Heatspreader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εφόσον μιλάμε για είδη πολυτελείας και όχι είδη πρώτης ανάγκης, ο καθένας μπορεί να ζητάει όσα θέλει και ταυτόχρονα να μην είναι κατακριτέος. Έτσι... +1
supermario29 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εφόσον μιλάμε για είδη πολυτελείας και όχι είδη πρώτης ανάγκης, ο καθένας μπορεί να ζητάει όσα θέλει και ταυτόχρονα να μην είναι κατακριτέος. Kudos στο παιδί που κατάφερε να το δώσει τόσο, ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν πως αναμένονται νέες εκδόσεις της κονσόλας συντόμως με μεγαλύτερο δίσκο και DualShock3 στα ίδια (και λιγότερα) λεφτά. Ευτυχως παντως που το παιδι δεν ειναι φιλος μου. Γιατι αν ειναι να σε "δαγκωνουν" ετσι οι φιλοι....γαμ*σ* τα!!!
Mr_Terror Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ρε παιδια το δοσα 530 ευρο !!!! καλα πολυ πλακα!! 500 ευρω ελεγες να το δωσεις.Το εδωσες 530? Αν δεν ηταν φιλος σου οπως μας λες,ποσο θα του το εδινες?
freddy adu Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 εσενα αμα σου λεγαν παρε 530euro για ενα playstation να μην τα επερνες
Mr_Terror Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 παντως η αληθεια ειναι οτι τον ΕΓΔΑΡΕΣ τον ''γνωστο σου''.Το πληρωσε λες και ηταν καινουργιο.
supermario29 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 εσενα αμα σου λεγαν παρε 530euro για ενα playstation να μην τα επερνες Aν οντως ηταν φιλος μου, εγω τουλαχιστον δεν θα τα επαιρνα. Γιατι αν ειναι να αρχισω να "γδυνω" τους φιλους μου, καηκα!!!
axaxouxas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ΠΑΙΖΕΙ να μην τα πουλησαν ακομη .... ΑΠΛΑ κανουν παιχνιδι μπας και βρεθει κανενα ΘΥΜΑ και τσιμπησει στα 500+ ευρω για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ PS3 ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ....
freddy adu Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 φιλε αχαχοθχασ δεν σε πιανω τι εννοεις?
axaxouxas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Το επίπεδο μου δέν μου επιτρέπει να ανοίξω συζήτηση μαζί σου Απο την στεναχωρια μου δεν θα φαω το μεσημερι ....:lol: (κανω διαιτα):lol: Εγω τους φιλους μου δεν τους βλεπω σαν ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ Την τηλεοραση μου δεν την πουλαω αλλα αν την πουλαγα δεν θα την εβαζα λογω εγγυησης (3,5 ΧΡΟΝΙΑ) πανω απο 600 ευρω ....:-)
freddy adu Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ρε φιλε δε μας παρατας λςω εγω!! το παλικαρη γουσταρε τι να σουκανω εγω!! του ειπα ποσο θα το βρει καινουργιο και μου πε απο σενα θελω να το παρω!! αντε για!!!
axaxouxas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 φιλε αχαχοθχασ δεν σε πιανω τι εννοεις? Εμπορικο παιχνιδι να κρατηθει η τιμη των μεταχειρισμενων στα 450-500 ευρω οπου 500 σου πεταει και ενα (το καλυτερο για σενα 450) και κλεινει το θεμα .... Πιο απλα δεν μπορω να στο εξηγησω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ρε φιλε δε μας παρατας λςω εγω!! το παλικαρη γουσταρε τι να σουκανω εγω!! του ειπα ποσο θα το βρει καινουργιο και μου πε απο σενα θελω να το παρω!! αντε για!!! καλά ηρέμισε, μην τον δείρεις κιόλας...
axaxouxas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 καλά ηρέμισε, μην τον δείρεις κιόλας... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ :lol::lol::lol::lol::lol:
modecris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 [...] του ειπα ποσο θα το βρει καινουργιο και μου πε απο σενα θελω να το παρω!! Αυτό μου θυμίζει μια παλιά Ελληνική ταινία στην οποία ένας τύπος λέει στην μικρή και άβγαλτη πιτσιρίκα: "Δεν κάνω εγώ για σένα.Είμαι αλήτης και αύριο θα είμαι και πάλι με άλλη...βρες κάποιον άλλο..." για να του πει αυτή: "Δεν θέλω άλλον,εγώ εσένα θέλω για την πρώτη μου φορά..." Και έτσι λοιπόν τελικά της έκανε το χατίρι ... Τεσπα,καλά έκανες (αν) το πούλησες τόσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.