million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 το Linuxaki ειναι μερακι το Mac os για αβασανιστες δουλιτσες και τα win για κανα software που δεν παιζει αλλου με τους πωρωμενους οπου και να ανηκουν δεν ειχα και δεν θα εχω ποτε καλες σχεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biny Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 @biny: Έχω την εντύπωση ότι ο Snollygoster χιουμορίζει Όχι; Δυστηχώς όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δυστηχώς όχι... Δυστυχώς όμως δε με ξέρεις αδερφέ και όντως χιουμορίζω... Γι αυτό λέω τα fanboys εκνευρίζουν εμάς τα fanboys. linux rulez αλλά πρέπει να είσαι ο Linus Torvalds με υπομονή γαϊδουριού και όρεξη για διάβασμα βέλγου μοναχού που περιμένει να οριμάσει η La Trappe Quadruple. mac os x is simply the best πέραν των ιδεολογικών πεποιθήσεων windows άστο, το μόνο καλό είναι πως έκανε λεφτά ο Βασιλάκης και επειδή είναι ατομάρα κάνει μεγαλειώδεις φιλανθρωπίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gf030 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ελα τωρα, και ο Σταυρακης δεν παει πισω.... Τρια pc = ενα mac! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biny Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 @snollygoster: πάω πάσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Null_Hypothesis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Έχω την εντύπωση ότι ο Snollygoster χιουμορίζει Χιουμορίζει μεν, αλλά κατ'εμέ κρύβει μία αλήθεια. "Θα τα σπάσω τα windows!" "Θα το σπάσω το ubuntu!" Έχετε διαβάσει ποτέ κανένας mac user να έχει τέτοιου είδους παρορμήσεις για το δικό του υπολογιστή/λειτουργικό; να σαι καλα μαν wo(man) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Χιουμορίζει μεν, αλλά κατ'εμέ κρύβει μία αλήθεια. "Θα τα σπάσω τα windows!" "Θα το σπάσω το ubuntu!" Έχετε διαβάσει ποτέ κανένας mac user να έχει τέτοιου είδους παρορμήσεις για το δικό του υπολογιστή/λειτουργικό; wo(man) Αναφέρθηκα εγώ σε σπασίματα αγαπητή; Και φυσικά δεν έχουμε τέτοιες παρορμήσεις. Είμαι 4 χρόνια εμπειρότατος πλέον χρήστης mac και κάθε λίγο και λιγάκι ανακαλύπτω κάτι στο λειτουργικό και εντυπωσιάζομαι. Πάει κάπως έτσι. Κλικ κλικ tab tab κλικ. Ωχ! έ όχι ρε πούστη μου κι αυτό ακόμα το έχουν προβλέψει. Βλέπε: Ctrl + Alt + Command + 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ctrl + alt + command + tab + 8 + lshift κάνε κουνήσου κ απ' τι θέση σου...κ ναααααα σου η επιφάνεια εργασίας.. :Ρ Κακά τα ψέμματα όλα έχουν προβλήματα κανένα δεν είναι τέλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Χιουμορίζει μεν, αλλά κατ'εμέ κρύβει μία αλήθεια. "Θα τα σπάσω τα windows!" "Θα το σπάσω το ubuntu!" Έχετε διαβάσει ποτέ κανένας mac user να έχει τέτοιου είδους παρορμήσεις για το δικό του υπολογιστή/λειτουργικό; wo(man) Όχι βέβαια...αφού κ αυτό τέλειο είναι ;Ρ ή μένουν άφωνη με τι συχνότητα που σκάει εντελώς το OS x κ εξαφανίζεται η εργασία τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ctrl + alt + command + tab + 8 + lshift κάνε κουνήσου κ απ' τι θέση σου...κ ναααααα σου η επιφάνεια εργασίας.. :Ρ Όχι βέβαια...αφού κ αυτό τέλειο είναι ;Ρ ή μένουν άφωνη με τι συχνότητα που σκάει εντελώς το OS x κ εξαφανίζεται η εργασία τους Τι ακριβώς εννοείς, δεν καταλαβαίνω γρι απ' αυτά που γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Τι ακριβώς εννοείς, δεν καταλαβαίνω γρι απ' αυτά που γράφεις. εννοώ ότι έχει πολυπλοκά shortcuts σε μερικά πράγματα + ότι μερικές φορές σκάει (κολλάει) και μετά το boot δεν υπάρχει το αρχείο το οποίο δουλευες.. ψόμματα; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μετά απο το πρόσφατο tablet απο το οποίο γράφω και απο το gaming τέρας που περιμένω απο μέρα σε μέρα... Σεπτέμβριο θα πάω ΣΙΓΟΥΡΑ για macbook... Νιώθω μισός pc user που δέν έχω ακόμα ένα macbook air.. Αλλα εδώ που τα λέμε αν είσαι λίγο πιο advanced user δέν μπορείς να έχεις τα πάντα σε mac. Είτε απο χαζοapp είτε απο optimization. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ο τίτλος θυμίζει κάτι σε στυλ "Αφού παιδεύτηκα πρώτα,νοικοκυρεύτηκα aka πήρα mac και βρήκα την υγειά μου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Αλλα εδώ που τα λέμε αν είσαι λίγο πιο advanced user δέν μπορείς να έχεις τα πάντα σε mac. Είτε απο χαζοapp είτε απο optimization. το macbook air το παιρνεις για το design να υποθεσω.Αν ησουν λιγο πιο advanced user αντι να παρεις ενα τερας για παιχνιδια θα ειχες ηδη 2-3 linux box και θα τa λιωνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 internet,μουσικουλα κανα ripαρισμα λιγο Photoshop κανα torrent απλα πραγματα αποφασιζω για Ubuntu ωστε να μην μπω πολυ στα παλουκια , ολα ωραια και καλα αλλα να το ενα δεν δουλευει να το αλλο δουλευει αλλα πρεπει να κανεις ενα καρο πραγματακια για να δουλευει στα πολυ βασικα,καταντησα να γιατροπορευω το λειτουργικο παρα να κανω δουλεια Για να κάνεις αυτά που λες στο πρώτο quote δε χρειάζεται να το ακουμπήσεις το Ubuntu καθόλου (εκτός αν είχες αρχαία win-only wifi κάρτα). Θες να πεις ότι τα rip-αρίσματα και τα torrents τα βρήκες out-of-the-box και εύκολα στο macOS ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.