Djole_7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Καλημερα στην παρεα...εχω το Stacker 831 και σκεφτομαι να βαλω το παρακατω panel... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977835&product=922072 Το θεμα ειναι οτι σε ενα review που διαβασα,ελεγε κατι για flopy(δεν πολυκαταλαβα)...δεν εχω flopy ομως..αλλα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα ε? Μην το παραγγειλω τσαμπα δλδ κ δεν μπαινει... Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου κάνει. ε μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να εννοεί με το floppy, αλλά go ahead. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια...θα το παραγγειλω.. btw τι εννοουσε με το flopy.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ίσως ότι μπαίνει σε floppy εισαγωγή (3.5'') ή ότι χρησιμοποιήσε το 5.25'' το 3.5'' convert που έχει μέσα το stacker.... Και τα 2 όμως δεν μου φαίνονται λογικά, απο την στιγμή που λέει 5.25''...Anyway δεν θα έχεις πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μαλιστα...τσακαλια thanks για την βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.