που είμαι αυτός που έκανε το θέμα, και δεν την έχω δει ακόμη.
tzinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 να του δωσεις, δεν ειναι κακη ταινια, αξιζει να την δεις εστω και αν εχει περιεργο θεμα. Και ο μικυς δεν θα σε απογοητευσει, ισως ο νταρεν! Και η μαριζα σιγουρα δεν θα σε απογοητευσει. Απλα μην περιμενεις να δεις κατι σχετικο με της προηγουμενες δουλειες του νταρεν και μην περιμενεις να συγκλονιστεις απο την εξωπραγματικη ερμηνεια του μικυ, οπως το hype που ακουγεται απο χολυγουντ μερια. Αλλα δεν παυει να ειναι καλουτσικη ταινια. Τωρα για ερμηνειες, ειμαι λιγο αδικος απεναντι στον μικυ επειδη ειπα οτι δεν μπορει να ειναι καλυτερος απο σον πεν και μπραντ πιτ, ενω δεν εχω δει ολοκληρη καμια απο τις 2 ταινιες που παιζουν. Στο μιλκ απο το τραιλερ και απο κανα μισαωρο που ειδα, ο σον πεν φαινετε παντος πολυ καλος, αλλα τα φιλακια και τα χαιδεματα με τους μαντραχαλους με εκαναν να το αναβαλο λιγο. Λεω θα μπει και κανεις στο δωματιο και αντε να δινεις εξηγησεις λοοολ. Αλλα τουλαχιστον εχω μια καλη ιδεα για την ερμηνεια του. Για τον πιτ δεν εχω ακομα αποψη, περιμενω καλο βερσιον του μπατον.
christos43 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μολις την ειδα. Συμφωνω με tzinos σε οτι εχει γραψει.Περιμενα εναν καλυτερο Aronofsky... Rourke παντως δεν περιμενα να μαγεψει εξ' αρχης.Ναι ειναι καλος,αλλα και ο ρολος δεν εχει τις τεραστιες απαιτησεις και μαλλον της κοψιας του ειναι.Αλλωστε ποτε εδωσε καθηλωτικη ερμηνεια για να το κανει τωρα.Ειναι καλος χωρις να ειναι ο μαγος που γραφουν γι'αυτον εξω. Παντως δεν μου αρεσει η πορεια που εχει παρει ο Darren μετα το requiem...
livewire Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Με μπέρδεψες...Τελικά να του δώσω ευκαιρία ή όχι. Μ'αρέσει που είμαι αυτός που έκανε το θέμα, και δεν την έχω δει ακόμη. Δε σε μπέρδεψα ρε χαζούλη, ίσα ίσα Την ταινία ετούτη δες τηνα ή μη την βλέπεις. Αδιάφορο. Ο Μίκυς όπου παίζει(σχεδόν) είναι απολαυστικός. Ξεκίνα με Rumble Fish, πέρνα από Angel heart και έχε το νού σου για μερικά από τα πιο απίστευτα κάμεο(ζ), όπως πχ στο Animal Factory.
pop corn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Την είδα κι εγώ λοιπόν. Μου άρεσε. Περίμενα να μου αρέσει περισσότερο, ισως αν την έβλεπα στο σινεμά... Μου άρεσε πολύ μια φράση που δεν είναι spoiler αλλά καλύτερα να την ακούσει κάποιος πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σημείο της ταινίας. Το μόνο μέρος στο οποίο πονάω είναι εκεί έξω Η σχέση του με την κόρη του μου φάνηκε λίγο κλισέ. Το έχουμε δει 100 φορές το έργο.
john1987 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Παιδια κι εγω την περιμενα καλυτερη ταινια. Γενικα ηθελε να δειξει το χαρακτηρα κτλ,αλλα αυτο το πραμα,ενας ανθρωπος δλδ να σερνεται ολη την ωρα ειναι λιγο κουραστικο ετσι? Ο Rourke πιστευω επαιξε...τον εαυτο του τροπον τινα και ουτε εδωσε καμμια εκπληκτικη ερμηνεια. Δεν μπορω με τιποτα να κατανοησω τις κριτικες για την ερμηνεια του αλλα και για την ταινια.(8,7 στο imdb) Αχ Marisa... 6/10
bluejeans Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Το είδα και εγώ τελικά. Το σενάριο ήταν απλοϊκό ή μόνο σε εμένα μου φάνηκε έτσι; Κρίμα για τη μεγάλη ερμηνεία του Rourke που δεδομένου ότι το hollywood γουστάρει να βραβεύει ανάλογες περιπτώσεις "παραμορφωμένων" ηθοποιών (βλ. Monster κλπ) πάει full για οσκαρ
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δεν ειναι παραμορφωμενος. Ετσι ειναι.Χα. Παντως μετα και το Slumdog νομιζω οτι παραχει γινει τσαμπα ντορος φετος για καποιες ταινιες και ελπιζω να μοιραστουν τα Οσκαρ
jimmyx1982 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δεν ειναι παραμορφωμενος. Ετσι ειναι.Χα. Παντως μετα και το Slumdog νομιζω οτι παραχει γινει τσαμπα ντορος φετος για καποιες ταινιες και ελπιζω να μοιραστουν τα Οσκαρ Συμφωνώ. Πολύς ντόρος για ταινίες που δεν το αξιζουν.
jimmyx1982 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δεν ειναι παραμορφωμενος. Ετσι ειναι.Χα. Παντως μετα και το Slumdog νομιζω οτι παραχει γινει τσαμπα ντορος φετος για καποιες ταινιες και ελπιζω να μοιραστουν τα Οσκαρ Συμφωνώ. Πολύς ντόρος για ταινίες που δεν το αξιζουν.
Dreamcatcher Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέτριο το βρήκα και εγω αν και fan του aronofsky, θα διαφωνήσω με κάποιον πιο πανω που ειπε οτι μετα το requiem εχει πάρει άσχημο δρόμο. Το fountain ηταν άψογο. Btw το ξέρετε οτι ο aronofsky θα σκηνοθετήσει το robocop remake? http://www.firstshowing.net/2008/07/30/darren-aronofskys-robocop-reboot-to-be-rated-r/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.