Προς το περιεχόμενο

Αφου παιδευτηκα δεξια αριστερα με παραθυρα και πιγκουινους

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το macbook air το παιρνεις για το design να υποθεσω.Αν ησουν λιγο πιο advanced user αντι να παρεις ενα τερας για παιχνιδια θα ειχες ηδη 2-3 linux box και θα τa λιωνες

Oh yes, το air για το design θα ήθελα να το πάρω. Και επίσης επειδή είμαι δήθεν και μόστρας και διάφορα άλλα...

Κατα τα άλλα θέλω να παω σε mac για να ηρεμήσω απο τα windows, όχι να βάλω και άλλο ΠΟΛΥ μεγαλύτερο μπελά στο κεφάλι μου παίζοντας το l33t h4x0r me linux... Οι εποχές του πειραματισμού πέρασαν ανεπιστρεπτί :-(

Όσο για το τέρας και για τα linux box... είναι θέμα αναγκών και προτεραιοτήτων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ο επόμενος υπολογιστής μου θα είναι Mac, γιατί μεγάλωσα και πρέπει να κάνω και καμιά δουλειά στη ζωή μου. Δεν έχω πια χρόνο για ν' ασχολούμαι με πειραματισμούς και modifications και γενικά για να έχω χόμπι τα pc (με Windows ή με Linux).

Tο κάθε σύστημα έχει και τον προορισμό του. Για desktop χρήση ενός ν00μπ, τα Windows XP είναι ότι πρέπει. (Τα σVista δεν είναι για τίποτα!)

Για desktop χρήση κάποιου με λίγη πείρα και ανοιχτό μυαλό, το macosx δεν παίζεται.

Για desktop χρήση κάποιου που έχει πολύ χρόνο για χασιμ....εμμμ...ψάξιμο, τo ubuntu/suse/fedora είναι μιά χαρά.

Για home server box, τα debian/slack είναι ό,τι καλύτερο.

Oh yes, το air για το design θα ήθελα να το πάρω. Και επίσης επειδή είμαι δήθεν και μόστρας και διάφορα άλλα...

Κατα τα άλλα θέλω να παω σε mac για να ηρεμήσω απο τα windows, όχι να βάλω και άλλο ΠΟΛΥ μεγαλύτερο μπελά στο κεφάλι μου παίζοντας το l33t h4x0r me linux... Οι εποχές του πειραματισμού πέρασαν ανεπιστρεπτί :-(

Όσο για το τέρας και για τα linux box... είναι θέμα αναγκών και προτεραιοτήτων...

Ο επόμενος υπολογιστής μου θα είναι Mac, γιατί μεγάλωσα και πρέπει να κάνω και καμιά δουλειά στη ζωή μου. Δεν έχω πια χρόνο για ν' ασχολούμαι με πειραματισμούς και modifications και γενικά για να έχω χόμπι τα pc (με Windows ή με Linux).

Περιγράψατε την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι.. :-) Απο τη μια εχω σπασει το ubuntu αρκετες φορες για να φέρουν σε φαση να σπασω και το πισι μετά, απο την άλλη στα win βαρέθηκα όποτε θέλω να κάνω μια αγορά μεσω ιντερνετ να ρίχνω πέντε σκαναρίσματα με antivirus, antispyware, antitrojan, antiadware, antikeylogger.. Συν οτι βρισκω τα μακ, καλαισθητα και οτι δε μπορω παρα να πιστεψω αυτό το user friendly που γυροφερνουν οι mac-αδες.. Οπότε macbook και macmini και τέλος. Και αν θέλω να παίξω, παίζω στο 360.

Για desktop χρήση κάποιου που έχει πολύ χρόνο για χασιμ....εμμμ...ψάξιμο, τo ubuntu/suse/fedora είναι μιά χαρά.

Για όρισε λίγο το "desktop χρήση". Γιατί αν εννοείς office, internet κτλ, μάλλον τα λες λάθος τα πράγματα

Για να κάνεις αυτά που λες στο πρώτο quote δε χρειάζεται να το ακουμπήσεις το Ubuntu καθόλου (εκτός αν είχες αρχαία win-only wifi κάρτα).

Θες να πεις ότι τα rip-αρίσματα και τα torrents τα βρήκες out-of-the-box και εύκολα στο macOS ?

ακομα Ubuntu χρησιμοποιω και κανει ολα οσα θελω απλα ουσιαστικα και ευκολα

Περιγράψατε την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι.. :-) Απο τη μια εχω σπασει το ubuntu αρκετες φορες για να φέρουν σε φαση να σπασω και το πισι μετά, απο την άλλη στα win βαρέθηκα όποτε θέλω να κάνω μια αγορά μεσω ιντερνετ να ρίχνω πέντε σκαναρίσματα με antivirus, antispyware, antitrojan, antiadware, antikeylogger.. Συν οτι βρισκω τα μακ, καλαισθητα και οτι δε μπορω παρα να πιστεψω αυτό το user friendly που γυροφερνουν οι mac-αδες.. Οπότε macbook και macmini και τέλος. Και αν θέλω να παίξω, παίζω στο 360.

τι εννοεις σου εσπασε το ubuntu και υπο ποιες συνθηκες?

τι εννοεις σου εσπασε το ubuntu και υπο ποιες συνθηκες?

να μην μπουταρει καθόλου, να μη φορτωνει ο xserver ή πως το λενε, να χανει τον ηχο, να μενω με μια μαυρη οθονη στα καλά καθούμενα και να μη ξερω τι να κανω, διαφορα τετοια..

Συνήθως μετά απο εγκαταστάσεις drivers κάρτας γραφικών, ήχου, wifi, compiz, προτεινώμενων αναβαθμίσεων κ.τ.λ. Έχω κάνει τόσες φορές φορματ στο ubuntu partition.. :eek:

να μην μπουταρει καθόλου, να μη φορτωνει ο xserver ή πως το λενε, να χανει τον ηχο, να μενω με μια μαυρη οθονη στα καλά καθούμενα και να μη ξερω τι να κανω, διαφορα τετοια..

Συνήθως μετά απο εγκαταστάσεις drivers κάρτας γραφικών, ήχου, wifi, compiz, προτεινώμενων αναβαθμίσεων κ.τ.λ. Έχω κάνει τόσες φορές φορματ στο ubuntu partition.. :eek:

τι να πεις

εγω πριν λιγο χρειαζομουν το oppen office το οποιο δεν φορτωνει γιατι λεει user interface language cannot be determined:confused:

και η λυση

mv ~/.openoffice.org2 ~/.openoffice.org2.backup

αλλα ποιος εχει την ορεξη οταν θελει να κανει δουλεια να πρεπει να βρισκει πρωτα λυσεις

περίμενε εγώ περιέγραψα περιπτώσεις που εφτασα σε φορματ. Προβλήματα σαν και αυτά που λες, δεκάδες...

Το κορυφαίο, ubuntu 7, σβήνω το φάκελο examples και δεν με αφηνε να αδειασω το καδο ανακυκλωσης... ηθελε terminal.. Τοτε εμαθα πρωτη φορα το sudo -rm.. Αντε γεια (για εμενα). Το openoffice είχε κολλήσει και σε εμένα στο γραφείο που μου ζητούσαν να φτιάξω δυο καρτέλες στο excel (calc) και δεν με αφηνε να το απεγκαταστησω και να το ξαναεγκαταστησω γιατι.. έτσι..

Πως πάει η δική σου μετάβαση στο mac os?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...