Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για το Asus EEE 901

benZiDirK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε παιδια... Εχω να κανω την εξης ερωτηση.. Εχω παραγγειλει το Asus EEE 901 και θελω αν ξερετε να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω και αν ξερετε κανενα ψαγμενο site για τα Asus...

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Και εγω αυτο περιμενω να αγορασω, τον σεπτεμβρη που θα γυρισω απο διακοπες, να εχουν πεσει και οι τιμες λιγο :)

Οσο για αυτο που ρωτας, δεν χρειαζεται να προσεξεις τιποτα ιδαιτερα, λογικα θα σου ερθει με την 6 cell μπαταρια, απλα απολαυσε το στις διακοπες σου. Κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλη αγορα.

Αν θες περισοτερες πληροφοριες για το 901 κοιτα τα βιντεακια που εχει βγαλει αυτος ο τυπος σχετικα. Στο βιντεο αυτο π.χ δειχνει βημα προς βημα πως να βαλεις touch screen στο 901, και εγω που το ειδα μου φανηκε πολυ ευκολο, αφου ετσι μου ερχεται να παω να αγορασω μια και να βαλω.

http://jkkmobile.blogspot.com

Στα αλλα βιντεο του, καλυπτει πολλα θεματα σχετικα με το 901, καποιο απο ολα μπορει να σε ενδιαφερει και να ασχοληθεις.

Οταν σου ερθει πες μας πρωτες εντυπωσεις κτλ

Υ.Γ απο που το παραγγειλες και ποσο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ το πηρα από το pda4u μιας ήταν το τελευταίο διαθέσιμο κομμάτι και το χρειαζόμουν στις διακοπές. Η τιμή τσιμπημένη στα 490 ευρώ αλλά λογικά από αρχές Σεπτέμβρη που θα φέρουν περισσότερα κομμάτια, θα πέσει αρκετά.

Πρώτες εντυπώσεις: Άριστες! Είχα απογοητευτεί από το 701 που είχα για λίγες μέρες στα χέρια μου, αλλά το 901 δεν έχει καμία σχέση! Το μόνο αρνητικό είναι το σχετικά μικρό πληκτρολόγιο αλλά για το μέγεθος του laptop είναι οκ. Θα ετοιμάσω ένα αναλυτικό review με την πρώτη ευκαιρία. Για την ώρα εν συντομία:

- Απίστευτη αυτονομία με την 6άρα μπαταρία που σου βγάζει 5 ώρες και κάτι με συνεχόμενη χρήση wifi!

- Wifi a,b,g ...n!

- Multitouch και κανονικού μεγέθους touchpad. Καταλαβαίνει 1,2 ή 3 δάχτυλα και μπορείς να κάνεις scroll, zoom in-out, rotate και διάφορα άλλα τα οποία μπορείς να ρυθμίσεις όπως σε βολεύει!

- Ο δίσκος ssd κσι η ram αφαιρούνται και μπορείς να τα αναβαθμίσεις άνετα!

- Κάμερα 1.3 mpixels

- Bootάρει σε λιγότερο από 25 δευτερόλεπτα!

- Τα ηχειάκια του είναι πολύ καλά και έχουν πιστοποίηση Dolby Sound room!

- To ανεμιστηράκι του σχεδόν δεν ακούγεται.

- Έχει εγκατεστημένα την τελευταία έκδοση του MS Works και την πλήρη έκδοση του StarOffice!

- Bluetooth stereo profile

- 20gb free online storage (YoStore)

Επίσης το pda4u δίνει zero pixels εγγύηση για ένα μήνα!

Αυτά!

B)

Δημοσ.

Απίστευτη αυτονομία με την 6άρα μπαταρία που σου βγάζει 5 ώρες και κάτι με συνεχόμενη χρήση wifi!

Τέτοια να ακούω !!! Βασικά δε τη θεωρώ και τόσο τσιμπημένη τη τιμή με τη συγκεκριμένη μπαταρία. Περιμένω review :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Τέτοια να ακούω !!! Βασικά δε τη θεωρώ και τόσο τσιμπημένη τη τιμή με τη συγκεκριμένη μπαταρία. Περιμένω review :-)

Μετά από 4 κύκλους φόρτισης έχω μια καλύτερη εικόνα για τους χρόνους αναμονής.

Με κλειστό wifi και bluetooth βγάζει περίπου 6:40'

Με wifi περίπου 5:25

Με 3g usb mobile conect card 4:30' (δεν ξέρω αν το σήμα παίζει ρόλο, πάντως εδώ η vodafone έχει 1-2 γραμμούλες μόνο σήμα 3g+).

Επίσης του έβαλα τους σωστούς drivers για το multitouch touchpad και πλεον μπορώ να παραμετροποιήσω τις κινήσεις όπως θέλω! Το εικονίδιο του touch εμφανίζει κάθε φορά πόσα δάχτυλα ακουμπάνε πάνω του (μέχρι 3)!

B)

Δημοσ.

βλέπω αυτό :

Asus EEE PC 1000H Black - Win XP OS - 80GB

και ψήνομαι τρελά... γράφει Available from 28/08/2008

545.00 ? με άλλα ?30 το διάρι της kingston και πάπαλα...

για να δούμε, το φθινόπωρο των netbooks θα είναι αυτό !! μιλάμε για μάχη...

• Super Moderators
Δημοσ.

+ το ότι θα κυκλοφορήσει και η Dell τα δικά της που ακούγεται ότι θα είναι και 8,9" και 10", οπότε μας βλέπω να αλλάζουμε netbooks όπως τα κινητά! Μέχρι βέβαια να κυκλοφορήσει και η apple κάτι αντίστοιχο και να μείνουμε εκεί!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...