Προς το περιεχόμενο

πωληση playstation 3 ! ποσο?

freddy adu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

την γνώμη μας λέμε ρε Heatspreader

αλλά πες μου και εσύ βρίσκεις λόγο ύπαρξης σε αυτό το topic? :o

σχεδόν το άνοιξε μόνο και μόνο για να μας πει ότι το έδωσε 500-530 euro και για να περηφανευτεί ότι έκανε κάτι...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι δεν βρίσκω κανένα λόγω ύπαρξης είναι η αλήθεια.

Όταν είναι να πουλήσεις κάτι, κοιτάς περίπου το ίδιο προϊόν πόσο πουλιέται στη πιάτσα και κυμαίνεσαι και εσύ περίπου στις ίδιες τιμές.

σχεδόν το άνοιξε μόνο και μόνο για να μας πει ότι το έδωσε 500-530 euro και για να περηφανευτεί ότι έκανε κάτι...

Ναι δεν έχεις άδικο, υπάρχει και αυτή η περίπτωση.

Δημοσ.

τι να πω ρε παιδια ειστε απαραδεκτη!! το καλητερο που ειχατε να κανετε ιναι να μην συμετεχετε στην κουβεντα!! αλλη φορα θα το σκεφτο καλα να ρωτησω κατι?

Δημοσ.

παιδια εχουμε ''ξεφυγει'' λιγο μου φαινεται.Δεν σκοτωσε και κανεναν.Απλως πουλησε ακριβοτερα απο οτι αξιζε, στον φιλο του(φιλος, θυμα δηλαδη),ενα ps3.Και μην ημαστε υποκριτες,αυριο μπορει να κανουμε και εμεις το ιδιο.(πιστευω ομως οχι στον φιλο μας).Θα συμφωνησω και εγω οτι δεν εχει λογο υπαρξης το topic.Ανοιγει ενα post για το αν ειναι πολλα τα χρημματα που ζηταει,του λεμε ναι, και μετα μας λεει οτι το πουλησα και 30 ευρω παραπανω απο αυτα που ζητουσα.Ακουγεται σαν, ΕΙΔΑΤΕ ΜΑ@@@@ΕΣ ΕΓΩ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ.ΤΙ ΜΑΛ@@@@ΕΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ.Κατι τετοιο αισθανθηκα οτι ειχε το υφος του.Μπορει να κανω και λαθος.

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ ή συμφωνούμε μαζί σου ή δεν συμμετέχουμε? κρίμα που το forum (και γενικότερα η ζωή) δεν λειτουργεί έτσι...

Δημοσ.

εγω δεν το ανοιξα για να μου κανεις ψυχαναλησει το ανουξα για να ακουσω αποψεις σχετικα με το θεμα!! που ηταν η τιμη και το πειγατε αλλου!! οτι δεν ειναι σωστο και τετοια!! τι με νοιαζει εμενα τι ειναι !!!

Δημοσ.
εγω δεν το ανοιξα για να μου κανεις ψυχαναλησει το ανουξα για να ακουσω αποψεις σχετικα με το θεμα!! που ηταν η τιμη και το πειγατε αλλου!! οτι δεν ειναι σωστο και τετοια!! τι με νοιαζει εμενα τι ειναι !!!

και εσυ γιατι ανοιγεις ενα αχρηστο post,ζητωντας την γνωμη μας,για το αν ειναι πολλα η οχι τα χρημματα,απο την ωρα που το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να το δωσεις οσο ποιο ακριβα μπορεις,αδιαφορωντας το τι σου λεμε ποιο ειναι το σωστο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ακριβώς...λες και σου άλλαξαν την γνώμη οι απόψεις αρκετών πως η τιμή ήταν υπερβολική...

Δημοσ.
τι να πω ρε παιδια ειστε απαραδεκτη!! το καλητερο που ειχατε να κανετε ιναι να μην συμετεχετε στην κουβεντα!! αλλη φορα θα το σκεφτο καλα να ρωτησω κατι?

Sorry μάγκα, αλλά απαράδεκτη είναι η ορθογραφία σου και όχι εμείς. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...