papahlamidas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ο 20 χρόνος τελικά απεβίωσε.... Το νέο σύνθημα για διακοπές θα είναι MHN πάτε στα Ελληνικά Club μπορεί να σας σκοτώσουν??? Για άλλη μια φορά "μπράβο" στον ανεγκέφαλο... Το μόνο που μας λείπει είναι να χάσουμε και αυτό τον λίγο τουρισμό που έχουμε...
Ammon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Οταν η αστυνομια μας το κωλοβαραει ειτε για να μην στεναχωρησει το εκαστοτε αφεντικο που εχει τους μπραβους,ειτε για να μην βγει μπρος τα εξω οτι εδω δεν περνει τους τουριστες να κανουν μαλακιες αφου αν τον παρακανουν θα πανε στην ψυρου τοτε τι να περιμενει κανεις.Γιατι αν οι μπραβοι ειναι ζωα,που οι 90 στους 100 ειναι, τοτε πως θα χαρακτηριζατε τους τουριστες που μεθανε και βαρανε ας πουμε εναν ιδιοκτητη mini market στα Μαλια της Κρητης?Οσοι απο εσας εχετε παει διακοπες σε τετοια μερη (Μαλια,Λαγανας,Φαληρακι...) πειτε μου αν δεν σας εχει περασει απ'το μυαλο να παρετε ενα ξυλο και να αρχισετε να βαρατε αδιακριτως μονο και μονο επειδη η αστυνομια ειναι απουσα?Αν η αστυνομια ηταν παρουσα και εκανε σωστα την δουλεια της ουτε μπραβοι του κωλου θα υπηρχαν ουτε τουριστες που νομιζουν οτι η Ελλαδα ειναι τσιφλικι τους
Berolinezos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Oτι πιό ηλίθιο έχω δεί ποτέ στην ζωή μου είναι όταν διάβασα οτι κάποιος αστυνομικός επικαλέστηκε αδυναμία να βάλει τάξη στα μπαράκια της Μυκόνου γιατί το νησί έχει καταντήσει παρακράτος των μπράβων. Εγώ το μόνο που ήξερα γύρω απο αυτό το θέμα είναι οτι τα παρακράτη καταργήθηκαν πιά στις μέρες μας υπήρχαν παλιότερα σε περιοχές με σχετικά ζωηρούς κατοίκους όπως η Μάνη, η Κρήτη το τελευταίο ήταν αυτό των Ζωνιανών. Οι gayδες απο πού και ως πού παρακράτος ρε ανόητοι με διπλή περικεφαλαία?
BLISS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Το νέο σύνθημα για διακοπές θα είναι MHN πάτε στα Ελληνικά Club μπορεί να σας σκοτώσουν??? Τα ιδια λενε και εδω: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/wales/7530203.stm Shot husband feared 'brain dead' http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/wales/7532301.stm Μεμονωμενα περιστατικα δε χαρακτηριζουν το συνολο. Αυτος ο μαλακας θα μπορουσε να ειχε λιωσει το κεφαλι του πατερα του, ή οποιου αλλου βρισκοταν μπροστα του. Δεν ειναι λογικο στα εκατομμυρια τουριστων να τιθεται θεμα "αν θα γυρισω ζωντανος". Ειναι γελοιο! Σα να πει καποιος "δεν παω στον Καναδα γιατι θα με μαχαιρωσει ο διπλανος μου, θα με αποκεφαλισει... και..." Man decapitated on bus (WTF!) http://edition.cnn.com/2008/WORLD/americas/08/01/canada.beheading/index.html?iref=mpstoryview#cnnSTCVideo http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7535840.stm
kosmasgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Oτι πιό ηλίθιο έχω δεί ποτέ στην ζωή μου είναι όταν διάβασα οτι κάποιος αστυνομικός επικαλέστηκε αδυναμία να βάλει τάξη στα μπαράκια της Μυκόνου γιατί το νησί έχει καταντήσει παρακράτος των μπράβων. Εγώ το μόνο που ήξερα γύρω απο αυτό το θέμα είναι οτι τα παρακράτη καταργήθηκαν πιά στις μέρες μας υπήρχαν παλιότερα σε περιοχές με σχετικά ζωηρούς κατοίκους όπως η Μάνη, η Κρήτη το τελευταίο ήταν αυτό των Ζωνιανών. Οι gayδες απο πού και ως πού παρακράτος ρε ανόητοι με διπλή περικεφαλαία? Οταν όλη η κοσμική αθήνα είναι στην Μύκονο και πέφτουν τα μύρια τι θέλεις να γίνει ? Ασυλία. Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι και η αστυνομία είναι στην μέση Ελλαδιστάν
nikosBruin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πέθανε ο 20χρονος Αυστραλός. Ο πατέρας του δώρησε τα όργανά του και μάλιστα σε ελληνικά νοσοκομεία! Μπράβο του για την ανθρωπιά του. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω... http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=924217&lngDtrID=244
pigeon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αυτα τα νταηλίκια απο ντόπιους και Αλβανούς "μάγκες" της Μυκόνου ειναι καθημερινό φαινόμενο στο ρημαδονήσι. Οι μόνοι που τα ανακάλυψαν χθες ειναι οι μπάτσοι και οι δημοσιογράφοι. Απορώ τι βρίσκουν ολοι και πάνε εκει Πασχα-καλοκαίρι :? :? :? "Βυζά" εχει και σε αλλα νησιά (βλ. Πάρος, Νάξος κτλ) και μάλιστα πολυ καλύτερα και "καθαρότερα", αν με εννοείτε. Εκτος αν εχουμε κατακλυστεί πλεον απο κρυφαδελφές και μαζεύονται εκει για να ξεφωνιστούνε αναμεταξύ τους ελεύθερα Το ακρον αωτον της trendιάς και της κιτσαρίας αυτη η Μυκονος, ας βουλιάξει να ησυχάσουμε... Ναξος, Παρος, Κρήτη, Ρόδος, Ικαρία, Μήλος, Μυτιλήνη, Νησια Ιονιου, μα καλα.. τυφλος ειναι ο κόσμος ;;;
egalps Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση η δήλωση του πατέρα του 20χρονου που είδα κατά τύχη σε δελτίο ειδήσεων.Χαρακτήρισε το συμβάν σαν άτυχη στιγμή.Άλλη αντίδραση θα περίμενα... (Η δήλωση έγινε πριν ξεψυχήσει ο 20χρονος)
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση η δήλωση του πατέρα του 20χρονου που είδα κατά τύχη σε δελτίο ειδήσεων.Χαρακτήρισε το συμβάν σαν άτυχη στιγμή.Άλλη αντίδραση θα περίμενα... (Η δήλωση έγινε πριν ξεψυχήσει ο 20χρονος) ο 20 χρονος ηταν κλινικα νεκρος απο τοτε που μεταφερθηκε στο νοσοκομειο της Μυκονου, αρα ο πατερας ηξερε οτι ο γιος του ειχε πεθανει οταν εκανε αυτες τις δηλωσεις. Οντως ειναι αξιοθαυμαστο που σκεφτεται τοσο καθαρα κατω απο τετοιες συνθηκες...
klainmaingr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Άτυχη θα είναι η στιγμή που ο μπράβος αυτός δεν θα πεθάνει αποτρόπαια..
geovard Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση η δήλωση του πατέρα του 20χρονου που είδα κατά τύχη σε δελτίο ειδήσεων.Χαρακτήρισε το συμβάν σαν άτυχη στιγμή.Άλλη αντίδραση θα περίμενα... (Η δήλωση έγινε πριν ξεψυχήσει ο 20χρονος) Ή πολύ πολιτισμένος είναι ο πατέρας ή δεν ξέρει από βεντέτα.Αν το έκαναν αυτό σε κάτοικο της δυτικής Κρήτης ο μπράβος μπορεί καί να μην υπήρχε τώρα. Τελικά αυτοί οι μπράβοι οι φουσκωτοί πρέπει να έχουν κάτι σαν σκατά μέσα στο κεφάλι τους.Τελείως μπούφοι μιλάμε.Ανεγκέφαλοι μέχρι αηδίας σε πούστη μου.Βάραγε το κεφάλι τιύ παιδιού στις πέτρες σαν να έπαιζε σε ταινία τού ράμπο.Χωρίς να σκέφτεται ότι το παιδί πεθαίνει εκείνη την ώρα καί χωρίς να αναλογίζεται ότι θα βρεί τον μπελά του.
free@last Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Είμαστε μια χώρα που τις τελευταίες δεκαετίες μεγάλωσε τις γενιές των πολιτών της εξιδανικεύοντας έννοιες όπως η ψευτομαγκιά,η αρπαχτή,το νταβατζιλίκι,τα φράγκα,ο τσαμπουκάς,η γκλαμουριά και το..lifestyle. Όμως ο πατέρας του άτυχου νέου μας έδειξε με το παράδειγμα του, τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Δυστυχώς οι περισσότεροι από μας στεκόμαστε πολύ μικροί μπροστά του.
jimarass Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ή πολύ πολιτισμένος είναι ο πατέρας ή δεν ξέρει από βεντέτα.Αν το έκαναν αυτό σε κάτοικο της δυτικής Κρήτης ο μπράβος μπορεί καί να μην υπήρχε τώρα. Τελικά αυτοί οι μπράβοι οι φουσκωτοί πρέπει να έχουν κάτι σαν σκατά μέσα στο κεφάλι τους.Τελείως μπούφοι μιλάμε.Ανεγκέφαλοι μέχρι αηδίας σε πούστη μου.Βάραγε το κεφάλι τιύ παιδιού στις πέτρες σαν να έπαιζε σε ταινία τού ράμπο.Χωρίς να σκέφτεται ότι το παιδί πεθαίνει εκείνη την ώρα καί χωρίς να αναλογίζεται ότι θα βρεί τον μπελά του. Τώρα θα περάσει καλά όμως!!! Όλοι τους!!
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εγώ πάντως προτείνω 2 μολοτοφ για κάθε νταή μπράβο,προσφορά από συνδεσμίτες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μα τι γίνεται τελικά μ' αυτούς τους Μπράβους των Club ?Γιατί δείρανε τον 20χρονο Αυστραλό μέχρι θανάτου ? Γιατι ειμαστε στην Ελλαδα, δλδ 1 αιωνα πισω σε νοοτροπια και στα παντα γενικοτερα. Δεν υπαρχει πιο σαφης απαντηση. Επισης καραγουσταρω τη δυσφημιση που θα υποστουμε ως χωρα, γιατι το 70% των Ελληνων ετσι ξερει να λυνει τις διαφορες του, δεν διαφερει και σε πολλα απο τον τυπο που σκοτωσε τον Αυστραλο. Τραμπουκισμοι, τσαμπουκαδες, φωνες, καυγαδες, αγνοια του διαλογου και της συζητησης, ξυλο κλπ. Αξιζουμε τη δυσφημηση κατα τη γνωμη μου. Και αυτα περι φιλοξενου λαου κλπ ισχυαν τα παλια χρονια που οι παπουδες μας ηταν αγαθοι ανθρωποι. Σημερα εχει επικρατησει η τσαμπα μαγκια, η ποζα και το δηθεν. Οποιος ειναι πιο τραμπουκος ειναι και πιο μαγκας. Καθαροι Ανατολιτες στη νοοτροπια που θελουμε να λεγομαστε Ευρωπαιοι και προσπαθουμε να πεισουμε τους εαυτους μας οτι ειμαστε εξευγενισμενη χωρα που μοιαζει στους ΔυτικοΕυρωπαιους. Δεν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.