pabou13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 φιλε μια χαρα mobo ειναι (rampage formula) και για ο/c και για crossfire με 16χ
shadowmann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1093169 πως σας φαίνεται? για μητρική απότι κατάλαβα δεν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 αν χωράει πάρτην, είναι πολύ καλή
pabou13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 αφου μια χαρα ειναι αυτη που σου προτεινα (mobo)
shadowmann Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 πείτε και καμια δικη σας σύνθεση μέχρι 2000euro(και φθηνότερο να πάει ακόμα καλύτερα xD)ολοκληρωμένο το κουτί.(άμα θέλετε προτείνεται μου και κουτί..) θέλω να είμαι 100% σίγουρος το τι θα πάρο γιατί αρκετά ταλαιπωρήθηκα με αυτό εδώ.. ευπρόσδεκτες όλες η βοήθειες! ευχάριστο εκ τον προτερων και sorry αν σας κούρασα! ps: pabou13 δεν ειπα ότι δεν είναι καλή η μητρική που μου είπες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 όλοι πάνω κάτω θα σου πουν αυτά που έγραψα στο post #2
shadowmann Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 hmm απλά θέλω να τα εξαντλήσω όλα για να δω τι θα πάρο τελικά..για να μην λέω μετά ox τελικά αυτό δεν είναι καλο έπρεπε να πάρο εκείνο δεν έχει και μεγάλη ποικιλία σε κουτιά το πλαίσιο ρε γαμώτο...μου αρέσει πολύ αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806564 όχι πως και το cosmos S είναι άσχημο κουτάκι αλλα άμα έβρισκα το stacker θα το έπαιρνα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 μόνο σε κουτιά δεν έχει ποικιλία το Πλαίσιο? γενικότερα δεν έχει...
shadowmann Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 e νταξή δεν έτυχε ποτε σε μένα να μην έχει κάποιο hardware, αυτά που ήθελα τα είχε έστω και την επομενη μέρα αλλα από κουτιά δεν βλέπω πολλά.. μήπως να έκανα μια προσπάθεια να τους ρώταγα αν μπορούν να μου το παραγγείλουν?η πολλά ζητάω..? by the way εσύ έχεις stacker η κάνω λάθος?αν ναι ποσα fans μπορεί να πάρει και που? edit:κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό δεν πιστεύω να έρχονται τίποτα καινούργιες gpu αυτόν το καιρό...σε 2-3 βδομάδες δηλαδή μη φανταστείς μήνες...αν και δε νομίζω..απλά μια που μου ήρθε το ρωτάω και αυτό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 αν ήταν μικρό κατάστημα λογικά θα γινόταν, αλλά σε αυτή την περίπτωση αμφιβάλω...
shadowmann Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 hmm ναι δίκιο εχεις.. κάτι άλλο,θέλω να αλλάξω τα απλά fan που θα έχει το κουτί με φωτιζόμενα αλλα δεν ξέρω πια να πάρο..θέλω κάτι σχετικά αθόρυβο αλλα να κάνει δουλειά... νταξή δεν με πειράζει αν κάνει και ένα απαλό θόρυβο...
shadowmann Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 αξίζει καλύτερα ένας duo core παρα quad? για ο/c και αντίστοιχη απόδοση πάντα
shadowmann Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 ναι...πες και γιατί..αλλιώς δεν βγάζω συμπέρασμα γιατί είναι καλύτερος.. αυτό το mobo http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=640&l4=0&model=2367&modelmenu=1 ξέρουμε αν κυκλοφορεί η ποτε έρχεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 άστον shadowmann έχει spammάρει παντού σε όλους "πάρε Ε8500" για να πιάσεις τα 50 posts των αγγελιών (τους 6 μήνες όμως να δω πως θα περιμένει) για την Rampage Extreme no idea, λογικά μέχρι το τέλος του μήνα...
shadowmann Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 aaa έτσι λοιπόν? ok thnx για την ειδοποίηση! οποτε λες καλά είμαι με τον 9450? για να αποφασίζω σιγά σιγά να ξέρω..μη πηγαίνω ψάχνοντας απλά επειδή θα βάλω και καλύτερη ψήκτρα τώρα θα αρχίσω και τα ο/c και θέλω να είμαι καλυμμένος με την cpu που θα πάρο.. (θα μου πεις αφού την εχεις...ναι αλλα δεν είχα καλή ψήκτρα και δεν τον πήγα πολύ..κρίμα που δεν ήξερα από πριν ότι θα γινόταν αλλαγή!! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.