Προς το περιεχόμενο

AM2 για gaming

Nimrod7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εχω παραγγείλει εναν AMD ATHLON 64 X2 6000+ για να παίζω κανένα παιχνιδάκι, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλός τελικά.

Είναι αρκετός;

Quad Core απο οτι ξέρω για παιχνίδια δεν κάνει τίποτα... ?

Προτείνετε κάποιον άλλον; Κάποιον Phenom ίσως;

Μέχρι 200 Ευρώ μπορώ να δώσω.

Παρακαλώ απαντήστε σύντομα να προλάβω να αλλάξω τη παραγγελία! :)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Καλημέρα,

Εχω παραγγείλει εναν AMD ATHLON 64 X2 6000+ για να παίζω κανένα παιχνιδάκι, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλός τελικά.

Είναι αρκετός;

Quad Core απο οτι ξέρω για παιχνίδια δεν κάνει τίποτα... ?

Προτείνετε κάποιον άλλον; Κάποιον Phenom ίσως;

Μέχρι 200 Ευρώ μπορώ να δώσω.

Παρακαλώ απαντήστε σύντομα να προλάβω να αλλάξω τη παραγγελία! :)

Ευχαριστώ!

Υπάρχουν αρκετοί Phenom στα 200 ευρώ και κάτω, αλλά για παιχνίδια καλύτερος ένας ταχύς dual core από έναν quad σε λιγότερα GHz, αν και αυτός http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559945 στα 2.6GHz δεν έχει πολύ χαμηλότερη συχνότητα απο τον 6000 στα 3GHz.. θα σου πρότεινα τον Phenom αυτόν.. Βασικά θα σου πρότεινα πλήρη αλλαγή πλατφόρμας σε core 2 duo/quad, αλλά αυτό μάλλον δεν το προτιμάς οικονομικώς..

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής που επέλεξες είναι μια χαρά (για να ξεκαθαρίσουμε , θα ήταν καλύτερος ένας phenom , και ακόμα καλύτερος ένας Intel 8500..)

ΑΛΛΑ....Το ότι θές να παίξεις παιχνίδια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να έχεις ότι ποιο ΤΟΡ κυκλοφορεί σε cpu...προτίνω να μείνεις στην cpu που έχεις επιλέξεις και να επενδύσεις σε μια καλή κάρτα γραφικών,μιας και σε αναλύσεις από 1280χ1024 και πάνω αυτήν παίρνει το μεγάλο φορτίο...

• Super Moderators
Δημοσ.

φαντάζομαι ότι για να ζητάει amd cpu πως θα έχει ήδη μητρική...

άρα είτε 6000+ είτε 6400+...

όπως είπε ο sarakinos ελπίζω να έχεις κάρτα γραφικών της προκοπής αλλιώς με την αλλάγη cpu δεν πρόκειται να δεις βελτίωση στα games...

Δημοσ.
φαντάζομαι ότι για να ζητάει amd cpu πως θα έχει

όπως είπε ο sarakinos ελπίζω να έχεις κάρτα γραφικών της προκοπής αλλιώς με την αλλάγη cpu δεν πρόκειται να δεις βελτίωση στα games...

Πήρα μια 4870 μαζί. Ελπίζω να κάνει δουλειά μαζί με τον 3000.

Το πολύ να βάλω αλλη μια 4870 αργότερα.

CPU δηλαδή εντάξει θα είμαι;

Witcher βασίκα θέλω να παίξω... άντε και κανενα starcraft όταν βγεί...

όχι πολλά πραγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

εφόσον έχεις ήδη μητρική ΑΜ2 πάρε τον 6400+ εκτός αν θες να πας στον 9950...

ναι οι 2 4870 είναι κάπως υπερβολή...

σε τι ανάλυση παίζεις?

Δημοσ.

Ειδικά αν την θες για να παίζεις μόνο witcher..είσαι μια χαρά σε όλα τα games μ'αυτήν την κάρτα και το cpu..ούτε cpu θες ούτε 2η κάρτα

Δημοσ.

σε τι ανάλυση παίζεις?

Μητρηκή δεν αλλάζω, είναι βασικά ένα media center PC που βλέπω ταινίες HD.

Είναι συνδεμένο σε Full HD τηλεόραση, 1920 χ 1080 ανάλυση, και θέλω να τρέχω και κανένα παιχνίδι.

Η σε αυτή την ανάλυση θα παίζω αν σηκώνει, ή σε 720i.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...