kage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 γιατι βγαλαν τον νεο απο το μηχανημα σε μολις 2 μερες? εδω εχουμε ακουσει περιπτωσεις που συνερχονται ακομη κ ενα χρονο μετα...λιγες αλλα υπαρχουν... --------------------------------- ρωτηστε ποσοι υπαλληλοι της ελας δουλευουν σε μπαρακια ,clubs κτλ.... -------------------------------- οι μπραβοι δεν ειναι θεμα μυκονου αλλα γενικοτερα της ελλαδας... χρειαζονται αλλα θα πρεπει να υπαρχουν κ ορια στην αντιμετωπιση πελατων. συνηθως οι μπραβοι ειναι της ομαδας που "προστατευει"το μαγαζι... το μεγαλυτερο ποσοστο κανει drugs κ ζει στον κοσμο του,ωστε να μην εχει ενοχες για οτι κανει... ακομη κ αυτος που σκοτωσε τον αλλον θα πει εχει ψυχολογικα προβληματα κ ειναι χρηστης σε κανα 4αρη χρονια εξω θα ναι κ θα δουλευει στην ιδια δουλεια...
geovard Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 γιατι βγαλαν τον νεο απο το μηχανημα σε μολις 2 μερες?εδω εχουμε ακουσει περιπτωσεις που συνερχονται ακομη κ ενα χρονο μετα...λιγες αλλα υπαρχουν... --------------------------------- ρωτηστε ποσοι υπαλληλοι της ελας δουλευουν σε μπαρακια ,clubs κτλ.... Γιατί ο μαλάκας ο μπράβος είχε άφήσει το μισό κεφάλι τού παιδιού στους βράχους.Γιά να υπάρχει ελπίδα έπρεπε να είναι ολάκερο το κεφάλι.Ο ηλίθιος είχε πάθει παράκρουση καί έκανε σούτ στο σώμα τού Αυστραλού.
BLISS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 γιατι βγαλαν τον νεο απο το μηχανημα σε μολις 2 μερες?εδω εχουμε ακουσει περιπτωσεις που συνερχονται ακομη κ ενα χρονο μετα...λιγες αλλα υπαρχουν... Ο νεαρος ηταν εγκεφαλικα νεκρος απο την αρχη. Δεν ηταν σε κωμα. Εσυ αναφερεσαι σε κωμα. Η πρωτη περιπτωση ειναι μη αναστρεψιμη. http://en.wikipedia.org/wiki/Brain_death
duende Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μα τι γίνεται τελικά μ' αυτούς τους Μπράβους των Club ?Γιατί δείρανε τον 20χρονο Αυστραλό μέχρι θανάτου ? σε μια τριτοκοσμικη χωρα τι περιμενεις?..
jimarass Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αυτό περί ιδιωτικής αστυνομίας όμως που πετάξανε το πιάσατε??
Harkon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 κάτω από την εποπτία του κράτους λέει όμως.. τι είναι κ αυτό πάλι;; τί διαφορά από την αστυνομία;
jimarass Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 κάτω από την εποπτία του κράτους λέει όμως..τι είναι κ αυτό πάλι;; τί διαφορά από την αστυνομία; Ποιο κράτος? Εγώ από όσο ξέρω, μετά το θάνατο του Καποδίστρια, δεν υπάρχει κράτος....
parisb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ποιο κράτος? Εγώ από όσο ξέρω, μετά το θάνατο του Καποδίστρια, δεν υπάρχει κράτος.... Πεθανε ο Καποδιστριας? Εγω πιστευω οτι ειναι στο νησι με τον Elvis, τον 2Pac και το Bruce Lee.
jimarass Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Πεθανε ο Καποδιστριας? Εγω πιστευω οτι ειναι στο νησι με τον Elvis, τον 2Pac και το Bruce Lee. Ναι τον έφαγε ένας πάνω στα νεύρα του, επειδή δε συγχρόνιζε ψηλά η adsl του!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.