Προς το περιεχόμενο

8800gtx σε SLI, αξιζει ακομα ???

constantinos_rho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ειδη μια evga 8800gtx ACS3 KO 768mb. σκεφτομαι να παρω αλλη μια απο ενα φιλο σε πολυ καλη τιμη (κατω απο 100ε) και να κανω SLI?

βεβαια πρεπει να αλλαξω MB γιατι εχω το ABIT IP35 PRO και να παω σε NVIDIA chipset 680i η 780i.

τι λετε να το κανω? θα με βγαλει για παιχνιδια που ερχονται αυτο το χειμωνα?

εχω διαβασει διαφορα για το nvidia chipset και εχω αμφιβολιες αν θα πρεπει να παω προς τα εκει. τοσα χρονια δουλευα intel chipset.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ νομίζω πως θα σε βγάλει και τα παιχνίδια του άλλου χειμώνα μια μονή GTX.Εκτός και αν έχεις την έχεις πάνω από 24 ίντσες.Την οθόνη

• Super Moderators
Δημοσ.

οverclockάρεις τέρμα Θεό την υπάρχουσα 8800GTX...μια χαρά θα σε βγάλει εκτός αν έχεις ανάλυση 1920χ1200 όπως είπε και ο Dakonblackblade

Δημοσ.

παντως τα περσινα παιχνιδια ολα τα εβγαλα στο high με την X1950XTX. φοβερη μεχρι αηδιας. τιτλους γνωστους οπως BIOSHOCK,WITCHER, COD 4, FUEL OF WAR,MEDAL OF HONOR κτλ. εκτος CRYSIS βεβαια..

απλα διαβαζω διαφορα για buggy chipsets της NVIDIA....

Δημοσ.

κατι πηρε το ματι μου για corrupt data σε σκληρους, ενα φιλος μου παλια με τα vista στις αρχες αρχες δεν εβλεπε σωστα τα usb (nforce4).

κατι τετοια. βεβαια εγω προσωπικα ποτε δεν δουλεψα nvidia chipset. απλα ρωταω για τις εμπειριες σας.!

• Super Moderators
Δημοσ.

ah ναι, το corrupt data στο 790 της Nvidia έχει διορθωθεί πλέον :-)

αλλά το συγκεκριμένο είναι σε ακριβές μητρικές άσε που θέλει ddr3 ram only...

Δημοσ.
οverclockάρεις τέρμα Θεό την υπάρχουσα 8800GTX...μια χαρά θα σε βγάλει εκτός αν έχεις ανάλυση 1920χ1200 όπως είπε και ο Dakonblackblade

Με την προυπόθεση ότι το τροφοδοτικό αντέχει μπλα μπλα μπλα...μα κάτω από 100 ευρώπουλα του την δίνει και σε σύνολο και όπου δουλεύει το SLi (τουλάχιστον στα περισσότερα πρόσφατα κάτι θα δει) αξίζει την επένδυση.

Eδώ έχει μόλις την 8800GT@SLi:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3334&p=11

(δείτε όλες τις περιπτώσεις)

Aν νομίζετε ότι με κάτω από 100? υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη πιθανότητα να αυξήσει ισάξια τις επιδόσεις του είμαι όλος μάτια. Και όχι δεν χρονίζεται στο 1GHz ο πυρήνας της 8800GTX ούτε στην πιο ισχυρή κατάψυξη ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά πρέπει να αλλάξει και μητρική...(θα κάνει και format...)

δεν είναι απλά κάτω από 100 euro...

ναι οκ δεν πάει 1ghz το core της 8800GTX αλλά 650mhz πιστεύω πάει, ανεβάζει και shader και memory επίσης

Δημοσ.

εμενα ο φοβος μου ειναι το nvidia chipset για ασυμβατοτητες. τοσα χρονια εχω κολλησει στα intel χωρις προβληματα. για το format Ουτε που το συζηταω. για πλακα το κανω μπαμ μπαμ.

Δημοσ.

Πόσο θα σου στοιχίσει το συνολικό project?100 για κάρτα και πόσο για mobo?Σκέφτικες να πουλήσεις την δικιά σου και να πάρεις μια 4870?

Δημοσ.

οπότε είσαι στο εξής δίλλημα....να δώσω περί τα 250 ευρώ να πάρω μητρική και τη κάρτα ή να πουλήσω την 8800 και να πάρω κάτι σε gtx 280??προσωπικά πιστεύω να κρατήσεις λίγο ακόμη την 8800gtx αφού δεν σου έχει παρουσιάσει σε κάποιο παιχνίδι πρόβλημα και μετά τη πουλάς και παίρνεις κάποια νέα...ήδη οι gtx280 είναι κάτω απο τα 400 και λογικά θα πέσουν και άλλο..εξάλλου τώρα που είναι καλοκαίρι δεν υπάρχουν νέοι τίτλοι...άσε που η abit ip35pro είναι φοβερή μητρική...μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι με nvidia chipset θα φτάσεις τη cpu εκεί που την έχεις τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...