Προς το περιεχόμενο

Φόρμα mail (contactme*) σε php

ndiakoma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα αρχεία ανεβαίνουν κανονικά με ftp; Δεν εμφανίζεται κάποιο μήνυμα λάθους; Είσαι σίγουρος πως γράφεις σωστά το url;

Δημοσ.

ακριβώς, το έχω στο domain/test.php και μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε η σελίδα.

Έχω ακούσει χωρίς επιβεβαίωση βέβαια (αύριο θα πάρω και το κέντρο εξυπηρέτησης της οτενετ) ότι η οτενετ στον server της δεν δέχεται php, αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο γιατί έχω αγοράσει το μεσαίο πακέτο webhosting που στις ιδιότητες του λέει ότι δίνει : SQL WebGui (Windows & Linux) & phpmyadmin, phppgadmin (Linux μόνο)...

Δημοσ.

Συγγνώμη, στο server Πάνω υπάρχει το αρχείο και όταν γράφεις το url δεν παίζει η σελίδα??

Είναι περίεργο αυτό που λες ...

Ανέβασε ένα .php αρχείο που να κάνει ένα απλό hello και τρέχτο.. Εάν το εμφανίσει τότε έχει πρόβλημα η σελίδα που έφτιαξες. αλλιώς κάτι άλλο τρέχει

Δημοσ.
ακριβώς, το έχω στο domain/test.php και μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε η σελίδα.

Έχω ακούσει χωρίς επιβεβαίωση βέβαια (αύριο θα πάρω και το κέντρο εξυπηρέτησης της οτενετ) ότι η οτενετ στον server της δεν δέχεται php, αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο γιατί έχω αγοράσει το μεσαίο πακέτο webhosting που στις ιδιότητες του λέει ότι δίνει : SQL WebGui (Windows & Linux) & phpmyadmin, phppgadmin (Linux μόνο)...

Δοκίμασε να το μετονομάσεις σε test.html (χωρίς ν' αλλάξεις το περιεχόμενό του).

Δημοσ.

Παιδιά η απάντηση ήρθε από τους υπεύθυνους webhosting που τους έστειλα mail. Λοιπόν γράφει :

Σε συνέχεια του μηνύματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε το site

http://www..gr βρίσκεται σε πλατφόρμα windows οπότε υποστηρίζει

δυναμικές σελίδες ASP.

Αν επιθυμείτε να κάνετε χρήση της PHP θα πρέπει να αιτηθείτε την αλλαγή

της πλατφόρμας από Windows σε Linux. Το αίτημά σας θα χρειαστεί να μας

το αποστείλετε μέσω FAX στο οποίο θα περιλαμβάνονται η φωτοτυπία της

αστυνομικής ταυτότητας του νόμιμου κατόχου και από τις δύο όψεις,

και θα αναφέρετε ότι γνωρίζετε πως μετά την αλλαγή οι σελίδες ASP

δε θα λειτουργούν.

Επειδή απ'ότι φαίνεται η διαδικασία αυτή θα πάρει πολύ καιρό μήπως υπάρχουν forms σε ASP ? Μήπως να κάνω νέο θέμα στο φόρουμ;

Δημοσ.

Θα πρότεινα να κάνεις νέο θέμα (αν δε μπορεί να αλλάξει κάποιος mod τον τίτλο του παρόντος).

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να πρέπει να πάρει "πολύ καιρό" η διαδικασία κι όχι μια μέρα απ' την ώρα που του στείλεις το fax αλλά πάλι δεν ξέρω πόσο αργοκίνητοι είναι.

Δημοσ.

Δεν θέλω να φανώ προκατειλημμένος αλλά … οτε είναι αυτός! Ας πούμε ότι αν δεν βρεθεί λύση θα είναι η τελευταία επιλογή μου αυτή γιατί τα έχω περάσει πολλές φορές αυτά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...