Προς το περιεχόμενο

Aγορα σκληρού 1ΤΒ, WD ή SEAGATE BARRACUDA

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Θέλω να αγοράσω σκληρό δίσκο..χωρητικότητας 1 ΤΒ κι είμαι προβληματισμένος μεταξύ των δυο μοντέλων αυτών..

1) WESTERN DIGITAL 1TB WD10EACS CAVIAR GP SATA2

2) SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST31000340AS 1TB SATA2

Τι προτείνεται, ο μεν πρώτος WD οκ είναι WD..με τη γνωστή ποιότητα της σειράς..αλλα βλέπω τον seagate σε πολυ καλα χαρακτηριστικά.., ο σκληρός προορίζεται για δεύτερος εσωτερικός κι θα έχει μόνο μουσικά αρχεία.

Δημοσ.
γιατί είναι πιο γρήγοροι από αυτούς που linkαρες...

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδδιά αλλα σόρρυ δε με καλύπτουν, ένας σκληρός δίσκος δεν είναι μονο ταχύτητα, είναι κι αυτό αλλά σύμφωνα με την άποψή μου να το βράσω αυτό αν π.χ. ο σκληρός με αφήσει..., κι άμα κανείς χάσει τα αρχεία του τότε κλάφτα, μιλάω λοιπόν με αυτήν την άποψη κι θέλω μια σύκγριση ως προς το ποσο αξιόπιστος είναι ένας δίσκος, κι στο κάτω κάτω η Samsung απο πότε βγάζει σκληρούς δίσκους για να συκγριθεί με π.χ.WD ?

Αυτά, επίσης βλάπω οτι ο WD δίσκος έχει χαμηλότερη κατανάλωση, αυτό μεταφράζεται κι ως μεγαλύτερη ασφάλεια....

• Super Moderators
Δημοσ.

εδώ και αρκετό καιρό βγάζει :P

o WD που έχεις επιλέξει στο 1ο post παίζει συνήθως στις 5400rpm, για αυτό έχει χαμηλότερη κατανάλωση...

γιατί μεταφράζεται σε μεγαλύτερη ασφάλεια όμως δεν ξέρω, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο...

τώρα για αξιοπιστία, όλοι χτυπάνε, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις...αν σου κάτσει σου έκατσε, δεν πρόκειται να την γλυτώσεις αν πάρεις μια συγκεκριμένη μάρκα

Δημοσ.

εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω.

αφου καποιος εχει γνωμη και αποψη γιατι ζαλιζη τους αλλους????

μηπως ρωταμε για να περνουμε απαντησεις που συμφωνουν με της δικες μας μονο??

ετσι απλα λεω .

rem451

Δημοσ.
εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω.

αφου καποιος εχει γνωμη και αποψη γιατι ζαλιζη τους αλλους????

μηπως ρωταμε για να περνουμε απαντησεις που συμφωνουν με της δικες μας μονο??

ετσι απλα λεω .

rem451

Φίλτατε σου λέω τι έχω ακούσει....κι μαζεύω απόψεις, κι περιμένω κι την δικία σου, αν είχα πάρει απόφαση δε θα έβαζα το θέμα προς συζήτηση..εδω.

γιατι καλώς ή κακώς οι σκληροί μακροχρόνια φένονται... τι κουμάσια είναι..άρα κάποιος μπορεί να απαντήση με βάση την εμπειρία του, κι αυτό ζητώ..

Δημοσ.
Φίλτατε σου λέω τι έχω ακούσει....κι μαζεύω απόψεις, κι περιμένω κι την δικία σου, αν είχα πάρει απόφαση δε θα έβαζα το θέμα προς συζήτηση..εδω.

γιατι καλώς ή κακώς οι σκληροί μακροχρόνια φένονται... τι κουμάσια είναι..άρα κάποιος μπορεί να απαντήση με βάση την εμπειρία του, κι αυτό ζητώ..

σε αυτο που ρωτας η απαντηση ειναι .. καθαρα τυχη. σε αλλους χαλαη η μια μαρκα και σε αλλους η αλλη που υποτιθεται ειναι η καλυτερη.

αυτο που ξερω εγω ειναι οτι αποφευγουμε τις θερμοκρασιες και να τους γεμιζουμε στο τερμα. ελπιζω να σε βοηθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...