pho Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εχει πανω μαλλον custom firmware βαλε το αναλογο (ακριβως ιδια εκδοση) Μ33 custom και δοκιμασε ξανα μετα το official http://pspslimhacks.com/psp-firmware/custom-m33-firmware/ Επειδή δεν θέλω να το κάνω ξανά custom υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω από την συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Αλλιώς κατεβάζω στον Mac από τη σελίδα που μου έδωσες και μετά περνάω στο psp με καλώδιο USB ?
mtzs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Και αυτο που σου δωσα το λινκ για custom ειναι Απλα με τα συγκεκριμενα custom μετα μπορεις να βαλεις πανω official 6.60 Για να περασεις firmware στο PSP το κατεβαζεις στον υπολογιστη και μετα θα το βαλεις στην καρτα μνημης στην διαδρομη :X/PSP/GAME/UPDATE αν δεν εχει τους συγκεκριμενους φακελους τοτε φτιαξτους εσυ πρεπει να ειναι με κεφαλαια γραμματα.
pho Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ φίλε μου, θα το προσπαθήσω αργότερα!
pho Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Και αυτο που σου δωσα το λινκ για custom ειναι Απλα με τα συγκεκριμενα custom μετα μπορεις να βαλεις πανω official 6.60 Για να περασεις firmware στο PSP το κατεβαζεις στον υπολογιστη και μετα θα το βαλεις στην καρτα μνημης στην διαδρομη :X/PSP/GAME/UPDATE αν δεν εχει τους συγκεκριμενους φακελους τοτε φτιαξτους εσυ πρεπει να ειναι με κεφαλαια γραμματα. Του φακέλους τους έχω, είμαι οκ. Το πρόβλημα μου είναι: Είμαι σε custom firmware 3.40 OE-A και θέλω να βάλω official firmware 6.60. Δοκίμασα και δεν τα κατάφερα. Το psp μου είναι παλιό fat και έχω κάρτα μνήμης 2gb μέσα. Ποιο custom firmware πρέπει να κατεβάσω ώστε να μπορώ να βάλω το official μετά; Ευχαριστώ ...
pho Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 <p>ξεκινα με 3.60 Μ33</p> Εάν σου είναι εύκολο στείλε link. Δεν μπορώ να το βρώ. Ευχαριστώ για όλα Sent from my iPhone using Insomnia
Eddy_Gordo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 οριστε αυτο που ζητας σε απλα ελληνικα http://pspgr.net/viewtopic.php?f=147&t=18774
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα