katerinaki16 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ο μπαμπας επιτελους αποφασισε να μου παρει Laptop! Το προβλημα ομως ειναι οτι με περιορισε στην LG. Ποιο να επιλεξω????Βασικα εγω θελω ενα που να εχει μεγαλο σκληρο για να μπορω να αποθηκευω τραγουδια... Μπορειτε να μου προτινετε καποιο? Ευχαριστω!
21century Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αυτή την στιγμή γράφω απο ένα πάμφηνο αλλα ισχυρό φορητό τον LG E500-L.AP13HS αν θυμάμαι καλά με κόστος λιγότερο απο 600 ευρώ κατά 5 ευρώ περίπου. Υπάρχουν και άλλες προτάσεις όπως το LG E500 - SP19HS με μεγλαύτερο δίσκο..
panos2000gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Νομίζω ότι υπάρχουν πολύ πιο συμφέρουσες, αξιόπιστες και ποιοτικότερες προτάσεις από τα LG. Πηγαίνετε σε 2-3 καταστήματα και ίσως ο μπαμπάς σου πειστεί από μόνος του για του λόγου το αληθές. Το μόνο καλό που βλέπω στην LG είναι η εγγύηση για 0 καμμένα pixel κάτι όμως που τείνει να εκλείψει πλέον από τα περισσότερα laptop σήμερα.
michalis2610 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Προσωπικά έχω σε εκτίμηση την εταιρεία. Καλές κατασκευές, λογικό κόστος πολύ καλό after sales support. Το τελαυταίο μάλιστα είναι το δυνατό χαρτί της εταιρείας πολύ περισσότερο από το zero pixel. Service στυλ Dell σε φορητούς των 600 ευρώ δε νομίζω να χαλάει κανένα. Η κατά τη γνώμη μου καλύτερη προσιτή πρόταση από την LG είναι το LG E500-L.AP13HS που αναφέρθηκε και νωρίτερα. Χτυπήστε το άφοβα. Και εσένα θα ικανοποιήσει (ικανοποιητικές επιδόσεις, σεβαστό μέγεθος δίσκου) και τον μπαμπά (εξαιρετική τιμή, καλό σέρβις). ΥΓ: panos2000gr long time no seeing...
furious99 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 LG ή Toshiba που έχουν 2 χρόνια και το κυριότερο καλή εγγύηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.