kaVin Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 γεια σας λεβεντες,ειμαι νεο μελος εδω και θα ηθελα μια μεγαλη και συντομη βοηθεια σας,εχω ενα psp απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν στην αγορα την ελληνικη,επαιζα καπιοα παιχνιδακια και τωρα ωοικιασα ενα μετα απο παρα πολυ καιρο και δεν το παιζει γιατι πρεπει να κανω update new firmware,και η ερωτηση ειναι απο που να το κανω και πως,αν γινετε γραψτε μου αναλυτικα και σε ελληνικους χαρακτηρες,ευχαριστω
StavrosD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Update κάνει το παιχνίδι μόνο του, όταν ξεκκινάει. Αν έχεις "πειραγμένο" firmware μην το αναβαθμίσεις με το firmware του παιχνιδιού, γιατί μετά θα πρέπει να το ξαναξεκλειδώσεις.
Χρήστος15 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Γειά σας έχω το PsP και θέλω να του κάνω αναβάθμιση τώρα έχω την 3.52 πως θα βάλω την 4.00?
sakis123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μπές στο http://www.us.playstation.com/PSP/About/SystemUpdate και κατέβασε την 4.05 version.
kabamaru21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 εμ... δεν νομιζω να θελει να βαλει official firmware:p
mixope71 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 λοιπόν έχω την ver.3.30 και θέλω να παίξω ένα καινούριο παιχνίδι μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση κατεβάζω την αναβάθμιση πάω να την κάνω και μου βγάζει το εξής μήνυμα the game could not be started.(DADADA) επίσης όταν πάω στο system settings η αναβάθμιση παραμένει ή ίδια δηλ. 3,30
alexziog Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αν έχεις βάλει internet στο psp σου πήγαινε στην καρτέλα Settings και μετά Network Update.Αφού εμφανιστεί η πιο πρόσφατη έκδοση ακολούθησε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν.
mixope71 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 έχω κατεβάσει την νέα εκδοση 5,51 αλλα μου εμφανέζει το μήνυμα που έγραψα
alexziog Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Κατέβασέ την από εδώ.Μέσα στον φάκελο GAME που βρίσκεται στον φάκελο PSP δημιούργησε ένα φάκελο με όνομα UPDATE.Μέσα του βάζεις το αρχείο που κατέβασες(αφού το κάνεις αποσυμπίεση).Πήγαινε στην καρτέλα Game και τρέξε το update.Τέλος αφού ακολουθήσεις τις οδηγίες θα έχεις 5.51 ofw στο psp σου.
katsikoula Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 λοιπόν έχω την ver.3.30 και θέλω να παίξω ένα καινούριο παιχνίδι μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση κατεβάζω την αναβάθμιση πάω να την κάνω και μου βγάζει το εξής μήνυμα the game could not be started.(DADADA) επίσης όταν πάω στο system settings η αναβάθμιση παραμένει ή ίδια δηλ. 3,30 μπορεις να γραψεις ακριβως το μηνυμα που σου βγαζει??? ισως ετσι βρουμε τιποτα στο google με τον αριθμο σφαλματος
gherudos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Φίλε μου έχεις Custom Firmware,το DADADA σημαίνει Dark Alex και σου αποτρέπει να κάνεις update σε επίσημο firmware.Πήγαινε στο http://www.pspgr.net και μάθε πως μπορείς να του περάσεις το τελευταίο custom firmware.Παιδιά όταν δεν ξέρετε για ένα θέμα μη σπαμάρετε,δεν βοηθάτε καθόλου έτσι.
cloud13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Kavin μπές εδώ http://www.pspgr.uni.cc και μάθε πως να ξεκλειδώσεις το PSP σου για να παίζεις emulators και παιχνίδια από την κάρτα μνήμης. εχω το 3004 και προσπαθω να τοπ ξεκλειδωσω αλλα δεν τρεχει κανενα απο τα updates που εχω κατεβασει το firmware ειναι το 4.20 απο την αρχη αλλα δεν ξερω πως να το κανω official 5.00 για να δουλεψει το cfw. please ας βοηθησει καποιος!!!
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 εχω το 3004 και προσπαθω να τοπ ξεκλειδωσω αλλα δεν τρεχει κανενα απο τα updates που εχω κατεβασει το firmware ειναι το 4.20 απο την αρχη αλλα δεν ξερω πως να το κανω official 5.00 για να δουλεψει το cfw. please ας βοηθησει καποιος!!! καταχρας το τελευταίο post έγινε το 2008(κοιτάμε ημερομηνίες πριν postαρουμε) και κατά δεύτερο δεν κατάλαβα τίποτα από ότι έγραψες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα