Προς το περιεχόμενο

dvd recorder για εγγραφες 1Χ

warewolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα dvd recorder siny optiarc αλλα απο οσο εχω καταλαβει δεν ειναι σε θεση να γραψει σε ταχυτητα 1Χ.

ειχα διαβασει παλαιοτερα οτι μονο τα plextor το κανουν αυτο.

το ζητημα ειναι οτι θελω να φτιαξω ενα αντιγραφο ασφαλειας ενος navigation dvd και για να διαβαζεται σωστα, πρεπει να γραφτει σε 1χ, αλλιως αρχιζουν τα προβληματα αναγνωσης απο τη συσκευη navigation.

η εγγραφη θα γινει σε double layer verbatim disc και μεχρι τωρα ολα τα software εγγραφης (nero, κ.τ.λ.) ενω επιλεγω 1χ, τελικα γραφονται σε 2,4χ.

σε μερικα δεν υπαρχει καν το 1χ και στη λιστα εμφανιζεται το 2,4 και πανω.

δισκο 1χ double layer δεν βρισκω πλεον για να αναγκαστει η συσκευη να κατευει στο 1χ.

δεν εχω καταλαβει αν τελικα ειναι θεμα και συσκευης, ή μονο θεμα δισκων.

αν παιζει ρολο και η συσκευη, ωστε να μπορω να κλειδωνω σε 1χ (ασχετως τον δισκο που βαζω ) θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου υποδειξει ποιο recorder πρεπει να αγορασω για να το πετυχω αυτο.

στα χαρακτηριστικα τους δεν μπορω να το δω αυτο.

θεμα τιμης δεν τιθεται.

εκτος, και αν καποιος γνωριζει καποιο software που τελικα να κλειδωνει στο 1χ.

δοκιμασα το nero, ashampoo burning studio αλλα τιποτε)

Δημοσ.

2.4x η ποιο αργή ταχύτητα για dual layer και 4x για single layer.

αυτο που ζητάς απλά δεν γίνετε πλέον ίσως με μερικά αρχαία dvd-rw να μπορούσες να το κάνεις αλλα εκείνα δεν είχαν υποστήριξη για dual layer.

οποτε απλά θα βολευτείς με το 2,4χ η ποιο πάνω.

Δημοσ.

οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα ουτε δισκακια dual layer σε 1Χ.

οποτε, η μονη λυση μου ειναι να αγορασω verbatim 8x και να τα καιω στην μικροτερη ταχυτητα που μου επιτρεπεται ?

(verbatim 8χ με το σκεπτικο, οτι για να αντεχουν 8χ, θα βγαζουν λιγοτερα σφαλματα σε ταχυτητα 2,4χ-4χ.)

μαλιστα. Δεν ισχυει λοιπον οτι υπαχουν τωρινες συσκευες dvd που να κλειδωνουν σε 1χ.

ευχαριστω για την απαντηση.

Δημοσ.

Κοιτα το θέμα σφάλμα ειναι περίπλοκο, αlλα συνήθως τα verbatim γράφονται μια χαρα στα 4χ η 6χ αναλόγως πάντα με το drive.

Δισκάκι 1χ dual layer δεν θα βρεις γιατί πολύ απλά πότε δεν φτιάχτηκαν.

Δημοσ.

ολοι στα ξενα forums προτεινουν την συγκεκριμενη εγγραφη σε1χ.

αφου δισκακια κυκλοφορησαν απο 2,4χ και πανω, και τα recorders που ειναι double layer ηρθαν σε μια εποχη οπου ξεκινησαν να γραφουν απο 2,4 και πανω (αναλογα με την ταχυτητα δισκου) πως ειναι δυνατον να συμβουλευουν την εγγραφη σε 1χ, αφου αυτο ειναι ανεφικτο.?

μηπως καποια recorders σε laptop ειναι πιο αργα και υποστηριζουν 1χ.?

μηπως αλλαζουν καποιες ρυθμισεις του recorder να δουλευει σε pio mode, δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω.

δεν υπηρξε recorder να κανει εγγραφη doual layer σε 1χ, ή υπηρξε καποια εποχη, αλλα τωρα αντικατασταθηκαν απο νεες συσκευες, οποτε οσοι προλαβαν, προλαβαν ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...