Προς το περιεχόμενο

Φόρμα mail (contactme*) σε php

ndiakoma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι συνδρομητής του ΟΤΕ κ μόλις ενεργοποιήθηκε το πακέτο WebHosting που είχα αγοράσει. Ανέβασα λοιπόν το site μου κανονικά και μου λείπει κάποια φόρμα για επικοινωνία της κλασικής μορφής που συμπληρώνεις όνομα, e-mail, θέμα και το μήνυμα από κάτω. Έχετε κάποια υπ' όψιν σας;;;; :shifty:

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το 'χα δει αυτό μέσω google αλλά λειτουργεί;

Σε κάτι οδηγίες τους otenet μου γράφει ότι είναι απαραίτητο να γράψω στον κώδικα το :

* <form method=POST action="http://users.otenet.gr/cgi-bin/forma.cgi">

* <input type=hidden name="recipient" value="[email protected]">

Δημοσ.

θα σε γελάσω. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με την Otenet.

Δοκίμασε έτσι όπως τα λέει ο οδηγός και αν δεν δουλέψει εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Λοιπόν , τα νέα είναι τα εξής!:Ρ :cry:

Έκανα το contact.php αντιγραφή από το site που έγραφε στο post. Μετά έκανα και το δεύτερο αρχείο (το sendeail.php) με τις σχετικές αλλαγές, τα ανέβασα στον ίδιο φάκελο και τα δύο, ανοίγω ....gr/sub/contact.php και τίποτα. Δοκίμασα να ανοίξω και το άλλο αρχείο αλλά κ πάλι τίποτα.

Το site που έκανα είναι όλο σε html και flash, από php δεν έχω ιδέα!!! Μήπως δεν υποστηρίζει ο server του ΟΤΕ κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Έχεις πουθενά στα specs του server της Otenet?

Εγώ το έχω δοκιμάσει σε 2 site με διαφορετικούς host providers (με full υποστήριξη και οι 2 σε Php κλπ) και δεν είχα κανένα πρόβλημα....

Όταν γράφεις κατευθείαν το url του contact.php ανοίγει κάτι? Ανοίγει σαν κώδικας ή κανονικά σαν σελίδα?

Δημοσ.

Στον ftp το php το αναγνωρίζει κανονικά σαν PHP script. Τώρα όταν μπαίνω στο Link του contact μου βγάζει "The page cannot be found"...

Δημοσ.

Άλλο το ένα άλλο το άλλο....(τι είπα ο άνθρωπας)

Το "The page cannot be found" στο βγάζει μάλλον γτ γράφεις λάθος το url ή δεν έχει ανέβει σωστά το αρχείο στον ftp ή έχει πρόβλημα ο ftp τώρα ή κάτι τέτοιο.

Όταν ανέβει καλά τότε θα δεις αν έχεις υποστήριξη Php ή όχι.

Αν υποστηρίζεται θα ανοίγει σαν σελίδα κανονική (μπορεί να μην λειτουργεί η φόρμα, αλλά θα την βλέπεις). Αν δεν έχεις υποστήριξη php τότε θα ανοίξει ο κώδικας του php

Δημοσ.

Μάλιστα! Για να ανέβει δεν χρειάζεται ένα απλό upload; Χρειάζεται χρήση Mysql; Γιατί έχει τέτοια επιλογή το control panel της ΟΤΕΝΕΤ

Δημοσ.

plus έγραψα σε ένα απλό php το <?php phpinfo() ?> σαν τέστ το ανέβασα και ούτε αυτό το ανοίγει. Πάλι The page cannot be found....

Δημοσ.

όντως κάτι δεν πάει καλά....

Το να μην ανοίγει σου είπα τι είναι....

Περίμενε λίγο μήπως και έχει φάει κάνα κόλλημα ο ftp της Otenet...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...