shadowmann Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 όχι μονο από πλαίσιο..γενικά τιμή...μέχρι 250 το πολύ..
shadowmann Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 κάτι τελευταίο.επειδή πρέπει να κάνω ολόκληρη ιστορία στο πλαϊνό παράθυρο του case μου για να χωρέσει η true black 120..αλλα παράλληλα θέλω να κάνω και Ο/C στην cpu...με την ζαλμάν 9700 8a μου κράτηση την cpu αρκετά κρύα?επίσης αν κάποιος ξέρει για το τι θόρυβο κάνει σε low και full speed? γιατί βλέπω στα review αλλα λέει ο ένας και αλλα ο άλλος..
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μπορείς να πάρεις το Mirage της Akasa που είναι Midi, είναι όμως φαρδύ κουτί και έχει πολύ καλό airflow.Δεν θα χρειάζεσαι και ανεμιστήρα στον ψύκτρα.Βέβαια δεν το έχω κάνει αλλά μπορείς να το τσεκάρεις και καλύτερα να μην χαλάς το κουτάκι σου για μια ψύκτρα (ειδικά αν είναι να του ανοίξεις τρύπα)
shadowmann Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 ευχάριστο φιλε αλλα τελικά πήρα την ζαλμάν 9700. αλλα μου φαίνεται πως καλύτερα είναι τα το παρατήσω το άθλημα.. κοντεύω να τρελαθώ δηλαδή.. τα άλλαξα ΌΛΑ..φτιάχνω το κουτάκι ωραία (μου έφυγε η πιστη..)καλώδια mlkies κτλ... το βάζο στην πρίζα κάνω τον σταυρο μου και ανοίγω το PSU.to πρώτο κουφό το start button μπροστά στο κουτί ήταν συνεχεια αναμμένο..(χωρίς το pc να εχει ξεκινήσει)μέσα στην μητρική έδινε ρεύμα τουλάχιστον τα 5v γιατί άναβαν και τα κουμπάκια και κάτι αλλα που έχει πάνω το mobo(το μέτρησα και μετά και μονο τα 5v έδινε τίποτα άλλο...)...πατάω να άνοιξη τίποτα..αρχίζω ξηλώνω ένα ένα τα υλικά..φτάνω να έχω πάνω μονο το cpu cooler και την τροφοδοσία τίποτα..δεν ήθελε να ανάψει...έβγαλα το PSU στον αέρα και προσπάθησα να το ξεκινήσω με από τα καλώδια αλλα τίποτα... απότι φαίνεται φταίει το PSU..αλλα το κουτί τι δουλειά έχει να είναι συνεχεια αναμμένο το start button..(δεν πρέπει να είναι έτσι είναι σίγουρο αυτό..) επίσης έβαλα και ένα μικρό PSU που είχα πρόχειρο μονο στο κουτί και πάλι τα ίδια έκανε...αναμμένο χωρίς να ξεκινήσω το pc...ξεκινάω το τροφοδοτικό ξεκινάει ανάβουν και το υπόλοιπο panel πάνω στο κουτί.. να φταίει και το κουτί...δεν ξέρω..πάντως δεν πιστεύω να το έχει ξαναπάθει κανεις από εδώ μέσα...δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω...
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Εμ, στην αρχή είναι δύσκολα όλα.Αλλά με τους υπολογιστές είναι όλα ότι ναναι.Δεν θυμάμαι ποιος, αλλά είχε πει πως ''το πρόβλημα με τους υπολογιστές και τα σφάλματα σε αυτούς, αν το αναγάγουμε σε ένα απλό περιστατικό, είναι πως εκεί που δένεις τα κορδόνια σου προκαλείς μια πυρηνική έκρηξη'' Πάντως θα ήθελα να ξέρω πόσα λεφτά χώνει ένας έμπειρος o/c που ασχολείται και με το case moding, στο hobby του για να αντικαταστήσει εξοπλισμό.
shadowmann Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 αυτό το πράμα πρώτη φορα μου έχει συμβεί...τόσα pc έχω στήσει αυτό δεν έχει ξανά γίνει έλεος δηλαδή... 3 φορες άλλαξα ΌΛΟ το pc και όλο κάτι πήγαινε στραβά ...όλα τα ελαττωματικά υλικά σε μένα έπεσαν δηλαδή...δεν γίνονται αυτά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.