Προς το περιεχόμενο

πωληση playstation 3 ! ποσο?

freddy adu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αναφέρομαι στην 60άρα έκδοση.Προσωπικά ενδιαφερόμουν να πουλήσω το δικό μου play3 σε κάποια φάση το οποίο είχα αγοράσει 650.Άν το πούλαγα θα το έδινα 300-350 (~50% κάτω) και όχι 200-250 (~66% κάτω).

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ αναφέρομαι στην 60άρα έκδοση.Προσωπικά ενδιαφερόμουν να πουλήσω το δικό μου play3 σε κάποια φάση το οποίο είχα αγοράσει 650.Άν το πούλαγα θα το έδινα 300-350 (~50% κάτω) και όχι 200-250 (~66% κάτω).

Δεν με ενδιαφερει πια να αγορασω ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

αλλα για πες μου απο περιεργεια ...

Γιατι ο ΚΑΘΕ αγοραστης να σου δωσει 350 ευρω η και 300 ευρω αν θες για ενα μηχανημα με 4-6 μηνες εγγυηση και αν

την στιγμη που βγαινει νεο με αναβαθμησμενες δυνατοτητες (DS3 - 80GB)

με μονο 400 ΕΥΡΩ και για παιχνιδια μπορει να βρει οποιο παιχνιδι θελει με τιμες μεταχειρισμενων απο 10-35 ευρω !!!

Το παραδειγμα σου ειναι αστοχο και υποτιμα το νου των υποψυφιων θυματων ε αγοραστων ηθελα να γραψω....

Πριν εναμιση χρονο πηρα μια 46'' σονυ με 3800 ευρω

το νεο μοντελο της με πολυ αναβαθμισμενες λειτουργειες κοστιζει μετρητοις 1150 ευρω:devil:

Εγω την δικια μου για να την ξεφορτωθω ποσο πρεπει να την δωσω ?

με την δικη σου λογικη μαλλον 2500 ευρω ? :X

ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ?:shock::mad::shock:

για μεταχειρισμενο προ'ι'ον κι ας εχει εγγυηση για αλλα 3,5 χρονια (την ασφαλισα κιολας):shock:

Δημοσ.
Δεν με ενδιαφερει πια να αγορασω ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

αλλα για πες μου απο περιεργεια ...

Γιατι ο ΚΑΘΕ αγοραστης να σου δωσει 350 ευρω η και 300 ευρω αν θες για ενα μηχανημα με 4-6 μηνες εγγυηση και αν

την στιγμη που βγαινει νεο με αναβαθμησμενες δυνατοτητες (DS3 - 80GB)

με μονο 400 ΕΥΡΩ και για παιχνιδια μπορει να βρει οποιο παιχνιδι θελει με τιμες μεταχειρισμενων απο 10-35 ευρω !!!

Το παραδειγμα σου ειναι αστοχο και υποτιμα το νου των υποψυφιων θυματων ε αγοραστων ηθελα να γραψω....

Πριν εναμιση χρονο πηρα μια 46'' σονυ με 3800 ευρω

το νεο μοντελο της με πολυ αναβαθμισμενες λειτουργειες κοστιζει μετρητοις 1150 ευρω:devil:

Εγω την δικια μου για να την ξεφορτωθω ποσο πρεπει να την δωσω ?

με την δικη σου λογικη μαλλον 2500 ευρω ? :X

ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ?:shock::mad::shock:

για μεταχειρισμενο προ'ι'ον κι ας εχει εγγυηση για αλλα 3,5 χρονια (την ασφαλισα κιολας):shock:

Ξεχνάς πως το αναβαθμισμένο ps3, είναι στην ουσία το παλιό. Το καινούριο δεν έχει ΚΑΝ Backwards compatibility ---> κουτσουρεμένη έκδοση. Άσε το δίσκο στην άκρη όπως και τις extra usb...

Δημοσ.
:-)Ρε φιλε υπαρχουν πολλα θυματα που αγοραζουν PS3 και ειδικα την 60αρα, ξεκινα χαλαρα απο 550 και βλεπεις! Το κομματι σου ειναι συλλεκτικοτατο, καποιος κουτσος στραβος θα το παρει! εδω δινουν 400αρες δεν θα δωσουν παραπανω για την συλλετικη τοστιερα!:-)
Δημοσ.

Όπως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές,έτσι και οι κονσόλες χάνουν γρήγορα ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι από την αξία αγοράς τους.Έτσι δουλεύει η αγορά και αναγκαστικά θα πρέπει να την ακολουθήσουμε.Εσύ λοιπόν ή θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό,ή να το χωνέψεις πως στο τέλος θα την "παντρευτείς"...

Δημοσ.
Όπως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές,έτσι και οι κονσόλες χάνουν γρήγορα ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι από την αξία αγοράς τους.Έτσι δουλεύει η αγορά και αναγκαστικά θα πρέπει να την ακολουθήσουμε.Εσύ λοιπόν ή θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό,ή να το χωνέψεις πως στο τέλος θα την "παντρευτείς"...

-Το Ευαγγελιο της ΣΟΝΥ το λεει καθαρα στο αρθρο 163 ( Ο Πιστος που εχει παρει ps3 και δυο φορες εαν ειναι και η 60αρα μετα το περας της 8ετιας μπορει να χωρισει απο την κονσολα του)

Αρα Φιλαρακο σκουρα τα βλεπω! Οποιος σπασει τον ορο δεν εχει free service μετα! Αντε καλα ΤοΣτΑκΙα! :lol:

Περα απο την πλακα φιλαρακο ξεκινα απο 550 ευρω και βλεπεις! Ανα 10 μερες ριχνεις 20 με 30 ευρω!

Δημοσ.

Απόκλειρε εσυ πόσο το έδωσες?

Μαγκιά του?χμ ας πουμε αλλά κρίμα την μαγκιά ποιο πολύ κρίμα στο παλικάρι που την <πάτησε>.

Εγω το δικό μου με ένα παιχνίδι το έδωσα 335 όλα στα κουτιά τους σε άριστη κατάσταση και 8μήνες εγγυηση και έμεινα κ εγω ευχαριστιμένος και το παλικάρι που το πήρε μέσα απο το site...

Heatspreader τον να μπορείς να <εκμεταλευτείς>κάποιον δεν σημαίνει οτι εννοείται οτι θα το κάνεις και ακριβώς το αντίθετο αν είναι φίλος σου...

Δημοσ.

Επειδή η κουβέντα θα πάει πάλι σε θέμα "ηθικής" και θα θυμηθούμε πάλι τους τύπους που καθαρίσανε τα ράφια από το Πλαίσιο όταν αυτό είχε προσφορές, ας μη βγούμε offtopic.

Εκμετάλλευση είναι και ο καφές που πληρώνουμε στις καφετέριες, με το σταυρό στο χέρι δεν γίνεται να πηγαίνεις ποτέ, είτε αυτό είναι η πώληση Playstation, είτε η σχέση με τη κοπέλα σου.

Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να μη λυπόμαστε κανέναν. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του και των αγορών του.

Αν έρθει κάποιος και μου πει φίλε έχω ανάγκη να πουλήσω το Playstation 3 και στο δίνω με 100Ευρώ, εγώ θα πρέπει να του πω πάρει και άλλα 150Ευρώ επειδή σε κλέβω? Τι λέμε τώρα?

Δημοσ.

600 ΕΥΡΑ! ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ! ολα μαζι ειχαν 800 ευρω ομως βεβαια! Δεν πειραζει, το παλικαρι τα πηρε ολα πακετο!

Δημοσ.

Εφόσον μιλάμε για είδη πολυτελείας και όχι είδη πρώτης ανάγκης, ο καθένας μπορεί να ζητάει όσα θέλει και ταυτόχρονα να μην είναι κατακριτέος.

Kudos στο παιδί που κατάφερε να το δώσει τόσο, ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν πως αναμένονται νέες εκδόσεις της κονσόλας συντόμως με μεγαλύτερο δίσκο και DualShock3 στα ίδια (και λιγότερα) λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...