Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Βρες καλώς τα παιδιά...

Και έλεγα, δεν θα βρεθεί "κάποιος" να υποστηρίξει τον υπουργό "μας"?? :rolleyes:

Οπότε κατά την γνώμη σου ΟΛΑ είναι στραβά και οτιδήποτε γίνεται είναι λάθος και πρέπει να το κράζουμε!

Δεν νομίζω ότι είναι σωστή αυτή η λογική....

Δημοσ.

λετε το εργο να το αναλαβει η siemens?? (οχι τπτ αλλο αλλα μην αλλαξουμε και συνηθειες)

ΟΛΑ είναι στραβά και οτιδήποτε γίνεται λάθος πρέπει να το κράζουμε!

νομίζω ότι είναι σωστή αυτή η λογική....

QFT

Δημοσ.

Νομίζω μόνο δύο υπουργεία λειτουργούν με δικά τους χρήματα, όλα τα υπόλοιπα με Ευρωπαϊκά κονδύλια.

Το ΕΣΠΑ π.χ. έχει πάρα μα πάρα πολλά χρήματα, βέβαια πρέπει να τα ζητήσεις για να τα πάρεις, αν δεν τα ζητήσεις δεν παίρνεις τίποτα 0.

Δεν θα υποστήριζα ποτέ έναν υπουργό, αλλά με τέτοια γρίνια. Ρε παιδιά ok είναι σωστή κίνηση, είναι μια αρχή. δεν είναι ανάγκη να κράζουμε.

Το θέμα για όλα αυτά που κράζουμε ΕΣΥ τι κάνεις? ΕΣΥ δημιουργείς τα προβλήματα. ΕΣΥ είσαι μέρος του προβλήματος. ΕΣΥ είσαι πολίτης. ΕΣΥ ψηφίζεις.

Δημοσ.

Το θέμα για όλα αυτά που κράζουμε ΕΣΥ τι κάνεις? ΕΣΥ δημιουργείς τα προβλήματα. ΕΣΥ είσαι μέρος του προβλήματος. ΕΣΥ είσαι πολίτης. ΕΣΥ ψηφίζεις.

Νομίζω πως το δημοκρατικό πολίτευμα έχει το "υπέρ" πως, επειδή αντιστοιχεί ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό δύναμης στον καθένα (σταγόνα στον ωκεανό), μπορούμε αν θέλουμε να νιώσουμε καλά με τον εαυτό μας όσο λάθος κι αν γίνουν τα πράγματα.

Για να νιώσει - και να είναι - κάποιος "υπεύθυνος" χρειάζεται μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Στη δημοκρατία για να μπορέσει κάποιος να αλλάξει τα πράγματα διαλέγει συνήθως κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

- Γίνεται πολιτικός

- Την παλεύει προσπαθώντας να δείξει σε άλλους πολίτες -που ψηφίζουν τους πολιτικούς- μία ακόμα οπτική γωνία.

- Επιβάλλεται με όχι τόσο ειρηνικές μεθόδους.

Εμείς που "γκρινιάζουμε" ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία που μας έχουν φορτωθεί στην πλάτη από επιλογές τρίτων...

Δημοσ.

Φίλε μου ενώ είναι σωστή η λογική σου ξεχνάς κάτι. Υπάρχουν πολλά μικρά και μεγαλύτερα πράγμματα που μπορεί να κάνει ο καθένας στην καθημερινότητα του τα οποία μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές.

Δεν είναι ανάγκη όλα να τ' αφήνουμε στην πάνω διοίηκηση, μην ξεχνάς ότι έχει αυτά τα χάλια επειδή τ' ανεχόμαστε και είμαστε όλοι συνένοχοι όλοι σε αυτό. Ένα απλό παράδειγμα είναι αυτοί οι οποίοι βολεύονται στο δημόσιο με διάφορους περίεργους τρόπους και δεν δουλεύουν. Αυτοί δεν κλέβουν, αυτοί δεν καταστρέφουν? Εγώ που το ανέχομαι και δεν το καταγγέλω ή δεν κάνω κάποιες ενέργειες κατά αυτού, δεν είμαι συνένοχος? Εγώ πιστεύω πως είμαι....

Πάντα υπάρχουν πράγμματα που μπορεί να κάνει κάποιος στην καθημερινότητα του!

Δημοσ.
Φίλε μου ενώ είναι σωστή η λογική σου ξεχνάς κάτι. Υπάρχουν πολλά μικρά και μεγαλύτερα πράγμματα που μπορεί να κάνει ο καθένας στην καθημερινότητα του τα οποία μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές.

Δεν είναι ανάγκη όλα να τ' αφήνουμε στην πάνω διοίηκηση, μην ξεχνάς ότι έχει αυτά τα χάλια επειδή τ' ανεχόμαστε και είμαστε όλοι συνένοχοι όλοι σε αυτό. Ένα απλό παράδειγμα είναι αυτοί οι οποίοι βολεύονται στο δημόσιο με διάφορους περίεργους τρόπους και δεν δουλεύουν. Αυτοί δεν κλέβουν, αυτοί δεν καταστρέφουν? Εγώ που το ανέχομαι και δεν το καταγγέλω ή δεν κάνω κάποιες ενέργειες κατά αυτού, δεν είμαι συνένοχος? Εγώ πιστεύω πως είμαι....

Πάντα υπάρχουν πράγμματα που μπορεί να κάνει κάποιος στην καθημερινότητα του!

Δεν το ξεχνάω και συμφωνώ απόλυτα.

Δημοσ.

Ναι αλλά ολα είναι μια καλολαδωμένη μηχανή με πολλά πολλά γρανάζια που άκρη δεν βρίσκεις.

Να καταγγείλεις ποιόν σε ποιόν?

Δημοσ.
Ναι αλλά ολα είναι μια καλολαδωμένη μηχανή με πολλά πολλά γρανάζια που άκρη δεν βρίσκεις.

Να καταγγείλεις ποιόν σε ποιόν?

Από κάποιο γρανάζι δεν πρέπει να ξεκινήσεις, εγώ προσωπικά έχω βρει πολλές φορές άκρη. Αν το κάναν όλοι θα πηγαίναμε μπροστά. Ν' αναφέρω περιπτώσεις?

Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι ο διευθύνων σύμβουλος της hellas sat net έχει ανακοινώσει ότι μέσα στο καλοκαίρι θα διατεθεί το αμφίδρομο δορυφορικό ίντερνερ για οικιακή χρήση. Αυτό σημαίνει μείωση τιμών σε επίπεδα ενσύρματης ευρυζωνικής σύνδεσης. Μακάρι...

Από satleo.gr : http://www.satleo.gr/content/view/519/1/

Satellite News: Βλέπετε ευκαιρίες δορυφορικής ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα;

Πρωτοπαπάς: Έχουμε ανακοινώσει μια συνεργασία με τη Newtec, προκειμένου να χρησιμοποιήσουμε την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται και στην υπηρεσία Astra2Connect. Θα χρησιμοποιήσουμε την ίδια τεχνολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του Hellas Sat. Έχουμε εγκαταστήσει την υποδομή και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε την υπηρεσία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Θα ξεκινήσουμε την παροχή της υπηρεσίας μέσα στο καλοκαίρι. Αυτή θα είναι οικιακή υπηρεσία. Από τον Ιανουάριο του 2006 διαθέτουμε εμπορικά ευρυζωνική υπηρεσία για επιχειρήσεις στην Ελλάδα, βασισμένη στο πρότυπο DVB-RCS (DVB – κανάλι επιστροφής μέσω δορυφόρου). Εδώ έχουμε εμπορική επιτυχία και διαθέτουμε πολλές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, σε σχέση με άλλες DVB-RCS εγκαταστάσεις στην Ευρώπη. Οι γεωγραφικές συνθήκες στην Ελλάδα, όπου υπάρχουν πολλά νησιά, μικρές κοινότητες και αγροτικές περιοχές, ευνοούν τη μεγάλη ζήτηση για δορυφορικές ευρυζωνικές υπηρεσίες. Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες για επέκταση σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.
Να συμπληρώσω ότι ο διευθύνων σύμβουλος της hellas sat net έχει ανακοινώσει ότι μέσα στο καλοκαίρι θα διατεθεί το αμφίδρομο δορυφορικό ίντερνερ για οικιακή χρήση. Αυτό σημαίνει μείωση τιμών σε επίπεδα ενσύρματης ευρυζωνικής σύνδεσης. Μακάρι...

Από satleo.gr : http://www.satleo.gr/content/view/519/1/

Για ποιό καλοκαίρι μιλάνε; Γιατί τούτο εδώ κοντεύει να φύγει. :lol:

Αλλά μάλλον έχουν προχωρήσει τόσο μπροστά που μας μιλάνε για τα επόμενα χρόνια ως συνήθως :cry:

Αν γίνει πάντος και πέσουν και σχετικά χαμηλά οι τιμές θα το προτιμήσω σίγουρα.

Αυτό γιατί στην περιοχή μου ο οτε δεν τα έχει καταφέρει ακόμα να φέρει το θαύμα της ευρυζωνικότητας... :lol:

Όμως κάποιος άλλος πολύ ποιό ξύπνιος το μοίρασε με wi-fi και εμείς το απολαυμβάνουμε πλέον χωρίς να απασχολούμε τις γραμμές του οτε.. ;)

Στην πρώτη ευκαιρία θα το κόψω κιόλας να ησυχάσω από τα πάγια του. :devil:

Δημοσ.

Έκανα μια μικρή έρευνα για την υπηρεσία Astra2Connect που αναφέρεται στην συνέντευξη. Οι τιμές που παίζουν στην ευρώπη είναι:

300-400 ευρώ για εξοπλισμό

100 ευρώ για ενεργοποίηση της υπηρεσίας

30-40 ευρώ για 512kbps

50-60 ευρώ για 1mbps

Συνήθως δίνουν και 200-300 λεπτά ομιλίας για voip

Αν έρθουν τέτοιες τιμές στην Ελλάδα, σωθήκαμε στην επαρχία!

Δημοσ.

Χαιρετω και εγω με τη σειρα μου.Αν και θα ηθελα να συνεχισω την κουβεντα που εχει ανοιχτει περι πολιτικων και μη φορτωσεων δεν θα το κανω.Απλως να πω πως αν υπαρχει συνενοηση και οργανωση (και θεληση κυριως) ολα αλλαζουν.Απλα θα πω αυτο που σκεφτηκα οταν το διαβασα.

"Πήγαμε στη Γαύδο, σήμερα το πλοίο ξεκινά για να πάει Ηρακλειά, Δονούσα, Σχοινούσα και Κίναρο. Η Κίναρος, πρέπει να πούμε, ότι είναι ένα νησί που μένουν δύο κάτοικοι. Πάμε το Δορυφορικό Internet, το οποίο κάνει πιο εύκολη τη ζωή των κατοίκων και βεβαίως διευκολύνει και τον τουρισμό»."

Δηλαδη το πλησιεστερο προβλημα που μπορουμε να λυσουμε ειναι το δορυφορικο ιντερνετ ή το οποιο ιντερνετ?Αν εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο σημαινει μαλλον οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για τα υπολοιπα και ασχολουμαστε με αυτο.Ολα τα αλλα ειναι καλα?Θα γινω γραφικος μαλλον αλλα ναι..η παιδεια ειναι καλα? Και δεν μιλαω μονο για τα σχολεια.Παιδεια ειναι απο την ομιλια και το σκουπιδι στο πατωμα-δρομο μεχρι την εσωτερικη αναπτυξη του ανθρωπου.Η υγεια?Ας γελασουμε ολοι μαζι.Οπως ειπατε και παραπανω εδω καλα καλα παιζει να μην εχουν ρευμα,καθαρο νερο,ασθενοφορο,γιατρο,φαγητο και το ιντερνετ μας μαρανε?Αλλα οταν ακους ...

"και βεβαίως διευκολύνει και τον τουρισμό»."

ελα και πες μου οτι δεν το κανεις για αυτο.Γιατι δυστηχως δεν θα σε πιστεψω.

Δημοσ.

Για τα μάτια του κόσμου δυστυχώς... Όλες οι κινήσεις είναι κινήσεις εντυπωσιασμού. "Ο κόσμος μας κατηγορεί ότι δεν προωθούμε την ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα, εμείς βάζουμε ιντερνετ στην Κίναρο". Ακραίες αντιδράσεις χωρίς αντίκρυσμα.

Δημοσ.

Καλα με δουλευετε??? Μ@λ@κιζεστε??

Θα πανε να κανουν δορυφορικες εγκαταστασεις για 2 ατομα???

ΤΙ ΑΚΟΥΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ????

Εδω στη χερσονησσο που το καλοκαιρι μαζευει οσο κοσμο δεν χωρανε ολες οι σποραδες, ακομα δεν εχουν περασει οπτικες ινες, στο ηρακλειο 200.000 κατοικοι και πριν 3 μηνες βαλανε 24mbps με ενα σωρο προβληματα και θα τρεχουν στα ερημονησια για broadband????

αντε γειααα ρεεε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...