IKARIWTHS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 παιδια μηπως μπορει καποιος να με ενημερωσει ποια εφημεριδα ειναι ποιου κομματος και ποια ειναι ανεξαρτητη?
tomasss Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δεν υπάρχει εντελώς ανεξάρτητη εφημερίδα. Ούτε ανεξάρτητη ενημέρωση γενικότερα, εδώ και το in.gr ανήκει στον οργανισμό Λαμπράκη, βλέπε ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα όμως με τους όρους του forum, απαγορεύονται πολιτικά θέματα, επομένως δεν μπορώ να επεκταθώ και να σου πω για όλες τις εφημερίδες.
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 δε καταλαβα που ειναι το κόλλημα ,απλη ενημερωση θελω οπως πχ τα νεα ειναι ταδε η καθημερινη ταδε
FilipposMD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Επειδή οι εφημερίδες δεν είναι επίσημα όργανα των κομμάτων, δε ζητάς ενημέρωση, αλλά την άποψη των χρηστών για τον πολιτικό προσανατολισμό των εφημερίδων. Ε, αυτό απαγορεύεται στο φόρουμ!
antonisid Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει καμμια εφημεριδα και κανενα καναλι που να μην ειναι καυτευθυνομενο πολιτικα. Ειχα δει εναν εκδοτη σε μια εκπμπη στην ετ3, ο οποιος ειχε κατηγορηθει για εκβιασμο (ονομα δε λεω , δε ξερω αν επιτρεπεται) και ειπε οτι μεχρι και η πιο μικρη στήλη σε καθε μεγαλη εφημεριδα αποσκοπει καπου και πολλες φορες ειναι αποτελεσμα εκβιασμου!!
lefi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 ποια ειναι ανεξαρτητη? Χαχαχαααααααααα. Φυσικά και αστιεύεσαι έχεις παρασηρθεί από την τάση κάπιων να το παίζουν ανεξέρτητη. Επίσης δεν θεωρώ ότι αποτελεί παράπτωμα τα αναφέρεις που πρόσχονται οι εφημερίδες απλή αναφορά ας γίνει: π.χ. lefi paper-τάδε κόμμα
TNT1982 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 για οποιοδηποτε θεμα θες να ενημερωθεις δεν υπαρχει μια και μοναδικη,εξ αποκαλυψεως αληθεια.Μην ψαχνεις να βρεις μια εφημεριδα οπινιον ληντερ.Καθε θεμα εχει πολλες πλευρες...Παιρνε λιγο απο ολα...
Berolinezos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ανεξάρτητη φαίνεται οτι είναι χωρίς να είμαι σίγουρος η Espresso.
FilipposMD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ανεξάρτητη φαίνεται οτι είναι χωρίς να είμαι σίγουρος η Espresso. Έχεις δίκιο, κρατάει ίσες αποστάσεις από Βίσση και Βανδή.
Michalaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Λοιπόν, φίλε IKARIWTHS θα σε βοηθήσω εγώ! Έχουμε και λέμε: Αυτές που έχουν τοπ κυκλοφορία είναι 5-6. (Ελευθεροτυπία, Έθνος, Νέα, Βήμα, Καθημερινή, Ελεύθερος Τύπος) Οι 2 είναι Νεοδημοκρατικές καραμπινάτες (Καθημερινή, Ελεύθερος Τύπος) και οι υπόλοιπες 4 είναι Πασοκικές. Καλό θα ήταν όμως να μην πηγαίνεις με τα κομματικά διαβάζοντας τις εφημερίδες γιατί έτσι αναγκαστικά σνομπάρεις ορισμένες εφημερίδες που αξίζουν την προσοχή σου σε συγκεκριμένα θέματα. π.χ. η Καθημερινή (ή ο Ελεύθερος Τύπος, δεν θυμάμαι στα σίγουρα) έχει το Καλύτερο Διεθνές Ρεπορτάζ που υπάρχει σε εφημερίδα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι χρήσιμες πληροφορίες μπορείς να πάρεις όχι μόνο από την εφημερίδα που είναι στο κόμμα που υποστηρίζεις, αλλά και από εφημερίδες "αντίπαλων" κομμάτων. Πιστεύω σχετικά να σε κάλυψα... ό,τι άλλο θες, πες μου!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Έχεις δίκιο, κρατάει ίσες αποστάσεις από Βίσση και Βανδή. καλοοοοοοοο
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 μπραβο ρε φιλε μιχαλαρα,τοση ωρα μονο αυτο που ζητουσα δεν ειδα,σε ευχαριστω παρα πολυ!
we_will_rise Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Λοιπόν, φίλε IKARIWTHS θα σε βοηθήσω εγώ! Έχουμε και λέμε:Αυτές που έχουν τοπ κυκλοφορία είναι 5-6. (Ελευθεροτυπία, Έθνος, Νέα, Βήμα, Καθημερινή, Ελεύθερος Τύπος) Οι 2 είναι Νεοδημοκρατικές καραμπινάτες (Καθημερινή, Ελεύθερος Τύπος) και οι υπόλοιπες 4 είναι Πασοκικές. Καλό θα ήταν όμως να μην πηγαίνεις με τα κομματικά διαβάζοντας τις εφημερίδες γιατί έτσι αναγκαστικά σνομπάρεις ορισμένες εφημερίδες που αξίζουν την προσοχή σου σε συγκεκριμένα θέματα. π.χ. η Καθημερινή (ή ο Ελεύθερος Τύπος, δεν θυμάμαι στα σίγουρα) έχει το Καλύτερο Διεθνές Ρεπορτάζ που υπάρχει σε εφημερίδα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι χρήσιμες πληροφορίες μπορείς να πάρεις όχι μόνο από την εφημερίδα που είναι στο κόμμα που υποστηρίζεις, αλλά και από εφημερίδες "αντίπαλων" κομμάτων. Πιστεύω σχετικά να σε κάλυψα... ό,τι άλλο θες, πες μου! H καθημεριμή έχει και πολύ ωραία άρθρα σχετικά με καλλιτεχνικά θέματα !! Εγώ την διαβάζω εδώ και 5 χρόνια !!!
Berolinezos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ξεχάσαμε και την πάντα αντικειμενική και ανεξάρτητη Αυριανή. :mrgreen::mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.