shadowmann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 καλησπέρα παιδιά,μια παράκληση απαντήστε όσο πιο γρήγορα γίνετε γιατί τα έχω παίξει με την όλη ιστορία που μου συνέβη.. λοιπόν έχουμε και λέμε σε αυτά που είμαι σίγουρος είναι: PSU:Corsair 1000W CMPSU-1000HXEU -->http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1090828 HDD:raptor 300gb - wd 640gb (αυτόν που προτείνεται η περισσότερη αν δεν κάνω λάθος..) τώρα σκεφτόμουν για mobo στην Maximus II Formula -->http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1149083 αυτή η συγκεκριμένη πως σας φαίνεται? έχετε κάποια άλλη να προτείνεται? επίσης να μου πείτε για CPU,μνήμες και GPU.se σχέση πάντα με το mobo μην έχω τίποτα ασυμβατότητες.. λεφτά δεν υπάρχει κάποιο όριο διότι για αλλαγή παο οποτε μάλλον και φθηνότερα θα μου έρθει... περιμένω άμεσα τις απάντησης/παρατήρησης σας για τα υλικά ευχάριστο εκ τον προτερων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 υπερβολικό τροφοδοτικό imho, με το 620αρι Corsair είσαι μια χαρά για δίσκους, είτε τον 640gb WD, είτε τον 1ΤΒ WD Black Series/Samsung SpinPoint F1 (o Velociraptor μένει όπως είναι) μια χαρά η μητρική (αν και "αναμένεται") αλλά αν δεν σκοπεύεις να overclockάρεις είναι δώρον άδωρον, βολεύεσαι και με φτηνότερο μοντέλο CPU κρατάς τον ίδιο εκτός αν έχεις όρεξη για Q9550 (εφόσον overclockάρεις) μνήμες αναγκαστηκά γυρνάς σε DDR2 (λόγω μητρικής) 2χ2gb 1066mhz 5-5-5-15 (Corsair) GPU αλλάζει από GTX260 σε 4870, αν και από ότι θυμάμαι δεν έχεις όρεξη για ΑΤΙ...
pabou13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ρε φιλε το συστημα σου αλλοι το ονειρευονται και εσυ θα το αλλαξεις, τι παραπανω προκειται να του βαλεις ; Σου εβγαλε καποιο προβλημα και το αλλαζεις; ( θα το πουλησεις; )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ναι νομίζω ότι του έχει βγάλει πρόβλημα
pabou13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 και γι'αυτο πρεπει να αγορασει καινουργιο, το πολυ πολυ καλει κανενα τεχνικο να του τον φτιαξει (ειδα το προβλημα του)
shadowmann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 psu δεν μπορώ να αλλάξω δυστυχώς..για την cpu λέω να μη παο πιο πάνω γιατί είναι αρκετά τα λεφτά.. (με τον 9450 θα μπορώ να κάνω κάποιο στοιχειώδες Ο/C e? γιατί θέλω να ασχοληθώ πολύ...για αυτό και η μητρική αυτή..) ένα link για τον wd τον black που είπες. ati το σκέφτομαι... μνήμες μάλλον την ίδιες στάμπαρα και εγώ για δες! -->http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1143832 εδώ και όλη η σύνεθση χωρίς gpu βεβαια-->http://img802.mytextgraphics.com/photolava/2008/08/01/untitled-4bdljxjeo.jpeg ps:δεν έλειπε κάτι στο μηχάνημα απλά είχε πρόβλημα...τρελό πρόβλημα..τι να πεις γκαντεμιά τελοσπάντων αφού θα μου τα αλλάξουν ειπα να κάνω κάποιες αλλαγές μπας και ηρεμήσω. by the way ευχάριστο παρα πολύ που μου απαντήσατε άμεσα γιατί έχω μπουχτίσει...
shadowmann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 και γι'αυτο πρεπει να αγορασει καινουργιο, το πολυ πολυ καλει κανενα τεχνικο να του τον φτιαξει (ειδα το προβλημα του) το πήγα στο πλαίσιο,αλλα τα έχει πάρει όλα σβάρνα..ξεκινήσαμε από gpu φτάσαμε μνήμες και στο τέλος καταλήξαμε μητρική.. επίσης και ο δίσκος είχε κάποιο πρόβλημα αλλα άσχετο με τα παραπάνω.. αφήστε έχω φαΐ χοντρή ταλαιπωρία.. προτείνεται και καμια μητρική σε ddr2 να έχει δυνατότητες για ο/c απλά σε περίπτωση που αυτή αργήσει να έχω εναλλακτική γιατί ψιλό βιάζομαι ;p
pabou13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 τωρα που μου εξηγησες καταλαβα, για μητρικη μεχρι ποσα διαθετεις ;
shadowmann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 τωρα που μου εξηγησες καταλαβα, για μητρικη μεχρι ποσα διαθετεις ; e μέχρι 250-270 κάπου εκεί...επίσης θέλω να μου πείτε αν η ψήκτρα που έχω επιλέξει χωράει στο κουτί και την μητρική που έχω επιλέξει εκτος αν βρω κάτι άλλο..γιατί μπορεί να μην υπάρχει ετοιμοπαράδοτοι..και όπως ειπα θέλω να τελειώνω με το pc γιατί μου έχει βγει ξινό
shadowmann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 απο εμενα αυτη (ωραιο κομματι) τι διαφορα έχει το chip το p45 από το x48? ναι την έχω και αυτή στα υπόψη μου αν δεν βρω την άλλη..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 επέλεξε άλλο cpu cooler... Thermalright Ultra 120 Extreme καλύτερα... το Ρ45 είναι κατασκευασμένο σε λιγότερα nm νομίζω...επίσης έχει πιο καινούριο southbridge και γενικότερα οι μητρικές του (επειδή είναι πιο καινούριο) έχουν περισσότερο εξοπλισμό/features πάνω τους... το Χ48 (μαζί με το Χ38) είναι τα μόνα που μπορούν να έχουν και τις 2 κάρτες σε pci-e 16x στην περίπτωση του Crossfire
shadowmann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 θα χωράει στο cosmos S? έστω και αν βγάλω από το πλαϊνό παράθυρο τον ανεμιστήρα? μη την πάρο και δεν μπαίνει :/ πολύ κατατοπιστικός περί τον chip thnx η επιλογή που μου έδωσε το άλλο παλικάρι σαν εναλλακτική αν δεν βρω αυτή που θέλω είναι καλή?εχεις να προτείνεις κάτι άλλο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 πράγματι είναι και αυτό... τότε επέλεξε την Scythe Ninja Plus Rev B edit: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1142976 (νομίζω αυτή είναι η καινούρια της έκδοση? δεν είμαι 100% σίγουρος όμως...)
shadowmann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ok άμα την βρω. πάντως αυτή που ειπα πριν σαν δεύτερη λύση καλή είναι η δεν θα κάνει δουλειά? όχι τίποτα άλλο αλλα μονο από εκεί μπορώ να πάρο τα πράγματα δυστυχώς..:/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.