Προς το περιεχόμενο

Help with MobileMe

UmbertoJeco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,

Εχω ενα προβλημα με το MobileMe, μου κανει sync σχεδον τα μισα μου contacts απο το address book. Εχω κλεισει το sync και το εχω ξανα-ανοιξει μηπως ηταν καποιο τετοιο μικρο glitch αλλα τιποτα, αποσω εχω ακουσει πρεπει να σβησω ολο το Contact List και να το ξαναγραψω. Ειναι οντως η μοναδικη λυση η μπορω να δοκιμασω και κατι διαφορετικο? Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
Καλησπερα παιδια,

Εχω ενα προβλημα με το MobileMe, μου κανει sync σχεδον τα μισα μου contacts απο το address book. Εχω κλεισει το sync και το εχω ξανα-ανοιξει μηπως ηταν καποιο τετοιο μικρο glitch αλλα τιποτα, αποσω εχω ακουσει πρεπει να σβησω ολο το Contact List και να το ξαναγραψω. Ειναι οντως η μοναδικη λυση η μπορω να δοκιμασω και κατι διαφορετικο? Ευχαριστω.

Πού έχεις το πλήρες Contact List σου, στο address book του Mac σου ή στο ΜobileMe (δηλ. στο site);

• Super Moderators
Στο Address Book στο Mac.

1. Αpple > System Preferences > MobileMe

2. Αν δεν έχεις κάνει ήδη login στον λογαριασμό σου, κάνεις τώρα.

3. Στην καρτέλα Sync πατάς κάτω δεξιά το κουμπί Advanced.

4. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πατάς κάτω αριστερά το κουμπί Reset Sync Data.

5. Διαλέγεις τι στοιχεία θα συγχρονίσεις και από πού: α) from Mac to MobileMe ή β) from MobileMe to Mac - στην περίπτωσή σου, διαλέγεις το α).

Ελπίζω να βοήθησα. :-)

Σωστοοος, δεν το ειχα παρατηρησει καν! Ευχαριστω για την βοηθεια. :D Αααα επισης κατι αλλο που ισως μπορεις να με βοηθησεις για να μην ανοιγω αλλο thread. Εχω εναν εξωτερικο σκληρο Lacie και ειναι σε HFS+ και το εχω για το time machine ομως παντα αφου κανει ενα, δυο sync στο επομενο κολλαει και λεει ολη την ωρα preparing backup και δεν μπορω να καταλαβω γιατι, το εχω κανει format και ξανα-synced με Time Machine και καθε φορα τα ιδια.

• Super Moderators
[...]

Αααα επισης κατι αλλο που ισως μπορεις να με βοηθησεις για να μην ανοιγω αλλο thread. Εχω εναν εξωτερικο σκληρο Lacie και ειναι σε HFS+ και το εχω για το time machine ομως παντα αφου κανει ενα, δυο sync στο επομενο κολλαει και λεει ολη την ωρα preparing backup και δεν μπορω να καταλαβω γιατι, το εχω κανει format και ξανα-synced με Time Machine και καθε φορα τα ιδια.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ξέρω ελάχιστα από το Τime Machine... :fear:

Σωστοοος, δεν το ειχα παρατηρησει καν! Ευχαριστω για την βοηθεια. :D Αααα επισης κατι αλλο που ισως μπορεις να με βοηθησεις για να μην ανοιγω αλλο thread. Εχω εναν εξωτερικο σκληρο Lacie και ειναι σε HFS+ και το εχω για το time machine ομως παντα αφου κανει ενα, δυο sync στο επομενο κολλαει και λεει ολη την ωρα preparing backup και δεν μπορω να καταλαβω γιατι, το εχω κανει format και ξανα-synced με Time Machine και καθε φορα τα ιδια.

Αυτό μου το έκανε σε έναν προβληματικό δίσκο που είχα.

Κοίταξέ το ως πιθανότητα... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...