Προς το περιεχόμενο

δικτυο με τρεις υπολογιστες μεσω ethernet

legro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι χρειαζομαι για να συνδεσω 3 υπολογιστες με θυρες ethernet?

Eχω 2 καλωδια Ethernet.Tι αλλο χρειαζομαι?

Δημοσ.
Ξερει κανεις τι χρειαζομαι για να συνδεσω 3 υπολογιστες με θυρες ethernet?

Eχω 2 καλωδια Ethernet.Tι αλλο χρειαζομαι?

Εάν θέλεις να έχουν και πρόσβαση στο internet πάρε ένα modem-router με 4 θύρες και κούμπωσέ τους εκεί.

Μπορείς μάλιστα να πάρεις ασύρματο και να συνδέσεις στο δίκτυό σου υπολογιστές από άλλα δωμάτια του σπιτιού δίχως καλώδια.

Δημοσ.

θελεις το δικτυο σου να ειναι για ad-hoc η να εχουν και προσβαησ στο δικτυο?

παντως οι παραπανς λυσεις σε βοηθουν πιστευω σε αυτο που θελεις να κανεις..

απλα για εμενα αν θεσ την γνωμη μου αν θες να εχουν και δικτυο χρησιμοποιησε καλωδια ethernet τυπου rj-45 για καλυτερη αποδοση...αλλιως αν απλα θες να ειναι για τοπικο μπορεις να χρησιμοποιησεις και το ασυρματο..

Δημοσ.
θελεις το δικτυο σου να ειναι για ad-hoc η να εχουν και προσβαησ στο δικτυο?

παντως οι παραπανς λυσεις σε βοηθουν πιστευω σε αυτο που θελεις να κανεις..

απλα για εμενα αν θεσ την γνωμη μου αν θες να εχουν και δικτυο χρησιμοποιησε καλωδια ethernet τυπου rj-45 για καλυτερη αποδοση...αλλιως αν απλα θες να ειναι για τοπικο μπορεις να χρησιμοποιησεις και το ασυρματο..

Βασικα το θελω για να παιξουμε τριπλο manager.Δεν το θελω για συνδεση στο ιντερνετ.Εχω ενα modem-router D-link για την συνδεση στο ιντερνετ το οποιο εχει 4 θυρες ethernet.Μπορει αυτο να λειτουργησει σαν switch?

Η διαδικασια συνδεσης παρουσιαζει καμια ιδιεταιρη δυσκολια?

Δημοσ.

Ναι μπορει να λειτουργησει για switcher. Ειναι ευκολο, απλα κουμπωνεις τα καλωδια πανω του :P

Δημοσ.

Επειδη τα 2 pc εχουν vista και το αλλο xp παιζει να υπαρξει καποια προβλημα στην συνδεση?

Διαβασα τον οδηγο που υπαρχει site και δεν μπορω να κατεβασω το Link Layer Topology Discovery.Ειναι απαραιτητο αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...