million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 τοσα χρονια παιδεμα με τα win, format και ξανα μανα format καθε λιγο και λιγακι λεω δεν δοκιμαζω και τπτ αλλο και αρχισα να φλερταρω με τους πιγκουινους και επειδη ειμαι και καποιας ηλικιας αφου την ψαχνω λιγο αποφασιζω για Ubuntu ωστε να μην μπω πολυ στα παλουκια , ολα ωραια και καλα αλλα να το ενα δεν δουλευει να το αλλο δουλευει αλλα πρεπει να κανεις ενα καρο πραγματακια για να δουλευει στα πολυ βασικα,καταντησα να γιατροπορευω το λειτουργικο παρα να κανω δουλεια και λεω δεν δοκιμαζω με ενα mac mini μπας και αποκαλυψη κυριοι ομορφια,ευκολια,λειτουργικοτητα και επιτελους σταματησα να ασχολουμαι με το μηχανημα και αρχισα να ασχολουμαι με τις δουλειες μου δοκιμαστε και θα με θυμηθειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Θα βρέξει...:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Θα βρέξει...:Ρ να υποθεσω οτι το λες εχοντας διαβασει το fucking manual? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Φυσικά που πας γυμνός στα sudo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Null_Hypothesis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Για τι δουλειές ακριβώς χρησιμοποιείς τον υπολογιστή; (αυτό το θέμα μάλλον έπρεπε να δημοσιευτεί στο mac section) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Για τι δουλειές ακριβώς χρησιμοποιείς τον υπολογιστή;(αυτό το θέμα μάλλον έπρεπε να δημοσιευτεί στο mac section) βασικες οπως οι περισσοτεροι,ενταξει εχω και το οχι και τοσο παλιο PC με XP για το Diablo και μονο οταν δεησουν και λιγο Office internet,μουσικουλα κανα ripαρισμα λιγο Photoshop κανα torrent απλα πραγματα δεν νομιζω ενδιαφερει τους παντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Φυσικά που πας γυμνός στα sudo οι αντρες τα καταφερνουν χωρις sudo:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Manpages dude manpages ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 True story... Εγώ πάντως τόσα λεφτά δεν θα τους έδινα με τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 True story...Εγώ πάντως τόσα λεφτά δεν θα τους έδινα με τίποτα... Ε μία φορά θα τα δώσεις μετά απλά θα κάνεις τι δουλειά σου αν είσαι γραφήστας τώρα αν είσαι κάτι άλλο άστα να πάνε..σκούρα τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 True story...Εγώ πάντως τόσα λεφτά δεν θα τους έδινα με τίποτα... κοιτα αφου το εψαξα λιγο και ειδα οτι Mac os πανω σε Pcoμηχανακια ειναι περισσοτερο επωδυνο ακομα και απο win 3.11 και αφου ειδα οτι με ενα mac mini ειμαι οκ γιατι οχι αγορασα ηρεμια πνευματος αν με νιωθεις τωρα αν χρειαστω και τπτ win based εχω και το Pcaki το οποιο εχει και Ubuntu για να αλληλοβοηθιουνται παντως τις λιγες μερες που εχω το macaki ειμαι κατενθουσιασμενος χαλαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Άντε φτιάξε εκεί καμιά 100 threads στο mac forum να σε μάθουν και κει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Άντε φτιάξε εκεί καμιά 100 threads στο mac forum να σε μάθουν και κει και εκεί ;; γιατι ρε μίλιον σε ξέρουν κ αλλου΄; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 και εκεί ;; γιατι ρε μίλιον σε ξέρουν κ αλλου΄; :Ρ αφου ξερεις οτι οταν μιλαει ο Mr "read the fucking manual" οι υπολοιποι κανουμε ψιλοκομενο τι ποσταρεις ρε noob:-D:cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Άπο 12/7 έχεις φτιάξει 22 θέματα στο linux forum. Άντε να τα εκατοστήσεις μέσα σε ένα μήνα στο mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.