Προς το περιεχόμενο

νέα σύνθεση

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
aaa έτσι λοιπόν? ok thnx για την ειδοποίηση!:-D

οποτε λες καλά είμαι με τον 9450?

για να αποφασίζω σιγά σιγά να ξέρω..μη πηγαίνω ψάχνοντας :P

απλά επειδή θα βάλω και καλύτερη ψήκτρα τώρα θα αρχίσω και τα ο/c και θέλω να είμαι καλυμμένος με την cpu που θα πάρο.. :P (θα μου πεις αφού την εχεις...ναι αλλα δεν είχα καλή ψήκτρα και δεν τον πήγα πολύ..κρίμα που δεν ήξερα από πριν ότι θα γινόταν αλλαγή!!:devil: )

Ε δέν αξίζει μια και τόν έχεις τώρα να τον αλλάξεις για ένα Core 2 DUO:p
Δημοσ.
Ε δέν αξίζει μια και τόν έχεις τώρα να τον αλλάξεις για ένα Core 2 DUO:p

φίλε shadowmann στην Στουρνάρη έχει ένα μαγαζί

(extreme νομίζω λέγεται)

που έχει τα πιό κορυφαία κουτιά που έχω δεί.Γιά ρίξε και εκεί μια ματιά .

όπως είπα και πιο πριν παο για αλλαγή για αυτό ξαναρωτάω γιατί θα την ψιλό αλλάξω την σύνθεση να την κάνω όσο μπορώ καλύτερη!

για το μαγαζί με τα κουτιά που μου είπες φιλε ευχάριστο αλλα θα μου κάνει τα χρήματα πιστωτικό το πλαίσιο οποτε ότι πάρο από εκει θα είναι..

πάντως εγώ θα ρωτήσω ένα γνωστό στο πλαίσιο μήπως μπορεί να κάνει κάτι να μου φέρι το κουτάκι που θέλω και βλέπουμε!

@thresh: a ωραία!κάτι ακόμα,μελλοντικά άμα παο σε υδρόψυξη θα μπορέσω να τον παο παραπάνω?

• Super Moderators
Δημοσ.

με αερόψυξη τον τερματίζεις...έτσι και αλλιώς ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν πάει τόσο ψηλά (λόγω χαμηλού multiplier και fsb wall) για να χρειάζεται υδρόψυξη

Δημοσ.

οπως λεει και το site της intel περιπου τους 72 βαθμους (για την ακριβεια τους 71.4 βαθμους)

edit: sorry ThReSh αλλα δεν ειχα δει το μυνημα σου οταν εγραφα το δικο μου :-)

Δημοσ.
ευχάριστο παιδιά και sorry για την ταλαιπωρία δεν σκέφτηκα να κοιτάξω στο site τις intel :X

δεν πειραζει, δεν ηταν και κατι το σπουδαιο :-)

Δημοσ.

μια ερώτηση!

η Thermalright True Black 120 από ότι είδα έχει ένα περίεργο σύστημα για να βιδώσει στο mobo μπορεί να με διαφώτιση κάποιος που την έχει πως ακριβώς "κρατιέται" το cooler από το mobo?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πρόκειται να χωράει στο κουτί σου (αν πάρει πάλι Cosmos)

είναι με backplate...κοίτα sites με Photos θα καταλάβεις πιο εύκολα πως στέκεται

Δημοσ.

μάλλον θα αλλάξω κουτάκι η θα πάρο το παλιό το cosmos η θα παο σε stacker θα δω.

είδα photo από κάποια site και έχει ένα μεταλλικό σαν ψαλίδι που το περνάς πάνω από την ψήκτρα και μετά το ανοίγεις..απλά δεν κατάλαβα αυτό δεν βιδώνει πουθενά?

http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/tb120/installation_cpu_cooler_tb120.html

αυτό στο step 4 λέω...

a τώρα που το θυμήθηκα είδα ότι το stacker έχει ένα panel στο πλάι που παίρνεις 4 fans θα πρέπει να το αφαιρέσω αυτό?η χωράει η ψήκτρα μαζί με το panel?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...