ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 οχι παιδες, φανατικος ΑΤΙ ειμαι (πριν ειχα 1950PRO>1950XTX>2900XT).! απλα μου εκατσε φαση αυτη η 8800GTX και βλεπω καλυτερη συμπεριφορα απο τους drivers της nvidia. τι εννοω. π.χ. σε καποια παιχνιδια ειχα καποια μπερδεμενα textures στην nvidia οχι. ενα αλλο που παρατηρησα και μου εκανε εντυπωση, στο MASS EFFECT οταν εκανα alt-tab για να παω desktop και ξανα στο παιχνιδι η ΑΤΙ κολλουσε, ενω η NVIDIA συνεχιζε να παιζει το παιχνιδι κανονικα. Αυτο με το alt-tab πρωτη φορα το ακουω για ΑΤΙ. Ποτε δεν το ειδα στο δικο μου μηχανημα και ειχα ΠΟΛΛΕΣ ΑΤΙ στη ζωη μου οπως και Nvidia. Για τα μπερδεμενα textures παλι δεν ειδα κανενα παιχνιδι που να αντιμετωπισα τετια προβληματα χωρις να λεω οτι δεν υπηρχαν. Απλως εγω δεν βρηκα τιποτα στα παιχνιδια που επαιζα (και εχω υπερβολικα πολλα). Επισης στο θεμα των οδηγων ακουω διαφορα κουφα για την ΑΤΙ. Παιδια το προβλημα ειναι στον χρηστη. Ποτε μα ποτε δεν βρηκα το παραμικρο προβλημα με τους οδηγους. Αν κανεις σωστες ενεργειες πριν τους βαλεις ολα καλα ειναι. Αν μιλας στο θεμα της υποστηριξης παιχνιδιων και οι 2 εταιριες ειχαν τα "μαυρα" τους για ορισμενους οδηγους. Τιποτα το απιστευτο ομως.
constantinos_rho Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 για τα μπερδεμενα textures ηταν στον Penumbra: Black Plague (αργοτερα βγηκαν drivers Που το διορθωναν αλλα εγω το ειχα ειδη τελιωσει) , επισης το alt+tab Και ξανα πισω στο game το εκανε στο MASS EFFECT γιατι εκεινει τη περιοδο το επαιζα σε 2900χτ και μετα εβαλα 8800gt. (επισης θυμηθηκα και στο crysis που ειχε βγαλει ATI CATALYST hotfix για τα textures)
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Φιλε για το mass effect το εχω σε 3 PC. Στο δικο μου (4870) κανενα προβλημα. Στης μανας μου (1650χτ) παλι κανενα προβλημα. Στης αδερφης μου (6600gt agp) παλι κανενα προβλημα αλλα εκει απλα το παιχνιδι δεν παιζει. Κανενα προβλημα με το alt-tab σε καμια καρτα. Για τα hot fix ετσι ειναι. Δεν σημαινει οτι εχει καποιο προβλημα ομως. Μπορω να σου πω και παιχνιδια που οι Νvidia ειχαν προβλημα ας πουμε για καποιο διαστημα για fix. Τιποτα το παραλογο η περιεργο.
constantinos_rho Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 (mass effect) δεν μπορει ενα παιχνιδι να παιζει καλα σε ολα τα pc. για καποιο λογο εμενα ετυχε αυτο με τους τελευταιους drivers παντα μιλαω. και επειδη εκεινη τη περιοδο αλλαξα vga παρατηρησα οτι δεν ειχα πρβληματα με την 8800gt. αλλωστε οπου φυσαει ο ανεμος θα πηγαινω και εγω. οποια εταιρια με συμφερει τιμη προς αποδοση (Vga), αυτην θα προτιμω.
john2gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 2) Όπως σου ανέφερα οι 8800GTX είναι ψησταριές με την μαμίσια ψύξη ακόμη και στα default timings. Εγώ πάντως μια χαρά είμαι στα 630/1010 με την μαμίσια ψύχτρα εδώ και δύο χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ακόμα και τα καλοκαίρια. Και κάτι επιπλέον, όσοι έχουν ακολουθήσει την πορεία της 8800 ξέρουν ότι δουλεύει γενικώς σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να έχει πρόβλημα.
constantinos_rho Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ανεβαζω και το score της 8800gtx μου σε 3dmark vantage 1.1.0. δε παει και ασχημα μου φαινεται....
kostasR1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Παιδιά διάβασα τις απόψεις σας και τα λέτε μια χαρά. Εγώ έχω μια BFG 8800GTX OC τρέχει στα 600 από το 575Mhz. Μόνιτορ έχω 19''. Εγκρίνετε την αγορά άλλης μίας κάρτας για SLI? Επίσης έχω σκεφτεί να βάλω άλλη μια κάρτα nvidia πχ 8600GT κτλ και να ρίξω το βάρος από τα PsysiX στη δεύτερη κάρτα. To έχει δοκιμάσει κάποιος? Στο ιντερνετ είδα ότι ξεκουράζει πολύ την πρώτη GPU και πάει πολύ καλύτερα.
outlaw star Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Παιδιά διάβασα τις απόψεις σας και τα λέτε μια χαρά. Εγώ έχω μια BFG 8800GTX OC τρέχει στα 600 από το 575Mhz. Μόνιτορ έχω 19''. Εγκρίνετε την αγορά άλλης μίας κάρτας για SLI? Επίσης έχω σκεφτεί να βάλω άλλη μια κάρτα nvidia πχ 8600GT κτλ και να ρίξω το βάρος από τα PsysiX στη δεύτερη κάρτα. To έχει δοκιμάσει κάποιος? Στο ιντερνετ είδα ότι ξεκουράζει πολύ την πρώτη GPU και πάει πολύ καλύτερα. καταρχήν θεωρώ απίθανο να αντέξει το τροφοδοτικό σου δεύτερη κάρτα//και κατά δεύτερον από όσο ξέρω δε μπορείς να κάνεις sli με διαφορετικό μοντέλο...
kostasR1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 καταρχήν θεωρώ απίθανο να αντέξει το τροφοδοτικό σου δεύτερη κάρτα//και κατά δεύτερον από όσο ξέρω δε μπορείς να κάνεις sli με διαφορετικό μοντέλο... Δεν θα κάνω sli με την δεύτερη κάρτα απλά θα τη χρησιμοποιήσω σαν κάρτα PsysiX. Επίσης το τροφοδοτικό μπορεί να σηκώσει και τις 2 κάρτες.
overclockerd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δεν θα κάνω sli με την δεύτερη κάρτα απλά θα τη χρησιμοποιήσω σαν κάρτα PsysiX. Επίσης το τροφοδοτικό μπορεί να σηκώσει και τις 2 κάρτες.Δές κάλου κάκου εδώ: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp και κάνε ενα πρόχειρο υπολόγισμο ώστε να δείς αν τέλικα το τροφοδότικο σου θα σήκωσει ολά αυτά που θέλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.