xakerdo7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Καλημερα παιδες,εχω το εξης προβλημα,στον σκληρο μου δισκο οταν παταω διπλο κλικ για να ανοιξει,αντι να ανοιξει μου ανοιγει την αναζητηση!!!!Στον εξωτερικο μου δισκο οταν παταω διπλο κλικ μου βγαζει το εξης:Δεν υπαρχει προγραμμα συσχετισμενο με αυτο το αρχειο για την εκτελεση της ενεργειας.Δημιουργηστε μια συσχετιση στον πινακα ελεγχου "Επιλογες φακελων".Γιατι μου τα κανει αυτα????
slaughter Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 μάλλον έχεις τσιμπίσει κάποιο spyware. Για να ανοίξεις τον δίσκο πρέπει να κάνεις δεξί κλικ κάνω του κ να επιλέξεις άνοιγμα. Το ίδιο κ για τον εξωτερικά Ψάξε το σύστημά σου για ιούς κ spyware
xakerdo7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 μάλλον έχεις τσιμπίσει κάποιο spyware. Για να ανοίξεις τον δίσκο πρέπει να κάνεις δεξί κλικ κάνω του κ να επιλέξεις άνοιγμα. Το ίδιο κ για τον εξωτερικάΨάξε το σύστημά σου για ιούς κ spyware Το ξερω οτι με δεξι ανοιγμα ανοιγει αλλα μου την σπαει οταν κανω διπλο να μου κανει λαλακιες,πως θα κοιταξω αν εχω καποιον ιο,εχω τον kaspersky και δεν μου χει βγαλει κατι.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δοκιμασε το εξης: Πατα εναρξη>εκτελεση και γραψε regsvr32 /i shell32.dll και πατα οκ και μετα στο παραθυρο παλι οκ.
xakerdo7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δοκιμασε το εξης:Πατα εναρξη>εκτελεση και γραψε regsvr32 /i shell32.dll και πατα οκ και μετα στο παραθυρο παλι οκ. Ο σκληρος του pc εστρωσε ,ο εξωτερικος μου βγαζει το ιδιο μηνυμα:Δεν υπαρχει προγραμμα συσχετισμενο με αυτο το αρχειο για την εκτελεση της ενεργειας.Δημιουργηστε μια συσχετιση στον πινακα ελεγχου "επιλογες φακελων"
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Με διαφορετικο τροπο μπορεις να μπεις στον εξωτερικο δισκο ; Αν ναι, κοιτα για ενα αρχειο με το ονομα autorun.inf, υπαρχει ; (βαλε ομως να βλεπεις hidden files και system folders.)
xakerdo7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Με διαφορετικο τροπο μπορεις να μπεις στον εξωτερικο δισκο ; Αν ναι, κοιτα για ενα αρχειο με το ονομα autorun.inf, υπαρχει ; (βαλε ομως να βλεπεις hidden files και system folders.) Μπαινω με δεξι κλικ και ανοιγμα,εψαξα στην αναζητηση αλλα τιποτα χωρις να βαλω hidden files και system folders,πως το κανω αυτο,στις ιδιοτητες δεν εχει κατι τετοιο.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 ο υπολογιστης μου > εργαλεια > επιλογες φακελων > πηγαινεις στο δευτερο tab,(Εχω αγγλικα windows) και ψαχνεις να ξετικαρεις για κρυμμενα αρχεια και αρχεια συστηματος. Μετα ψαξε στον σκληρο, αν ειναι θα ειναι χυμα π.χ. f:\autorun
palchang Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 καλησπερα..βασικα ειναι σιγουρα καποιος ιος που εχει κολλησει η μιση ελλαδα...λογικα εχεις κολλησει απο καποιο φλασακι η ακομα και απο τον εξωτερικο σου δισκο αν τον εβαλες σε καποιο αλλο υπολογιστη η αν δεν ησουν και πολυ προσεκτικος.. εγω προτεινω να μπεις απο ασγφαλη λειτουργια και να κανεις σκαν και με το αντιικο σου αλλα καθως και με ενα προγραμμα για spywrare (δεν ξερεις ποτε) προτεινω το spyware search and destroy. ο δισκος μπορει να φαινεται πως εστρωσε αλλα κανε και αυτο τον ελεγχο απο ασφαλη λειτουργια...μια απορια...σου εμφανιζει κρυφα αρχεια και φακελους????γιατι απο οτι ξερω σε οσους την εχουν πατησει δεν εμφανιζοντουσαν..επισης δες στο task manager για μια διεργασια την smss και δες ποσα φορτωνει στην μνημη..αν θυμαμαι το κανονικο μεγεθος ειναι 372k.αν δεις και φορτωνει παραπανω απο μια διεργασιες με αυτο το ονομα...εχεισ προβλημα...προτεινω επισης το nod32 k το avg...επισης κανε μια διαμορφωση στον εξωτερικο σου δισκο..ετσι θα ειναι σιγουρο οτι θα καθαρισει...να ξερεις οτι αν αυτος ο ιος εχει μολυνει τον φακελο system volume information τοτε ο μονος τροπος να καθαρισει ειναι το φορματ..δεν υπαρχει προσβαση σε αυτο τον φακελο..εκτος και αν ο ιος μπει σε περιοριστικα μετρα και δεν σε ενοχλει..για να αποφυγεις την διαδικασια του φορματ το λεω..για να σου πω την αληθεια για μενα μια ειναι η λυση....δημιουργια σημειου επαναφορας συστηματος....ουτε φορματ ουτε τιποτα...
mpentenis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 να ξερεις οτι αν αυτος ο ιος εχει μολυνει τον φακελο system volume information τοτε ο μονος τροπος να καθαρισει ειναι το φορματ.. εκτος του format υπάρχουν και άλλες λύσεις, πχ κανενα καλό antispyware ας πουμε?μην προτεινετε το format σαν να βάζεις μια δισκέτα και τελειωσες...η εγκατασταση 8έλει 30 λεπτα, και τα υπολοιπα 2-3 μερες.... Ψάξε με Ashampoo antispyware και NOD32 και τελειωσες. Επισης εμφανισε κρυφα αρχεια και φακελους και δες σε κάθε δίσκο, δικτυακό-τοπικό-usb αν υπαρχει το autorun.inf. Σε USB ισως είναι της συσκευής και όχι απο ιο, αυτο το βλεπεις αν κανεις ενα δεξι κλικ edit η κάτι τέτοιο (καποια επιλογη εχει σιγουρα, αλλιως ανοιξε το με notepad) Αν ο ιος σου εχει απενεργοποιησει την δυνατοτητα για να εμφανισεις τα κρυφα αρχεια (το ενεργοποιείς και παλι δεν εμφανίζονται) τοτε πας στο registry (εναρξη-->εκτελεση-->regedit), βρισκεις το HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL και το κάνεις 1. Το ίδιο κάνεις και στο HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL. Δοκίμασε επίσης και τα http://download.nai.com/products/mcafee-avert/stng399.exe και http://www.winhelponline.com/fixes/fixdrive_v1_3.zip , το μεν πρώτο αφαιρει τον ιο, ενω το 2ο διορθώνει το πρόβλημα με την προσβαση πες μας τι εγινε μετα....
xakerdo7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 εκτος του format υπάρχουν και άλλες λύσεις, πχ κανενα καλό antispyware ας πουμε?μην προτεινετε το format σαν να βάζεις μια δισκέτα και τελειωσες...η εγκατασταση 8έλει 30 λεπτα, και τα υπολοιπα 2-3 μερες....Ψάξε με Ashampoo antispyware και NOD32 και τελειωσες. Επισης εμφανισε κρυφα αρχεια και φακελους και δες σε κάθε δίσκο, δικτυακό-τοπικό-usb αν υπαρχει το autorun.inf. Σε USB ισως είναι της συσκευής και όχι απο ιο, αυτο το βλεπεις αν κανεις ενα δεξι κλικ edit η κάτι τέτοιο (καποια επιλογη εχει σιγουρα, αλλιως ανοιξε το με notepad) Αν ο ιος σου εχει απενεργοποιησει την δυνατοτητα για να εμφανισεις τα κρυφα αρχεια (το ενεργοποιείς και παλι δεν εμφανίζονται) τοτε πας στο registry (εναρξη-->εκτελεση-->regedit), βρισκεις το HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL και το κάνεις 1. Το ίδιο κάνεις και στο HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL. Δοκίμασε επίσης και τα http://download.nai.com/products/mcafee-avert/stng399.exe και http://www.winhelponline.com/fixes/fixdrive_v1_3.zip , το μεν πρώτο αφαιρει τον ιο, ενω το 2ο διορθώνει το πρόβλημα με την προσβαση πες μας τι εγινε μετα.... Καλημερα φιλε μου,εχω βαλει και σκαναρει το Stinger,το 2ο δεν μπορω να το κατεβασω,γιατι?
mpentenis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 μολις δοκιμασα το λινκ, παιζει κανονικα. για δοκιμασε στο http://senduit.com/15a0a4
xakerdo7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 μολις δοκιμασα το λινκ, παιζει κανονικα. για δοκιμασε στο http://senduit.com/15a0a4 Ολα κομπλε φιλε μου,σ'ευχαριστω πολυ!!
xakerdo7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 ειναι ΟΚ το μηχανακι δηλαδη? Ναι μια χαρα,σ'ευχαριστω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.