Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το άνοιγμα των δίσκων στο My Computer

xakerdo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βοηθεια!

προσπαθω να κανω repair install και καποια στιγμη μου βγαζει σφαλμα >>δεν υπαρχει προγραμμα συσχετισμενο με αυτο το αρχειο για την εκτελεση της ενεργειας.δημιουργηστε μια συσχετηση στον πινακα ελεγχου ''επιλογεσ φακελων΄΄.

τι ειναι ρε παιδια!

δεν θελω να κανω φορματ!

σε safe mode δεν μπορω να μπω πκλεον για να μπω στον πινακα ελεγχου στα windows xp homeπου εχω!

τι να κανω?

εχω κανει ηδη chkdsk /r και τιποτα!

Δημοσ.
παιδια βοηθεια!

προσπαθω να κανω repair install και καποια στιγμη μου βγαζει σφαλμα >>δεν υπαρχει προγραμμα συσχετισμενο με αυτο το αρχειο για την εκτελεση της ενεργειας.δημιουργηστε μια συσχετηση στον πινακα ελεγχου ''επιλογεσ φακελων΄΄.

τι ειναι ρε παιδια!

δεν θελω να κανω φορματ!

σε safe mode δεν μπορω να μπω πκλεον για να μπω στον πινακα ελεγχου στα windows xp homeπου εχω!

τι να κανω?

εχω κανει ηδη chkdsk /r και τιποτα!

Κανε repair ξεκινώντας τον PC σου από το CD τον Windows(σαν να κάνεις format)κάποια στιγμή θα βγάλει την επιλογή για επισκευή του συστήματος.

Δημοσ.

αυτο κανω και δεν γινεται τιποτα!

προσπαθω να κανω repair install και μου βγαζει αυτο το προβλημα!και κανει επανεκινηση!

Δημοσ.

Ενδέχεται να έχεις χαλασμένο δισκάκι,το cd τον windows περιέχει όλα τα αρχεία που χρειάζεται για να πέραση/επιδιόρθωση τα windows,και δεν μπλέκεται με περαιτέρω αρχεία.

Δημοσ.

δεν νομιζω,εχω και αλλες εγκαταστασεις με το ιδιο δισκακι και δεν υπαρχει προβλημα το εχει τεσταρει ηδη!

μετα απο πολλα error για files associations που δεν υπαρχουν,τελικα τελειωσε το repair install ,αλλa τωρα μενει κολημενο στην αρχικη μπλεον οθονη που γραφει windows xp και επιλεγεις profil για να συνδεθεις!

δοκιμασα και σε safe mode αλλα τιποτα,το ιδιο κολημα!

υπαρχει καποιος τροπος να επιδιορθωσω τα files associations σε περιβαλον dos?

Δημοσ.

μου βγαζει συνεχεια για το rundll32.exe και μετα απολιγο κανει επανεκινηση οταν κανω repair install!

θα δοκιμασω παλι με hirens boot cd!

υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να μπορω να περασω αυτεσ τισ αλλαγες σιγουρα στα windows?

το hirens boot cd κανει δουλεια?η τζαμπα τα τρεχω τα βοηθηματα που μου δινεται?

ολες οι αποψεις ευπροσδεκτες!

Δημοσ.

τα περναω απο πανω γιατι δεν θελω να χασω τις ρυθμίσεις μου!αυτος ειναι ο λογος που θελω βοηθεια!

---------- Προσθήκη στις 22:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:02 ----------

αυτο το αρχειο για τα exe που μου εστειλες,υπαρχει τροπος να το κανεις αρχειο bat και δουλεψει?

γιατι δεν τρεχει ως αρχειο reg απο το hirens boot cd!

---------- Προσθήκη στις 22:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:06 ----------

υπαρχει τροπος αρχεια οπως,bat,com,exe να μπορω να τα τρεξω απο την κονσολα αποκαταστασης σε msdos που ανοιγει απο το cd των windows?

οσες φορες προσπαθησα δεν εγινε!

---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ----------

με το hirens boot cd μπορω να μπω στης επιλογες φακελων!τι πρεπει να κανω για να επιδιορθωσω το μυνημα σφαλματος που εχω κατα τo repair install >>c:\windows\system32\rundll32.exe δεν υπαρχει προγραμμα συσχετισμενο με αυτο το αρχειο για την εκτελεση της ενεργειας.δημιουργηστε μια συσχετηση στον πινακα ελεγχου ''επιλογεσ φακελων

Δημοσ.

δεν ξερω αν μπορεις να τις τρεξεις ως bat, δοκιμασε να ανοιξεις το regedit (αν δεν ανοιγει βρες το απο το φακελο των windows) και δες αν μπορεςι να κανεις τις αλλαγες με το χερι...λιγα ειναι απο οτι ειδα

Δημοσ.

αν μου ελεγες πως ποια και τι ακριβως να περασω θα σου ημουν υπόχρεος!

---------- Προσθήκη 18-06-2010 στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 17-06-2010 στις 23:34 ----------

νομιζω καταλαβα τι θα κανω,απλα πες μου πως τα περναω ,για παραδειγμα αυτην την τιμη >> "\"%1\" %*" την περναω οπως ειναι?

η χωρις τα << αυτακια >> ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...