koprodogis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Altec και πάλι altec. Σε συνδέει σε 10 μέρες το πολύ, είναι πολύ εξυπηρετικοί και δίνει και μεγάλη ταχύτητα σε φτηνή τιμή. Παίρνεις εκεί το πακέτο Jetpaαck και πληρώνεις 70 ευρώ για 5 μήνες και έναν ακόμα μήνα με 20 ευρώ και έχεις ταχύτητα 24αρα. Όχι καθαρή βέβαια, αλλά θα έχεις καλύτερη ταχύτητα από το 1 mpit του ΟΤΕ και σε φτηνότερη τιμή. Εγώπου είμαι στη Βέροια κατεβάζω με σχεδόν 2ΜΒ το δευτερόλεπτο στο όριο της γραμμής μου.
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Αμα αρχισουν και γραφουν παραπονα οι οτετζηδες....τοτε να δεις αιωνες!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Είσαι τυχερός ,έχεις καλή γραμμή.Αν σου πω τι έχω τραβήξει με την tellas θα καταλάβεις τι λέω.Θα μας πάρει μέρες να γράφουμε. Κοίτα στατιστικά! με βλέπεις να λέω πουθενά για την Tellas? πολλά μπορεί να φταίνε για τον χαμηλό συγχρονισμό σου (εφόσον το dslam της περιοχής σου είναι στο ιδιόκτητο της Tellas) ακόμα και το να μην έχεις βάλει φίλτράκια στα τηλέφωνα του σπιτιού ή να τα έχεις βάλει ανάποδα...
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 οι φωτο μου και καποια θεματα που εχω ανοιξει δειχνουν την καταντια του οτε οποτε μην βλεπω επειδη ενας εχει προβλημα οτι φτεει ο provider.τα μηχανηματα του provider δεν φταινε.τα καλωδια του οτε ναι φταινε αρκετα. Uptime: 1 day, 16:46:28 Modulation: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 12.155 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 6,25 / 1,08 εχω μια μερα και 16 ωρες online .κλειδωνε max 15.εχω πεξει και 7-8 μερες online χωρις disconect.και δεν ειναι οτε η συνδρομη.ελεος τετοια υπερασπιση του οτε.
sam sam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 εγω εχω την altec και με 10 ευτω ειμαι μια χαρα... ( 24 mb ) και με παραπολυ καλη πραγματικη ταχυτητα... την στιγμη που ο οτε πουλαει καπου στα 15 ευρω το 1 ή 2 mb... σερφαρω μεσω του δικτιου του οτε και ειμαι μια χαρα...οποτε δεν συμφερει ο οτε!
citizen Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Οι καλωδιώσεις του ΟΤΕ απέχουν πολύ από το να λειτουργουν απρόσκοπτα (υπάρχουν ομως και γενικα δουλεύουν). Ας κανουμε ομως μία υποθεση οτι τιν υποδομή την είχαν οι εναλλακτικοί. Οι παραγκες τους δεν καταφερνουν - ουτε το τμήματα λογαριασμών - λογιστηρίου - αποθηκης - παραγγελιών να λειτουργούν απρόσκοπτα. Τμήματα δηλαδή που στεγαζονται σε ενα χώρο , που δεν απαιτούν εξειδικευμένο προσωπικό , που είναι παραδεκτό απο ολους σας φανταζομαι οτι το εργο τους είναι ταξεις μεγεθους απλούστερο απο την συντήρηση της καλωδίωσης σε ολη την Ελλάδα. Οταν λοιπον σε ενα τοσο τετριμμενο αντικείμενο υπαρχουν εκατονταδες παραπονα (κοιταχτε σχετικα στο διαδίκτυο) φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαν και τη διαχείριση "δικτύου". Από τον εργασιακο μου χώρο , που εχω συνεργαστει κατα καιρους με altec , forthnet , hol (παλιοτερα με vivodi & telepassport) οι οργανωτικές τους υποδομές είναι ανυπαρκτες (δεν αναφερομαι στις τεχνικές γιατι η καραμέλλα "φταιει ο ΟΤΕ" - συγχεει τις ευθύνες) Στο δια ταυτα λοιπόν για το ερώτημα του χρήστη: Αν θες τη μεγιστη διαθεσιμότητα και απροσκοπτη κατατ το δυνατόν λειτουργία ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος. Αν το μέγιστο ζητούμενο είναι το ελαχιστο κόστος τοτε θα συμβούλευα forthnet 2 play. (εν γνωσει οτι σε οποιο προβλημα θα φας μέρες από τη ζωή σου προσπαθοντας να βγαλεις ακρη)
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 ενω ο οτε ειναι καλυτερος που παιρνουν τηλ απο το εξωτερικο και λενε γιατι δεν παιζει αυτο και η απαντηση ειναι εχει προβλημα η γραμμη με εξωτερικο του οτε και ο ξενος ωραια ποτε θα φτιαχτει.δεν ξερουμε ο οτε κανει απεργια. το αλλο που μου αρεσει με τους οτετζηδες που ειναι να τους βαρας το κεφαλι στον τοιχο ειναι δηλωση βλαβης ο πελατης δεν εχει τηλ.μηδενικη ταση στον κατανεμητη. απαντηση οτε.εως κατανεμητη καλως ελεγχος δικτυου καλος.αφου γινει αυτο 5-6 φορεσ και ο οτε κλεισει την βλαβη την εβδομη φορα ο οτε προβλημα στο καλωδιο .φυσιολογικη φθορα.αντικατασταση ζευγους.υπαιτιοτητα οτε.ρε μαμακα οτετζη τωρα χαλασε το καλωδιο?τις αλλες 6 βλαβες επαιζε? αλλο περιστατικο.μηδενικη ταση στον ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΗ.πιθανον κομενο καλωδιο.δεν εχουν ουτε οι γειτονες. απαντηση οτε.εως ΒΟΧ καλως.που το ειδες το ΒΟΧ re ηλιθιε που δεν πηγες καν απο εκει να δεις τι εχει γινει.αυτα ειναι απλα μερικα απο τα εκατομυρια.
citizen Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δεν είμαι κανενός οπαδός. Σταθμίζω αναγκες & κόστος και αναλογα αποφασίζω. Στο σπίτι του αδερφού μου του σύστησα να βαλει forthnet. Στο γραφείο του (δικηγόρος) του είπα να κρατήσει ΟΤΕ. Σπίτι μου internet ΟΤΕ και Voip μεσω οποιου voip παρόχου προσφερει καλυτερες τιμές για διεθνείς κλησεις Αν οπως στη περιπτωση του poulnos ο ΟΤΕ κουτσάινει τότε δεν θα δισταζα να ψαξω αλλού.
FOLIAS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 το ιντερνετ στην ελλαδα μας ειναι πολυ πισω εκανα 12 φορες αποπειρα να κανω συνδεση με ολες της εταιριες αλα τιποτα για εμενα επελεξε hol η vodafone και προσεξε το ασυρματο να το κλειδωσης υπαρχουν πολοι καλοθελητες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 δεν έχεις δει πραγματικά πολύ πίσω internet μου φαίνεται
dk Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 φιλε poulinos ο ΟΤΕ ελέγχει τα καλωδια εστω αυτα τα αθλια οι αλλοι τι έχουν; Μονο αερα πουλάνε, αν σου κατσει καλα η συνδεση με τον εναλλακτικο εχει καλως αν κατι στραβωσει τοτε.... σας μιλαει ενας καμμενος απο Forthnet και Teledome, ειχα και απο τους 2 μεγαλη ταλαιπωρια ενω απο την δευτερη εχασα και χρηματα
coreygaylas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 superme: συμφερει το conn-x ? coreygaylas: OXI ποτΕ δεν συμφερε και ποτε δεΝ θα συμφερει το conn-x. ---- Forthnet 24mbps Only.
furious99 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 ενω ο οτε ειναι καλυτερος που παιρνουν τηλ απο το εξωτερικο και λενε γιατι δεν παιζει αυτο και η απαντηση ειναι εχει προβλημα η γραμμη με εξωτερικο του οτε και ο ξενος ωραια ποτε θα φτιαχτει.δεν ξερουμε ο οτε κανει απεργια.το αλλο που μου αρεσει με τους οτετζηδες που ειναι να τους βαρας το κεφαλι στον τοιχο ειναι δηλωση βλαβης ο πελατης δεν εχει τηλ.μηδενικη ταση στον κατανεμητη. απαντηση οτε.εως κατανεμητη καλως ελεγχος δικτυου καλος.αφου γινει αυτο 5-6 φορεσ και ο οτε κλεισει την βλαβη την εβδομη φορα ο οτε προβλημα στο καλωδιο .φυσιολογικη φθορα.αντικατασταση ζευγους.υπαιτιοτητα οτε.ρε μαμακα οτετζη τωρα χαλασε το καλωδιο?τις αλλες 6 βλαβες επαιζε? αλλο περιστατικο.μηδενικη ταση στον ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΗ.πιθανον κομενο καλωδιο.δεν εχουν ουτε οι γειτονες. απαντηση οτε.εως ΒΟΧ καλως.που το ειδες το ΒΟΧ re ηλιθιε που δεν πηγες καν απο εκει να δεις τι εχει γινει.αυτα ειναι απλα μερικα απο τα εκατομυρια. Και οι εναλλακτικοί καλοί είναι... Ο ΟΤΕ ελέγχει μέχρι τον κατανεμητή και την καλωδίωση του σπιτιού την ελέγχει η εταιρεία, οπότε για να αποποιηθούν οι εναλλακτικοί τα προβλήματα στις ρεκλέτες τους στο DSLAM που έχουν 24343 χρήστες μαζεμένους παρτούζα, ο τεχνικός τους δεν έρχεται ποτέ ή έρχεται και σου λέει ότι έχεις πρόβλημα καλωδίωσης ψέματα ενώ δεν έχεις και τρέχεις... Πιάστε λοιπόν τον ΟΤΕτζή όταν έρθει να μετρήσει μέχρι τον κατανεμητή και πέστε κανά 20άρι και να δείτε πώς μετράει και την καλωδίωση του σπιτιού και παίρνει και τηλέφωνο το φιλαράκι του στο DSLAM και γίνεται η γραμμή τζιτζι σε χρόνο dt... Αλλιώς μπορεί να σας κάνουν μπαλάκι 10 μήνες ρίχνοντάς τα ο ένας στον άλλο ή στην καλωδίωση του σπιτιού σας...
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 φιλε poulinos ο ΟΤΕ ελέγχει τα καλωδια εστω αυτα τα αθλια οι αλλοι τι έχουν; Μονο αερα πουλάνε, αν σου κατσει καλα η συνδεση με τον εναλλακτικο εχει καλως αν κατι στραβωσει τοτε.... σας μιλαει ενας καμμενος απο Forthnet και Teledome, ειχα και απο τους 2 μεγαλη ταλαιπωρια ενω απο την δευτερη εχασα και χρηματα εγω πχ γιατι παιζω σε πολυ καλο χαλκο που απλα μου ετυχε και παιζω με εναλακτικο περιπου 1 χρονο τωρα χορις κατι σοβαρο.μια φορα δεν επερνε Ip και φτιαχτηκε. Και οι εναλλακτικοί καλοί είναι... Ο ΟΤΕ ελέγχει μέχρι τον κατανεμητή και την καλωδίωση του σπιτιού την ελέγχει η εταιρεία, οπότε για να αποποιηθούν οι εναλλακτικοί τα προβλήματα στις ρεκλέτες τους στο DSLAM που έχουν 24343 χρήστες μαζεμένους παρτούζα, ο τεχνικός τους δεν έρχεται ποτέ ή έρχεται και σου λέει ότι έχεις πρόβλημα καλωδίωσης ψέματα ενώ δεν έχεις και τρέχεις... Πιάστε λοιπόν τον ΟΤΕτζή όταν έρθει να μετρήσει μέχρι τον κατανεμητή και πέστε κανά 20άρι και να δείτε πώς μετράει και την καλωδίωση του σπιτιού και παίρνει και τηλέφωνο το φιλαράκι του στο DSLAM και γίνεται η γραμμή τζιτζι σε χρόνο dt... Αλλιώς μπορεί να σας κάνουν μπαλάκι 10 μήνες ρίχνοντάς τα ο ένας στον άλλο... εδω θα διαφωνισω ριζικα.μην μπλεκουμε πολα πραγματα και τα εχω ξαναπει.ΤΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΚΟ και οχι με το ποσα ατομα ειναι στο dslam.το ποσο κατεβαζεις απο αυτο που εχεις ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ Ν ΑΚΑΝΕΙ ΜΕ το dslam.εγω κλειδωνω 15mbit και κατεβαζω 15.για το οτι κλειδωνω στα 15 ειναι επειδη ο χαλκος με αφηνει μεχρι εκει και οχι επειδη το dslam ειναι πιτα.οτι κατεβαζω με 15 δηλαδη οσο κλειδωνω απλα δειχνει οτι το dslam ειναι μια χαρα.ενα αυτο οποτε μην τα μπλεκουμε.β.βλεπεις οτι σε μερικους το margin πεφτει απο 6 σε 3 η απο 15 σε 5 .αυτο δεν το κανει το dslam ουτε το πιτα dslam.το κανει ο χαλκος.οποτε παλι μην τα ριχνουμε στον isp.β.γινετε ελεγχος γραμμης και φενεται οτι υπαρχει ring ground πχ βραχυκυκλωμα.ε αυτος δεν ειναι λογω του dslam αλλο που ο οτε κανει οτι δεν το βλεπει.καιγια οσους εχουν ασχοληθει με το επαγγελμα ξερεις τι ειναι να βλεπεις γραμμη η οποια να περνει 33 volt εξωτερικη φορτιση και να την μετρας με το πολυμετρο εχωντας κλειστη την γραμμη του παροχου?ουτε σε αυτο φτεει ο παροχος.μην μπερδευουμε τα προβληματα.καλως η κακως στο adsl το πιο πονεμενο ειναι ο χαλκος και καλος η κακως αυτον τον εχει ο οτε.εχω σηκωσει κατα καιρους πολλες φοτο απο καταστασεις περα λογικης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.