ma.kys Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 παιδια το μονο που θελω ειναι να καταφερω να το ξεκλιδωσω και να παιζω ησιχα και ωραια παιχνιδια στο psp μου
Dimitris1948 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Πρωτον μην ξαναακουσω κανεναν να το λεει "τσιπαρισμα" ελπίζω να καταφέρεις να την τσιπάρης παιδια το μονο που θελω ειναι να καταφερω να το ξεκλιδωσω και να παιζω ησιχα και ωραια παιχνιδια στο psp μου τι να σου κάνουμε, το χες τσιπαρισμενο και πηγες και έκανες update
ma.kys Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 να σε ρωτισο κατι ακομα πρεπει να φτιαξω λογαριασμο για να μπο σε αυτο το sait ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:39 ---------- ελπίζω να καταφέρεις να την τσιπάρης τι να σου κάνουμε, το χες τσιπαρισμενο και πηγες και έκανες update τωρα μου λες τι να κανω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:43 ---------- Πρωτον μην ξαναακουσω κανεναν να το λεει "τσιπαρισμα" Οσο για το προβλημα σου δες εδω Αν εχεις psp 3000 η 2000 ta-88v3(απο τα τελευτεα 2000 που κυκλοφορισαν) δεν μπορεις να κανεις τιποτα μεχρι στιγμης(υπαρχει ενα exploit αλλα δεν εχει βγει καποιος loader ακομα) πρεπει να φτιαξω λογαριασμο για να μπω σε αυτο το sait ????????? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:01 ---------- μιπος χριαζετε να παω να μου το ξαναξεκλειδοσουνε ???
Dimitris1948 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) [/color] τωρα μου λες τι να κανω σπίρτο είσαι!!! το έγραψα για να κάνω πλακα στον ghostgr_a_n που είπε να μην ξαναπεί κανεις "τσιπαρισμα" για αυτό έκανα και το quote από πάνω, κατάλαβες τώρα?? η μπααα... Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2009 από Dimitris1948
ma.kys Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) οχι δεν καταλαβα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:58 ---------- τι σιμενει quote ξεχνατο καταλαβα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:05 ---------- παιδια οταν βγει κατι που να μπορει να με σωσει πειτετο μου γιατι ειμαι πολυ απελπεισμενος Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2009 από ma.kys
Dimitris1948 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 οχι δεν καταλαβα το σπίρτο που λέγαμε... τι σιμενει quote ξεχνατο καταλαβα a ok άργησες όμως παιδια οταν βγει κατι που να μπορει να με σωσει πειτετο μου γιατι ειμαι πολυ απελπεισμενος ήρεμα, μην κανεις καμια απερισκεψία!
epsilon753 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ρε ma.kys πρώτα από όλα αν είσαι τόσο πολύ απελπισμένος μάζευε λεφτά και αγόραζε τα παιχνίδια που γουστάρεις. Για την ώρα, διάβαζε αυτά που σου γράφουν τα παιδιά παραπάνω, μπες στη σελίδα pspgr.net που σου είπαν και με υπομονή διάβασε κανένα οδηγό. Έχεις το fat psp που σημαίνει ότι μπορείς με Pandora να περάσεις cfw και να τρέχεις homebrew κανονικά αν δεν κάνω λάθος. Μπες, διάβασε τους κανόνες του φόρουμ, διάβασε τα ποστ, ότι δεν καταλάβεις ρώτα.
ma.kys Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) παιδια τιν εκανα τιν βλακια μου και τωρα πρεπει να το ξανα τσιπαρω γιατι εκανα format στην memory και εχασα το isο και τορα ειμαι χαμενος απο χερι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:53 ---------- το μονο πραγμα που εμαθα ειναι οτι χριαζομαι μια pandoa battery ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:21 ---------- Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2009 από ma.kys
lamaison Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα.. Το psp μου έχει την έκδοση 5.00 m33-6 και θέλω να παίξω ένα παιχνίδι το οποίο ζητάει έκδοση 6.31. Που μπορώ να τη βρώ? Θα παίζουν τα προηγούμενα παιχνίδια μετά? Γίνεται να την επαναφέρω πάλι στη προηγούμενη? Έχω δει πως πέρα απο τις εκδόσεις m33 υπάρχουν και κάποιες άλλες ονόματι gen-c, d κ.α.. Ποιες είναι πιο καλές? Ξέρει κανείς τι διαφορά έχουν? Ευχαριστω
Maldino Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Φιλε, απλα θα κατεβασεις με την σειρα την Gen μεχρι D και μετα βαλε Prometheus 5.50! Αυτην εχω εγω και παιζω ολα μου τα παιχνιδια κανονικα. Για οδηγους δες http://www.pspgr.net
lamaison Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορώ να βάλω κατευθείαν την prometheus?? Ποιες είναι ονομαστικά οι άλλες εκδόσεις που πρέπει να περάσω πρώτα?
darksoho33 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ΜΕ την σειρα 5.50 GEN A, GEN B1-2, GEN C, GEN D 1-3, PROMETHEUS.
pho Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Πήρα στα χέρια μου το παλιό μου psp και δεν μπορώ να το κάνω update. Συνδέομαι με wifi πάω στο network updates κάνω downloading στη memory card που έχω. Μετά μου λέει να πατήσω Χ αλλά μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει και μέσα σε παρένθεση (DADADADA). Μήπως ξέρει να μου πει χρονιάρες μέρες πως να αναβαθμίσω το psp μου. Τώρα έχει 3 και κάτι σε firmware ... Thanks and merry Christmas Sent from my iPhone using Insomnia
mtzs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εχει πανω μαλλον custom firmware βαλε το αναλογο (ακριβως ιδια εκδοση) Μ33 custom και δοκιμασε ξανα μετα το official http://pspslimhacks.com/psp-firmware/custom-m33-firmware/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα