Bspus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Mε το συμπάθειο, αλλά αυτό φαίνεται από την παραπάνω παρατήρηση. Με το συμπάθειο (πάλι) αλλά αφού δεν έχεις εμπειρία από Apple και ΔΕΝ είσαι Αpple user, τι κάνεις σε ένα topic από Apple user που απευθύνεται σε Apple users (γι'αυτό άλλωστε βρίσκεται σε Apple sub-forum); Εκτός αν γράφεις για να μας πεις κι εσύ πόσο μικρό μερίδιο αγοράς έχει η Apple, πόσο εξειδικευμένα προγράμματα χρειαζόμαστε ή πόσο περίεργοι είμαστε. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω μέλη σαν εσένα που μπαίνουν εδώ μόνο και μόνο για να "την πουν" σε άλλα μέλη. Κρίμα, μου είχες δώσει άλλη εντύπωση... Tο οποίο είναι κακό... γιατί; Το οποίο είναι κακό... γιατί; Επειδή η εμπειρία σου με το Macintosh είναι (κατά δήλωσή σου περιορισμένη) μήπως καλύτερα θα ήταν να μην γράφεις για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζεις; Έχεις δίκιο, κι αυτό είναι πολύ κακό. Αναρωτιέμαι αν το ίδιο γράφεις στους κατόχους ενός καλού και λίγο πιο ακριβού αυτοκινήτου - κινητού - ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής συσκευής. Ή είμαστε μόνο οι Apple users που πληρώνουμε premium... Τέλος πάντως, δεν επιθυμώ να αρχίσω flame - ιδίως με άνθρωπο που δεν γνωρίζει κάπως για τι πράγμα μιλάει. Τελικα αν ισχυει ενα μονο κλισε για τους χρηστες mac ειναι οτι πεφτουν πανω σε οποιον κανει το παραμικρο σχολιο και τους θιξει την πλατφορμα τους. Αν ειναι ορος στο συγκεκριμενο φορουν να ποσταρουν μονο οσοι εχουν mac ας γραφτει στους κανονες στο κατω κατω. Αμα καποια στιγμη εχω και εγω 1200 ευρω για καψιμο ισως αγορασω ενα και αποκτησω εμπειρια. Δεν ειναι βλεπεις μονο ενα λειτουργικο που θα κοστισει 100 ευρω (η απλως ενα cd), εκτος αμα παρανομησω... Δεν ειχα καταλαβει καν οτι η πρωτη σου απαντηση σε μενα ηταν σε ειρωνικο υφος. Υπαρχει ανακριβεια στις παρατηρησεις μου? Δηλαδη τα χαρακτηριστικα του niche που καταλαμβανουν. Αν ναι , OK εκανα λαθος εκτιμηση. Πες μου το χωρις ειρωνειες. Και οχι, δεν ειναι τιποτε απ'ολα αυτα κακα. Χαρακτηριστικα ειναι απλως. Ουτε καν το οτι τα mac αποτελουν niche market ειναι κακο. Με αυτοκινητα δεν ασχολουμαι οποτε δεν γραφω πουθενα τιποτα. Για αλλες συσκευες (πχ ηλ. κιθαρες) ναι, κανω παρομοιες συζητησεις. Αλλα τουλαχιστον εκει οι ανθρωποι καταλαβαινουν οτι δεν τους βριζω την αγαπημενη τους εταιρια και οτι απλως ανταλλαζουμε αποψεις. Τετοιο "μυγιαγγιχτισμο" μονο σε συζητησεις για mac εχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Τελικα αν ισχυει ενα μονο κλισε για τους χρηστες mac ειναι οτι πεφτουν πανω σε οποιον κανει το παραμικρο σχολιο και τους θιξει την πλατφορμα τους. Λυπάμαι αλλά δεν θεωρώ ότι "πέφτω" πάνω σου όταν παίρνω ένα-ένα τα σημεία που αναφέρεις και προσπαθώ να απαντήσω. Αν εσύ το θεωρείς 'επίθεση', μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχεις σε συζητήσεις; Ή περιμένεις να συμφωνήσουν όλοι μαζί σου; Αν ειναι ορος στο συγκεκριμενο φορουν να ποσταρουν μονο οσοι εχουν mac ας γραφτει στους κανονες στο κατω κατω. Αμα καποια στιγμη εχω και εγω 1200 ευρω για καψιμο ισως αγορασω ενα και αποκτησω εμπειρια. Δεν ειναι βλεπεις μονο ενα λειτουργικο που θα κοστισει 100 ευρω (η απλως ενα cd), εκτος αμα παρανομησω... Φυσικά δεν υφίσταται τέτοιος όρος - αν υπήρχε, το μήνυμά σου θα είχε διαγραφεί. Αλλά το να γράφεις με τόση σπουδή για κάτι που (κατά ομολογία σου!) δεν γνωρίζεις, φαίνεται τουλάχιστον αστείο. Σίγουρα δεν είναι βάση για σοβαρή συζήτηση ή προβληματισμό. Επιπλέον, είναι ξεκάθαρο ότι το συγκεκριμένο thread απευθύνεται σε Mac users ή έστω σε μέλη που έχουν εμπειρία από Macintosh, για έναν πολύ απλό, κατά τη γνώμη μου, λόγο: βρίσκεται στην ενότητα ΜacOS. Υπάρχει κι άλλο thread το οποίο, από τη φύση του, το ύφος του και την ενότητα που δημοσιεύθηκε, απευθύνεται και στους μη χρήστες. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλα μηνύματα που διακρίνονται και για το ποιοτικά ανεβασμένο ύφος τους και για τα επιχειρήματά τους... Δεν ειχα καταλαβει καν οτι η πρωτη σου απαντηση σε μενα ηταν σε ειρωνικο υφος. Καθόλου ειρωνική. Σε ρώτησα ποιά είναι η niche market στην οποία απευθύνεται η Apple. Για να σου πω την αλήθεια περίμενα να δώσεις τις κλασσικές απαντήσεις, όπως δίνουν οι περισσότεροι που γνώριζαν τα Macintosh προ εικοσαετίας: τα Mac απευθύνονται σε γραφίστες, φωτογράφους, video editors ή/και μουσικούς. Φευ... Υπαρχει ανακριβεια στις παρατηρησεις μου? Δηλαδη τα χαρακτηριστικα του niche που καταλαμβανουν. Αν ναι , OK εκανα λαθος εκτιμηση. Πες μου το χωρις ειρωνειες. Και οχι, δεν ειναι τιποτε απ'ολα αυτα κακα. Χαρακτηριστικα ειναι απλως. Ουτε καν το οτι τα mac αποτελουν niche market ειναι κακο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά που έγραψες δεν συνιστούν niche market. Αλλά το να γράφεις για " ελλειψη εφαρμογων σε σχεση με τα windows" ενώ δεν έχεις ασχοληθεί με Μac μου φαίνεται επιεικώς αστείο. Θα ήθελα λοιπόν να σε ρωτήσω ποιά εφαρμογή σου έλειψε. Αλλά ξέχασα: δεν έχεις Μac και δεν μπορείς να ξέρεις. Με αυτοκινητα δεν ασχολουμαι οποτε δεν γραφω πουθενα τιποτα. Για αλλες συσκευες (πχ ηλ. κιθαρες) ναι, κανω παρομοιες συζητησεις. Αλλα τουλαχιστον εκει οι ανθρωποι καταλαβαινουν οτι δεν τους βριζω την αγαπημενη τους εταιρια και οτι απλως ανταλλαζουμε αποψεις. Τετοιο "μυγιαγγιχτισμο" μονο σε συζητησεις για mac εχω δει. Δεν με απασχολεί αν βρίσεις την αγαπημένη μου εταιρεία. Με απασχολεί να το κάνεις με επιχειρήματα και να γνωρίζεις για τι πράγμα γράφεις. Όπως δεν θα τολμήσω να μπω σε συζήτηση για Linux ή για ποδόσφαιρο γιατί δεν ξέρω πού με πάνε τα τέσσερα σε τέτοια θέματα, έτσι θα περίμενα και λίγη περισσότερη αυτοσυγκράτηση και από τους επικριτές της Apple. Δυστυχώς μέχρι τώρα ελάχιστοι γράφουν με επιχειρήματα - ένας από αυτούς είναι το μέλος haHa, ο οποίος αν και MacOS user, γράφει βάσιμη κριτική. Μπορεί να μη μου αρέσουν πάντα αυτά που γράφει αλλά τουλάχιστον γνωρίζει για τι πράγμα γράφει. Όσο για τον "μυγιαγγιχτισμό", αν διαβάσεις το αρχικό άρθρο που παρέθεσε ο topic starter, θα καταλάβεις γιατί υπάρχει. Αν δεν το διαβάσεις δεν τρέχει τίποτα, μπορείς να συνεχίσεις να "την πέφτεις" στους Apple users και την niche market που καταλαμβάνουν και την έλλειψη εφαρμογών - φαίνεται ότι αρχίζει να γίνεται μόδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Λυπάμαι αλλά δεν θεωρώ ότι "πέφτω" πάνω σου όταν παίρνω ένα-ένα τα σημεία που αναφέρεις και προσπαθώ να απαντήσω. Αν εσύ το θεωρείς 'επίθεση', μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχεις σε συζητήσεις; Ή περιμένεις να συμφωνήσουν όλοι μαζί σου; Η φραση "κακο ειναι?" Θεωρειται απαντηση λοιπον. Για καποιο ανεξηγητο λογο μου φανηκε σαν αμυντικη σταση. Λες και το να αναφερω αυτα που θεωρω οτι αποτελουν προτιμησεις των αγοραστων mac ειναι κριτικη. Και φυσικα ο μονος λογος που τα ανεφερα ειναι επειδη με ρωτησες. Αλλά το να γράφεις με τόση σπουδή για κάτι που (κατά ομολογία σου!) δεν γνωρίζεις, φαίνεται τουλάχιστον αστείο. Σίγουρα δεν είναι βάση για σοβαρή συζήτηση ή προβληματισμό. Σπουδη? Διαβασα το αρθρο που αναφερθηκε. Ο μονος λογος που ειδα το ποστ ειναι γιατι ως πρωτο στη σειρα εμφανιστηκε στη λιστα των φορουμ κοαι μου φανηκε ενδιαφερον. Εκανα ενα σχολιο 2 γραμμων, το οποιο ακομα δεν θεωρω οτι ειναι ανακριβες (αλλα τι ξερω εγω?). Τα υπολοιπα ηταν ολα απαντησεις. Απεχει παρασαγγας απο την εικονα που εχεις σχηματισει οτι περιφερομαι στα φορουμ ψαχνοντας να ριξω μπηχτες στην Apple και τους χρηστες της. Επιπλέον, είναι ξεκάθαρο ότι το συγκεκριμένο thread απευθύνεται σε Mac users ή έστω σε μέλη που έχουν εμπειρία από Macintosh, για έναν πολύ απλό, κατά τη γνώμη μου, λόγο: βρίσκεται στην ενότητα ΜacOS. Υπάρχει κι άλλο thread το οποίο, από τη φύση του, το ύφος του και την ενότητα που δημοσιεύθηκε, απευθύνεται και στους μη χρήστες. ΟΚ. Ομολογω οτι δεν το ειχα καταλαβει. Τα κουβαδακια μου και σ' αλλη παραλια. Καθόλου ειρωνική. Σε ρώτησα ποιά είναι η niche market στην οποία απευθύνεται η Apple. Για να σου πω την αλήθεια περίμενα να δώσεις τις κλασσικές απαντήσεις, όπως δίνουν οι περισσότεροι που γνώριζαν τα Macintosh προ εικοσαετίας: τα Mac απευθύνονται σε γραφίστες, φωτογράφους, video editors ή/και μουσικούς. Φευ... Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά που έγραψες δεν συνιστούν niche market. Αλλά το να γράφεις για " ελλειψη εφαρμογων σε σχεση με τα windows" ενώ δεν έχεις ασχοληθεί με Μac μου φαίνεται επιεικώς αστείο. Θα ήθελα λοιπόν να σε ρωτήσω ποιά εφαρμογή σου έλειψε. Αλλά ξέχασα: δεν έχεις Μac και δεν μπορείς να ξέρεις. OK, μπορει να εχω εσφαλμενο ορισμο του niche market. Διαβαζοντας ομως εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Niche_market δεν μου φαινεται και τοσο εσφαλμενος. Τα χαρακτηριστικα που ανεφερα απομωνονουν ενα συγκεκριμενο υποσυνολο της αγορας, αυτο που (κατα τη γνωμη μου) αποτελει το στοχο της Apple. Οσο για τις εφαρμογες, εβαζα και τα παιχνιδια μεσα (ΟΚ αυτο δεν ηταν αυτονοητο, επρεπε να το ελεγα πιο ξεκαθαρα). Δεν με απασχολεί αν βρίσεις την αγαπημένη μου εταιρεία. Με απασχολεί να το κάνεις με επιχειρήματα και να γνωρίζεις για τι πράγμα γράφεις. Όπως δεν θα τολμήσω να μπω σε συζήτηση για Linux ή για ποδόσφαιρο γιατί δεν ξέρω πού με πάνε τα τέσσερα σε τέτοια θέματα, έτσι θα περίμενα και λίγη περισσότερη αυτοσυγκράτηση και από τους επικριτές της Apple. Μα δεν θελω να τη βρισω. Δεν ειμαι επικριτης της Apple. Ακομα απορω γιατι με θεωρεις κατι τετοιο. Τεσπα, δεν θα συνεχισω αλλο γιατι στο τελος θα καταληξει πραγματικο trolling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Με το συμπάθειο (πάλι) αλλά αφού δεν έχεις εμπειρία από Apple και ΔΕΝ είσαι Αpple user, τι κάνεις σε ένα topic από Apple user που απευθύνεται σε Apple users (γι'αυτό άλλωστε βρίσκεται σε Apple sub-forum); Ουστ ρε εμπαθή σκύλο που θα πρέπει δλδ να έχουμε τιμολόγια με αγορές 3000 ευρώ απο την Apple για να μπορούμε να μιλάμε για την κωλοεταιρία Επειδή η εμπειρία σου με το Macintosh είναι (κατά δήλωσή σου περιορισμένη) μήπως καλύτερα θα ήταν να μην γράφεις για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζεις; Δείξε μου ένα mac που να παίζει ικανοποιητικά το assassins creed ή το crysis και πες μου και πόσο κάνει. Όπως δεν θα τολμήσω να μπω σε συζήτηση για Linux ή για ποδόσφαιρο γιατί δεν ξέρω πού με πάνε τα τέσσερα σε τέτοια θέματα Τρανή απόδειξη αυτού ότι επέλεξες σαν ομάδα αυτήν που έχει για σήμα το "αγορι" με τα λουλούδια στο κεφάλι ΥΓ: Θυμάσαι το iphone 3g που σου έδειχνα την Τετάρτη; Πρέπει να το δεις με το vista theme που του έβαλα είναι μούρλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Για να μην ξεφευγουμε απο την συζητηση.ειμαι 34 και δυστηχως στα 34 καταλαβα οτι 23 χρονια πηγαν χαμενα χρησιμοποιοντας ms-dos 5 και windows 3.0 μεχρι και προχθες με τα xp+vista.ειμαι ενα χαρουμενος χρηστης macintosh o οποιος γουσταρει το macbook του με το leopard μεσα ,με το σταθερο μηχανημα χωρις μπλε οθονες,χωρις install σε προγραμματα ,χωρις ιους και κορες μεσα στο μηχανημα μου,με Μεγάλη ευκολία χρήσης,Πραγματικό Plug 'n' Play ουτε install drivers κτλπ,και αλλα παρα πολλα που εχουν υποθει ειδη απο πολλους χρηστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Ουστ ρε εμπαθή σκύλο που θα πρέπει δλδ να έχουμε τιμολόγια με αγορές 3000 ευρώ απο την Apple για να μπορούμε να μιλάμε για την κωλοεταιρία ναι μάλλον μόνο σε σενα το κανουν αυτο Δείξε μου ένα mac που να παίζει ικανοποιητικά το assassins creed ή το crysis και πες μου και πόσο κάνει. Βρε παιδάκι με τα παιχνιδάκια σου ποιος σου είπε ότι θα προτιμησεις τα Mac για παιχνίδια??? Ειναι μονο για Casual, αλλά κυρίως για ΣΟΒΑΡΕΣ δουλειές, πράγμα που μαλλον δεν εχετε/κανετε κ κανετε μονο trolling.. Τρανή απόδειξη αυτού ότι επέλεξες σαν ομάδα αυτήν που έχει για σήμα το "αγορι" με τα λουλούδια στο κεφάλι To άλλο με τον Τοτό το ακουσες?? ΥΓ: Θυμάσαι το iphone 3g που σου έδειχνα την Τετάρτη; Πρέπει να το δεις με το vista theme που του έβαλα είναι μούρλια Σε αυτο δικαιωμα σου να βαλεις οτι Theme γουσταρεις.. περιμενεις να κλαψω κ να σε παρακαλεσω να το αλλαξεις μηπως?? χαχα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Offtopic: Δηλαδή τώρα που θα αγοράσω το νέο μου imac με την NVidia 8800GS 512MB GDDR3, δε θα μπορώ να παίξω το Crysis; Oh, yes, δε βλέπω την ώρα και τη στιγμή ν' αλλάξω στρατόπεδο. Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος. Και που να αρχίσω να τον δουλεύω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ουστ ρε εμπαθή σκύλο που θα πρέπει δλδ να έχουμε τιμολόγια με αγορές 3000 ευρώ απο την Apple για να μπορούμε να μιλάμε για την κωλοεταιρία Κοίτα, αγορές 3.000 ευρώ βοηθάνε βέβαια αλλά το βασικότερο είναι να έχεις και μία ιδέα από Macintosh. Δεν είναι δυνατόν να αρχίζεις επικρίσεις αν δεν ξέρεις τι επικρίνεις. Δείξε μου ένα mac που να παίζει ικανοποιητικά το assassins creed ή το crysis και πες μου και πόσο κάνει. Εντάξει, το'παμε για τα παιχνίδια ρε συ, πες κάτι καινούργιο. Ή ο αέρας της Σκωτίας κατέστρεψε πιο πολύ το ήδη σκουριασμένο μυαλό σου; Τρανή απόδειξη αυτού ότι επέλεξες σαν ομάδα αυτήν που έχει για σήμα το "αγορι" με τα λουλούδια στο κεφάλι Θύμησέ μου παλιοβάζελε, πόσα χρόνια έχετε στον πάγκο; Ουρρρτ ρε! ΥΓ: Θυμάσαι το iphone 3g που σου έδειχνα την Τετάρτη; Πρέπει να το δεις με το vista theme που του έβαλα είναι μούρλια Θυμάμαι πολύ καλά ότι την Τετάρτη ήσουν ενθουσιασμένος με το iPhone 3G (χωρίς φυσικά κανένα Theme). Αν μπορούσες να το δείξεις σε όλο το Κολωνάκι θα το'χες κάνει. Πάντως στη Μηλιώνη που καθίσαμε για καφέ, το'χες φάτσα κάρτα πάνω στο τραπέζι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ρε σεις 2 μέρες έλλειψα και βρήκα flamewar. Εγώ το παρέθεσα το άρθρο γιατί μου εξήγησε επ' ακριβώς γιατί είμαι τόσο αρρωστάκι με την Apple. Δεν το παρέθεσα για να αποδείξω πως η Apple και τα Mac είναι καλύτερα από τα Windows (που είναι αλλά τες πα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Θυμάμαι πολύ καλά ότι την Τετάρτη ήσουν ενθουσιασμένος με το iPhone 3G (χωρίς φυσικά κανένα Theme). Ενθουσιασμένος ήμουν στο Κολωνάκι με εκείνο το υπερμ0υνο που είχε καθίσει απέναντι μας. Και δεν ήμουν ο μόνος. Την χάζευες 5 λεπτά χωρίς να μιλάς. Ήταν τα 300 καλύτερα δεπτερόλεπτα της συναντήσης μας bonustip: darklordvader πρέπει να μάθεις δυο πράγματα. α) Πότε απευθύνονται σε σένα β) Πότε κάποιος κάνει πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 bonustip: darklordvader πρέπει να μάθεις δυο πράγματα. α) Πότε απευθύνονται σε σένα β) Πότε κάποιος κάνει πλάκα α) Το ότι δεν απευθυνόσουν σε μενα με εμποδίζει να παρεμβω/να πω τη γνωμη μου?? Συγνωμη δεν το γραφει πουθενα, αλλα ουτε ειναι κ δεοντολογικα λαθος.. σε αυτο το site τουλαχιστον! β)μάλλον θα το έλεγα αυτο καλύτερα για σενα. κανεις πλακα, ποιος σου πε πως δεν εκανα κ γω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ναι οκ whatever Α σκύλο το ξέχασα: Κοίτα, αγορές 3.000 ευρώ βοηθάνε βέβαια αλλά το βασικότερο είναι να έχεις και μία ιδέα από Macintosh. Δεν είναι δυνατόν να αρχίζεις επικρίσεις αν δεν ξέρεις τι επικρίνεις. Εντάξει, το'παμε για τα παιχνίδια ρε συ, πες κάτι καινούργιο. Ή ο αέρας της Σκωτίας κατέστρεψε πιο πολύ το ήδη σκουριασμένο μυαλό σου; Δεδομένου πάντως του ότι όπως έχω πει πολλές φορές αυτό που με ξενερώνει με την Apple είναι τα παιχνίδια και το γεγονός ότι δε μπορείς να χεριάσεις το εσωτερικό του (κοινώς να του αλλάξεις την παναγία στη μόντα) points που κανένας δεν έχει χαρακτηρίσει ακόμα άκυρα νομιζω ότι είναι ασφαλείς αποδείξεις του ότι ξέρω τι λέω για τα μηχανήματα αυτά. O άλλος λόγος είναι ότι θεωρώ τους Apple fans τη χειρότερη κατηγορία fanboyσμού. Ειλικρινά ρε σεις μερικές φορές φαίνεστε να παρεξηγιέστε τόσο αν κάποιος πει ότι δε γουστάρει αυτά τα προιόντα που νομίζω ότι είστε μέλη του board of directors με option αγοράς νέων μετοχών αν η apple πιάνει τα quarter targets. Τέτοιο πράγμα εγώ δε θέλω να γίνω. Μου φτάνει ο Παναθηναικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δεδομένου πάντως του ότι όπως έχω πει πολλές φορές αυτό που με ξενερώνει με την Apple είναι τα παιχνίδια και το γεγονός ότι δε μπορείς να χεριάσεις το εσωτερικό του (κοινώς να του αλλάξεις την παναγία στη μόντα) points που κανένας δεν έχει χαρακτηρίσει ακόμα άκυρα νομιζω ότι είναι ασφαλείς αποδείξεις του ότι ξέρω τι λέω για τα μηχανήματα αυτά. Δηλαδή συμφωνα ΠΑΝΤΑ με τα λεγομενα σου: Σε ξενερωνει η Apple με τα παιχνιδια-->Κ δεν μπορεις να τους αλλαξεις τα παντα εσωτερικα-->κ δεν το χαρακτηριζει κανεις ακυρο== ειναι ασφαλεις αποδειξεις οτι ξερεις τι λες για τα μηχανηματα αυτα.. Αυτο κ αν ειναι Whatever... δεν κανω αλλο Comment, γιατι εχω το στομαχι μου, κ απ τα πολλα τα γελια, δεν την βγαζω σημερα καθαρη! O άλλος λόγος είναι ότι θεωρώ τους Apple fans τη χειρότερη κατηγορία fanboyσμού. Ειλικρινά ρε σεις μερικές φορές φαίνεστε να παρεξηγιέστε τόσο αν κάποιος πει ότι δε γουστάρει αυτά τα προιόντα που νομίζω ότι είστε μέλη του board of directors με option αγοράς νέων μετοχών αν η apple πιάνει τα quarter targets. Τέτοιο πράγμα εγώ δε θέλω να γίνω. Μου φτάνει ο Παναθηναικός. υπαρχουν παντου δειγματα Fanboyσμου στις μερες μας.. ποιος σου πε ομως οτι ολοι εχουν παει στην Apple?? Αν βλεπεις τπτ παιδαρελια που πηραν ενα iPod κ μου γινανε ξαφνικα Apple Fans, συγνωμη, ψαχνεις σε λαθος μερος.. Ξερω αρκετους Mac Users με αντικειμενικη αποψη (που δεν ειναι παντα συμφωνη ομως με την δικη μου). Φανατισμενα μονο 2-3 παιδακια εχω δει.. αλλα κατ' εσε ειναι ΟΛΟΙ οι Apple Fans.. Κ μια φιλικη συμβουλη: Οταν φοβασαι μη γινεις κατι, ακριβως αυτο γινεσαι (ή κ το ακρως αντιθετο οπως στην περιπτωση σου) Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τα επιχειρηματα δημοτικου που παρεθεσες, εχεις προβλημα. Δεν θα κατσω ομως να στο λυσω. Θα σου πω "οτι πεις" που λεμε συνηθως σε τρελους στα ιδρυματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theoxaris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση πώρωση! Νομίζω ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του κυρίως βάσει των αναγκών του και φυσικά τι τον ευχαριστεί περισσότερο. Προσωπικά προτιμώ τα unix-based συστήματα για πολλούς λόγους: Έχω ένα desktop στην Ελλάδα το οποίο έχει πάνω Ubuntu και κάνω τη δουλειά μου μια χαρούλα. Από προγραμματισμό, επεξεργασία κειμένων, διασκέδαση (μουσική, ταινίες, κτλ.), web surfing, email και πολλά άλλα. Στο Εδιμβούργο της Σκωτίας (μια χαρά είναι ο αέρας εδώ paredwse. Ο ήλιος και η παραλίας μου λείπουν) έχω το Macbook Pro. Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν μου λείπει τίποτα. Χαίρομαι για τη σταθερότητα αλλά και τη χαμηλή κατανάλωση σε πόρους του μηχανήματος. Ότι κάνω με το desktop μου στην Ελλάδα, τα ίδια ακριβώς κάνω και με το Macbook Pro. Νομιίζω ότι μετά από ένα χρόνο χρήσης του, μπορώ να πω ότι έκανα για τις δικές μου ανάγκες και γούστα την καλύτερη επιλογή. Παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν βρίσκω το λόγο να έχω Windows. Δεν θα πω ότι τα Windows είναι χειρότερα και ότι το Linux ή το Mac OS είναι καλύτερα. Για κάποιον που θέλει να έχει μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια ή για μια επιχείρηση που θέλει να δουλεύει πάνω σε commercial software .NET Framework, Oracle SQL, κλπ. τότε τα Windows ίσως να είναι μονόδρομος. Συνεπώς αυτά είναι προσωπικά γούστα. Και να το θέσω πιο απλά: Σε άλλους αρέσουν τα αυτοκίνητα και σε άλλους οι μοτοσυκλέτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Είναι πάντα θέμα αναγκών και προτιμήσεων. Τώρα το να κάνετε κριτική δεν είναι φυσικά κακό. Αλλά το να γίνεστε δογματικοί, αυτό τελικά καταλήγει σε flame και τελικά οδηγούμαστε (συνήθως) στο κλείδωμα του Thread. Αυτά τα ολίγα! By the way, έχετε στο νου σας ότι πολλές φορές το πότε κάποιος αστειεύεται και πότε μιλάει σοβαρά, στο γραπτό λόγο δεν είναι πάντα ευδιάκριτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 ειναι ασφαλεις αποδειξεις οτι ξερεις τι λες για τα μηχανηματα αυτα.. Διαφωνείς με το παραπάνω; Μπορείς να παίξεις παιχνίδια στα mac; Μπορείς να κάνεις μόντες σε ένα mac. Αν μπορείς pls βγάλε με μαλάκα. Αλλιώς δεδομένου ότι μιλάω για πάρτη μου και άρα για τις δικές μου ανάγκες, εφόσον αυτές οι δυο δεν καλύπτονται αν δε σε πειράζει και δεν έχεις πρόβλημα θα προτιμούσα να μην πάρω mac. O υποβιβασμός χαρακτηριστικών και αναγκών που η apple δεν καλύπτει είναι συχνός απο τα fanboys. Κοίτα πχ χαρακτηριστικά του Iphone 3g τα οποία δεν υπήρχαν στην πρώτη έκδοση και όταν κάναμε το λάθος να τα αναφέρουμε τρώγαμε χώσιμο απο τους ίδιους που όταν τα ανακοίνωσε ο capo di capi πανηγύριζαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.