stimuli Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο ΧΩΡΙΣ να το γράψω σε DVD; Π.χ να το δω στο PC ή σε επιτραπέζιο DVD player ο οποίος υποστηρίζει κάτι τέτοιο μέσω usb .
tornados Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε το AVIAddXSubs.Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο.Σε 30 δεύτερα έχεις τελειώσει...
johnnymous Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ το ConvertXtoDVD της VSO, αλλα τώρα τελευταία(από τότε που έβαλα τα Vista) δεν μου βγάζει τους ελληνικούς χαρακτήρες στα subs αλλά σε $)(%*#_@()#($&($# Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει?
stimuli Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε το AVIAddXSubs.Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο.Σε 30 δεύτερα έχεις τελειώσει... Δεν έβγαλα άκρη .
micos000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δεν έβγαλα άκρη . Που δυσκολεύτηκες δλδ; Απλά, 1. αποσυμπιέζεις το πρόγραμμα, 2. τρέχεις από μέσα το AviAddXSubs.exe, 3. φορτώνεις το avi που θέλεις να μετρατρέψεις στο 1ο πεδίο (με την προϋπόθεση ότι οι υπότιτλοι είναι μέσα στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα), 4. στο 2ο πεδίο επιλέγεις που θα αποθηκευθεί 5. και πατάς Create. Θα σου δημιουργήσει ένα νέο αρχείο με κατάληξη divx. Δοκίμασε αυτό στην συσκευή σου. Μην βάζεις μαζί και το αρχείο srt. Δεν πρέπει να είναι μαζί. Πρέπει να ενεργοποιήσεις τους υπότιτλους από το τηλεκοντρόλ της συσκευής. από τότε που έβαλα τα Vista) δεν μου βγάζει τους ελληνικούς χαρακτήρες στα subs αλλά σε $)(%*#_@()#($&($# Δοκίμασε να πας στο μενού Ρυθμίσεις->Υπότιτλοι μετά πάτα Ρυθμίσεις απόδοσης... και δώσε Code Page=(ANSI Ελληνική) και μετά στο Γραμματοσειρά και βάλε σετ χαρακτήρων ANSI ή GREEK
SPchief Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 http://noob.gr/index.php?view=article&catid=192%3Aaviaddxsubs&id=330%3Aaviaddxsubs-v7&option=com_content&Itemid=26 Εδώ θα βρείς ακριβώς αυτό που θές, με αναλυτικές οδηγίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.