Mr_Terror Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 επειδη εχει παρει εκταση το θεμα(5 σελιδες), καλο ειναι οι admin να ριξουν ενα λουκετακι επειδη προβλεπω να πεφτουν μπουνιες. Ο καθενας μας εχει δικαιωμα οταν πουλαει κατι, να ζηταει οτι θελει.Τωρα αν υπαρχουν κοροιδα που τσιμπανε, δυστυχως θα υποστουν και τις συνεπιες. Παντως μας δουλευεις αγρια μου φαινεται freddy adu.Ανοιγεις ενα ποστ και ρωτας την γνωμη μας αν ειναι καλα 500 ευρω για ενα πακετο ps3 που πουλας.Σου λενε τα παιδια,και με το δικιο τους,οτι ειναι ασυδωσια τα χρημματα που ζητας. Μετα μας λες οτι το πουλησες 530 ευρω.Μετα μας λες αυτο ''του ειπα ποσο θα το βρει καινουργιο και μου πε απο σενα θελω να το παρω!!''.Δηλαδη του ειπες οτι εγω τα πουλαω ποιο ακριβα απο οτι θα τα αγοραζες απο καταστημα και σου ειπε ναι? απο σενα θελω? Τοτε το παιδι η εχει πληρη μεσανυχτα απο τιμες,η εκμεταλευτηκες οτι ειναι ''αγαθο'' και του πουλησες τον κουκο αηδονι.Μονο μην παει σε κανα καρφουρ που το εχει το 40ρι 399 ευρω.Ασε που χειριστηριο μπορεις να βρεις καινουργιο και με 25 ευρω(για original sony μιλαω).Απο παιχνιδια να ναι καλα ο κοτσωβολος που εχει απο 5 ευρω.Προσφατα πηρα ενα παιχνιδι στα 5 ευρω το dark kingdom.Οποτε αν τα προσθεσεις αυτα που εχει το πακετο που δινεις,με το να τα παρει απο μαγαζι,τουλαχιστον 20 τις εκατο καπελο, εχουν οι τιμες σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 το έδωσε και σε φίλο έτσι..."φιλική τιμή" επειδή τον ήξερε
NickTheGreekxxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Mr_Terror δεν συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά τις τιμές των παιχνιδιών.Άμα είναι να κάνω υπομονή 2 χρόνια για να αγοράσω ένα παιχνίδι π.χ. dark kingdom (το οποίο είναι και μέτριο 6/10) στα 5 ευρώ τότε γ@μησέ τα.
modecris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εντάξει,το νόημα το έπιασες όμως.Πχ,μπορείς να πάρεις το Heavenly Sword με 20 , Uncharted: Drake's Fortune με 30 κτλ.
Mr_Terror Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Mr_Terror δεν συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά τις τιμές των παιχνιδιών.Άμα είναι να κάνω υπομονή 2 χρόνια για να αγοράσω ένα παιχνίδι π.χ. dark kingdom (το οποίο είναι και μέτριο 6/10) στα 5 ευρώ τότε γ@μησέ τα. Στα 5 ευρω δεν νομιζω να το βρεις το dark kingdom και ας ειναι μετριο οπως λες.Ενα παραδειγμα ειπα.Το metal gear solid 4 στα ελληνικα κατστημματα εχει 70 ευρω.Στο play.com 42 ευρω.42 ευρω εχει οχι γιατι ειναι μετριο, η αρκετα παλιο, αλλα επειδη δεν εχει το 40 τις εκατο καπελο που βαζουν εδω στην ελλαδα.Θελω να πω οτι αν εισαι ''ψαγμενος στο χωρο των video games'' δεν θα πας να παρεις παιχνιδια απο ελληνικο καταστημα(εκτος εξαιρεσεων).Και επειδη με τα παιχνιδια για μενα ειναι λιγο υποκειμενικο ποιο ειναι καλο παιχνιδι η οχι.Μπορει εσενα το ταδε παιχνιδι να σε εχει τρελανει,να εχει παρει υψηλες βαθμολογιες απο περιοδικα και internet,και σε μενα το ιδιο παιχνιδι να μου φερνει αναγουλα.Του ξαδερφου μου το god of war 1 και 2 δεν θελει ουτε να τα βλεπει, και ομως τα παιχνιδια ειναι απο τα καλυτερα ανεξαρτητου format.
Heatspreader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εγώ πάντα λέω κάτι άλλο. Γιατί σε συναλλαγές μεταξύ φίλων να χάνει αυτός που πουλάει πάντα? Ας δώσει αυτός επειδή είναι φίλος κάτι παραπάνω!
tsakonas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ωραια, οταν θα σου πουλησει ο φιλος σου κατι, δωσε κατι παραπανω εσυ...
freddy adu Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ρε παιδια ειστε φοβερη!! σας ετσουξε φαινεται οτι κατεφερα να το πουλησω πιο ακριβα απο οτι το αγορασα!! ααα και κατι αλλο αν σας δινουν λεφτα εσεις που ειστε απο την απεναντι πλευρα να τα πεταξετε στα μουτρα αυτου που σας τα εδωσε και να του πειτε σα δε τρεπεσε!! αλητη!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!κοροιδο ειναι αυτος που δεν τα περνει και οχι αυτος που τα περνει!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 βασικά, Κωστής Παλαμάς, αν το πούλησες ή όχι... μην μπερδεύεις το κορόιδο με τον κωλοπιάστη
butters9013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ρε παιδια ειστε φοβερη!! σας ετσουξε φαινεται οτι κατεφερα να το πουλησω πιο ακριβα απο οτι το αγορασα!! ααα και κατι αλλο αν σας δινουν λεφτα εσεις που ειστε απο την απεναντι πλευρα να τα πεταξετε στα μουτρα αυτου που σας τα εδωσε και να του πειτε σα δε τρεπεσε!! αλητη!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!κοροιδο ειναι αυτος που δεν τα περνει και οχι αυτος που τα περνει!!! Πληροφοριακά πάντα, τι ηλικία έχετε εσυ και ο φίλος σου;
freddy adu Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 φιλε δεν εχω κανα λογο να με κωστης παλαμας η οχι δεν με ξερετε δεν σας ξερω πιο το οφελος!!! μαλλον δεν σου αρεσει γιατι θε θελες και εσυ να το πουλουσες το δικο πλαι η 360 τοσο! για αυτο μην λες αερολογιες! οκ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δεν έχω κονσόλες sorry butters9013, 19 χρονών λέει στο profile
butters9013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ναι, αλλά ο φίλος του; Εγώ ψάχνω να πουλήσω τώρα το 360 μου. Ξεκινάμε από τα 700 ευρώ. Ακούω προσφορές.
Heatspreader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Σίγουρα δεν λέει κάτι η ηλικία του φίλου. Δεν σημαίνει ότι όποιος είναι μικρός δεν μπορεί ή δεν έχει την ωριμότητα για κάτι τέτοιο. Έτσι και αλλιώς όπως ξέρουμε, ηλικία και ωριμότητα δεν είναι ποσά ανάλογα. Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω γιατί τα βάζουμε με το φίλο που πούλησε ακριβά το Playstation 3? Του έκανε κακό? Τότε και ο περιπτεράς που πουλάει τσιγάρα, κακό κάνει στο κόσμο με αυτή τη λογική. Όποιος θέλει παίρνει, όποιος δεν θέλει δεν παίρνει. So simple!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.