Προς το περιεχόμενο

Αφου παιδευτηκα δεξια αριστερα με παραθυρα και πιγκουινους

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
βασικες οπως οι περισσοτεροι,ενταξει εχω και το οχι και τοσο παλιο PC με XP για το Diablo και μονο οταν δεησουν και λιγο Office

internet,μουσικουλα κανα ripαρισμα λιγο Photoshop κανα torrent απλα πραγματα

To mac mini είναι γλυκύτατο πάντως και νομίζω ότι τα αξίζει τα λεφτά του, ειδικά αν σε βόλεψε τόσο. Παρακολουθούσα τα θέματά σου στο λίνουξ section, φαινόσουν αρκετά ενθουσιώδης αρχάριος και υπέθεσα ότι στο τέλος θα έμενες με το ubuntu -όπως εγώ που όμως δε συνάντησα ιδιαίτερη δυσκολία στα έτσι κι αλλιώς λίγα πράγματα που ζητούσα-. Ενδεχομένως κάποιες άλλες διανομές να σε ικανοποιούσαν περισσότερο, μπορείς να πειραματιστείς με το PC μιας και τώρα, από ότι κατάλαβα, το mac mini θα είναι η βάση σου. Μακριά από τα Windows να 'μαστε, κι όπου να 'μαστε ;p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άπο 12/7 έχεις φτιάξει 22 θέματα στο linux forum. Άντε να τα εκατοστήσεις μέσα σε ένα μήνα στο mac

Δεν θα χρειαστει;)

παντως δεν απανταω σχεδον μονολεκτικα, σερνοντας τα απο βαριεστημαρα, αλλα ξεχασα εχεις σημαντικοτερες δουλειες οπως το να γραφεις manpages

θα σου προτεινα να βαλεις το RTFM στην υπογραφη σου και απλα να ποσταρεις ενα βελος προς τα κατω, efficiency ;)

Δεν θα χρειαστει;)

παντως δεν απανταω σχεδον μονολεκτικα, σερνοντας τα απο βαριεστημαρα, αλλα ξεχασα εχεις σημαντικοτερες δουλειες οπως το να γραφεις manpages

θα σου προτεινα να βαλεις το RTFM στην υπογραφη σου και απλα να ποσταρεις ενα βελος προς τα κατω, efficiency ;)

limit δέκα χαρακτήρες είναι οπότε πρέπει να βάλει κ ένα Σας παραπέμπω στην υπογραφη μου κ μετά το βελάκι.. :Ρ

Πάντως και το mac os x, bsd (μεταλλαγμένο...) έχει από κάτω. Εκεί να δεις man pages που θα χρειαστεί να διαβάσεις αν θες να το δουλέψεις ώς unix σύστημα.

Φιλικά.

To mac mini είναι γλυκύτατο πάντως και νομίζω ότι τα αξίζει τα λεφτά του, ειδικά αν σε βόλεψε τόσο. Παρακολουθούσα τα θέματά σου στο λίνουξ section, φαινόσουν αρκετά ενθουσιώδης αρχάριος και υπέθεσα ότι στο τέλος θα έμενες με το ubuntu -όπως εγώ που όμως δε συνάντησα ιδιαίτερη δυσκολία στα έτσι κι αλλιώς λίγα πράγματα που ζητούσα-. Ενδεχομένως κάποιες άλλες διανομές να σε ικανοποιούσαν περισσότερο, μπορείς να πειραματιστείς με το PC μιας και τώρα, από ότι κατάλαβα, το mac mini θα είναι η βάση σου. Μακριά από τα Windows να 'μαστε, κι όπου να 'μαστε ;p

ετσι μαν

φυσικα και κραταω το Linuxaki αλλα οταν θελω να κανω δουλεια και οχι συντηρηση και φτιαξιματα θα παιζω με τον mac

στα σχεδια μου ειναι να δοκιμασω και αλλες διανομες

το Linuxaki ειναι μια χαρα και αν ελειπαν οι πωρωμενοι ολα θα ηταν τελεια

και οπως ειπε και καποιος πασχει κυριως απο marketing

ορεξη για διαβασμα υπαρχει αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος οπως αυτοσκοπος δεν ειναι η συντηρηση του λειτουργικου

αποφασισα οτι θα κρατησω τα καλυτερα απο ολους τους κοσμος

τωρα για τα win νταξει παιζει να τα σουταρω

ετσι μαν

φυσικα και κραταω το Linuxaki αλλα οταν θελω να κανω δουλεια και οχι συντηρηση και φτιαξιματα θα παιζω με τον mac

στα σχεδια μου ειναι να δοκιμασω και αλλες διανομες

το Linuxaki ειναι μια χαρα και αν ελειπαν οι πωρωμενοι ολα θα ηταν τελεια

και οπως ειπε και καποιος πασχει κυριως απο marketing

Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω συνήθως να κάνω ερωτήσεις σε σχετικά φόρουμ, από προκατάληψη πιο πολύ -η οποία προκατάληψη είναι αμοιβαία βεβαίως και δυστυχώς δυσλειτουργική. Παρόλα αυτά, από τη μία πλευρά, πάντοτε βρίσκονται άνθρωποι πρόθυμοι να αφιερώσουν χρόνο για διάβασμα και από την άλλη πλευρά πάντοτε βρίσκονται άνθρωποι που έχουν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν. Το ζήτημα είναι πού θα πέσεις. Πάντως οι χρήστες mac είναι η καλύτερη διαφήμιση για τα προιόντα αυτά της apple και από τη λιγοστή προσωπική εμπειρία που είχα από αλληλεπίδραση μαζί τους, σε γενικές γραμμές φαίνονται οι ευγενέστεροι και υπομονετικότεροι όλων =)

Εδώ είναι τρεις σελίδες που έχω στα bookmark από παλιά, όταν άρχισα να εξερευνώ τον κόσμο των mac (δυστυχώς για οικονομικούς και ιδεολογικούς -βλέπε ελεύθερο λογισμικό- λόγους δεν απέκτησα ποτέ mac):

http://ppkp.wordpress.com/2007/01/03/oi-prwtes-mac-o-empeiries/

http://www.macephemera.gr/news.php

http://emulation.macscene.net/

Και οπωσδήποτε να περάσεις μία βόλτα και από το mac section του insomnia =)

Κοίταξε πάντως, άμα έρχεσαι κάθε μέρα να μας πείς τι έφαγες εγώ δεν έχω πρόβλημα. Απλά μην ζητάς συνταγές μετά..

δεν με ακους δεν με ακους,παρα πολλες λεξεις στην υπογραφη σου,ειπαμε efficiency

Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω συνήθως να κάνω ερωτήσεις σε σχετικά φόρουμ, από προκατάληψη πιο πολύ -η οποία προκατάληψη είναι αμοιβαία βεβαίως και δυστυχώς δυσλειτουργική. Παρόλα αυτά, από τη μία πλευρά, πάντοτε βρίσκονται άνθρωποι πρόθυμοι να αφιερώσουν χρόνο για διάβασμα και από την άλλη πλευρά πάντοτε βρίσκονται άνθρωποι που έχουν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν. Το ζήτημα είναι πού θα πέσεις. Πάντως οι χρήστες mac είναι η καλύτερη διαφήμιση για τα προιόντα αυτά της apple και από τη λιγοστή προσωπική εμπειρία που είχα από αλληλεπίδραση μαζί τους, σε γενικές γραμμές φαίνονται οι ευγενέστεροι και υπομονετικότεροι όλων =)

Εδώ είναι τρεις σελίδες που έχω στα bookmark από παλιά, όταν άρχισα να εξερευνώ τον κόσμο των mac (δυστυχώς για οικονομικούς και ιδεολογικούς -βλέπε ελεύθερο λογισμικό- λόγους δεν απέκτησα ποτέ mac):

http://ppkp.wordpress.com/2007/01/03/oi-prwtes-mac-o-empeiries/

http://www.macephemera.gr/news.php

http://emulation.macscene.net/

Και οπωσδήποτε να περάσεις μία βόλτα και από το mac section του insomnia =)

να σαι καλα μαν

Πέρνα μια βόλτα από το σπιτικό μας

Και θυμήσου: once you go mac you never go back. Όσοι εναντιώνονται σε εμάς τα fanboys είναι απλά fanboys. Και επίσης, όποιος σου πει μα μου είναι ακριβά, drm, open source, windows, δεν υπάρχουν προγράμματα, είναι για γραφίστες κλπ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Mac OS.

ΥΓ: Κι αν σου πει, έχω χρησιμοποιήσει αλλά προτίμησα το τάδε ή το δείνα ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

ΥΓ2: Κι όποιος λέει ψέμματα, πέφτει μες στα αίματα. Όποιος λέει αλήθεια, έχει τον Θεό βοήθεια.

Πέρνα μια βόλτα από το σπιτικό μας

Και θυμήσου: once you go mac you never go back. Όσοι εναντιώνονται σε εμάς τα fanboys είναι απλά fanboys. Και επίσης, όποιος σου πει μα μου είναι ακριβά, drm, open source, windows, δεν υπάρχουν προγράμματα, είναι για γραφίστες κλπ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Mac OS.

ΥΓ: Κι αν σου πει, έχω χρησιμοποιήσει αλλά προτίμησα το τάδε ή το δείνα ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

ΥΓ2: Κι όποιος λέει ψέμματα, πέφτει μες στα αίματα. Όποιος λέει αλήθεια, έχει τον Θεό βοήθεια.

ουάου! Ευτυχώς που δεν είναι όλοι οι mac users σαν και εσένα! Αυτό το λέω διότι έχω φίλους μακάδες (ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ) και ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Mac OS. Όσον αφορά το drm απλά google: drm mac os x από το safari σου.

Τέσπα είναι επιλογή του καθενός το τι θα αγοράσει/κατεβάσει και χρησιμοποιήσει το πισι του. Πάντων million εάν δεν σου άρεσαν οι απαντήσεις και ίσως ο φανατισμός και δογματισμός των λινουξάδων, το παραπάνω ποστ ήταν ένα καλοσόρισμα από έναν εκπρόσωπο του μακ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...