Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 την γνώμη μας λέμε ρε Heatspreader αλλά πες μου και εσύ βρίσκεις λόγο ύπαρξης σε αυτό το topic? σχεδόν το άνοιξε μόνο και μόνο για να μας πει ότι το έδωσε 500-530 euro και για να περηφανευτεί ότι έκανε κάτι...
Heatspreader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Όχι δεν βρίσκω κανένα λόγω ύπαρξης είναι η αλήθεια. Όταν είναι να πουλήσεις κάτι, κοιτάς περίπου το ίδιο προϊόν πόσο πουλιέται στη πιάτσα και κυμαίνεσαι και εσύ περίπου στις ίδιες τιμές. σχεδόν το άνοιξε μόνο και μόνο για να μας πει ότι το έδωσε 500-530 euro και για να περηφανευτεί ότι έκανε κάτι... Ναι δεν έχεις άδικο, υπάρχει και αυτή η περίπτωση.
freddy adu Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 τι να πω ρε παιδια ειστε απαραδεκτη!! το καλητερο που ειχατε να κανετε ιναι να μην συμετεχετε στην κουβεντα!! αλλη φορα θα το σκεφτο καλα να ρωτησω κατι?
Mr_Terror Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 παιδια εχουμε ''ξεφυγει'' λιγο μου φαινεται.Δεν σκοτωσε και κανεναν.Απλως πουλησε ακριβοτερα απο οτι αξιζε, στον φιλο του(φιλος, θυμα δηλαδη),ενα ps3.Και μην ημαστε υποκριτες,αυριο μπορει να κανουμε και εμεις το ιδιο.(πιστευω ομως οχι στον φιλο μας).Θα συμφωνησω και εγω οτι δεν εχει λογο υπαρξης το topic.Ανοιγει ενα post για το αν ειναι πολλα τα χρημματα που ζηταει,του λεμε ναι, και μετα μας λεει οτι το πουλησα και 30 ευρω παραπανω απο αυτα που ζητουσα.Ακουγεται σαν, ΕΙΔΑΤΕ ΜΑ@@@@ΕΣ ΕΓΩ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ.ΤΙ ΜΑΛ@@@@ΕΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ.Κατι τετοιο αισθανθηκα οτι ειχε το υφος του.Μπορει να κανω και λαθος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δλδ ή συμφωνούμε μαζί σου ή δεν συμμετέχουμε? κρίμα που το forum (και γενικότερα η ζωή) δεν λειτουργεί έτσι...
freddy adu Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δεν ηθελα να πω αυτο!! δεν γουσταρω μαθηματα ηθηκης απο ανθρωπους που δεν γνωριζω!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 τότε να μην ανοίγεις τέτοιου είδους topic...
freddy adu Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 εγω δεν το ανοιξα για να μου κανεις ψυχαναλησει το ανουξα για να ακουσω αποψεις σχετικα με το θεμα!! που ηταν η τιμη και το πειγατε αλλου!! οτι δεν ειναι σωστο και τετοια!! τι με νοιαζει εμενα τι ειναι !!!
Mr_Terror Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 εγω δεν το ανοιξα για να μου κανεις ψυχαναλησει το ανουξα για να ακουσω αποψεις σχετικα με το θεμα!! που ηταν η τιμη και το πειγατε αλλου!! οτι δεν ειναι σωστο και τετοια!! τι με νοιαζει εμενα τι ειναι !!! και εσυ γιατι ανοιγεις ενα αχρηστο post,ζητωντας την γνωμη μας,για το αν ειναι πολλα η οχι τα χρημματα,απο την ωρα που το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να το δωσεις οσο ποιο ακριβα μπορεις,αδιαφορωντας το τι σου λεμε ποιο ειναι το σωστο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ακριβώς...λες και σου άλλαξαν την γνώμη οι απόψεις αρκετών πως η τιμή ήταν υπερβολική...
Heatspreader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 τι να πω ρε παιδια ειστε απαραδεκτη!! το καλητερο που ειχατε να κανετε ιναι να μην συμετεχετε στην κουβεντα!! αλλη φορα θα το σκεφτο καλα να ρωτησω κατι? Sorry μάγκα, αλλά απαράδεκτη είναι η ορθογραφία σου και όχι εμείς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 λεπτομέρειες
freddy adu Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 καλα εμενα μπορει η ορθογραφια μου να ειναι απαραδεκτη αλλα δεν ειμαι κομπλεξικος!!! πολυ κακια ρε παιδι μου!!!!
freddy adu Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 για καντο λιγο πιο ξεκαθαρο φιλε butters9013
butters9013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Έλα δεν έχω όρεξη. Φτάνει, κάποιος να το κλειδώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.