IMAndreas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Έχω ψάξει πάρα πολύ αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Μετά από format το CPU-Z μου βγάζει το εξής: Ακόμα όταν ξεκινάει ο υπολογιστής στα πρώτα μαύρα γράμματα λέει "Aplollo P4X266 Chipset" Και πάνω στην μητρική στο chitset της (μάλλον) λέει "VIA VT8233" Έχει κανείς του drivers ή μπορεί κάπως να με βοηθήσει?? Ευχαριστώ πολύ!
phanispal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αυτοί εδώ δεν κάνουν; http://www.via.com.tw/en/products/mainboards/download_main.jsp
IMAndreas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Από το site που μου έδωσες λογικά είναι ένας από αυτούς: VIA EPIA - P4X266 PE11-LA Mainboard VIA EPIA - P4X266 PE11-SA Mainboard VIA EPIA - P4X266 PE11-L Mainboard VIA EPIA - P4X266 PE11-S Mainboard Αλλά 1) δεν ξέρω πως να δω ποιο ακριβώς είναι 2) από τις εικόνες (εκτός του ότι όλες φαίνονται ίδιες) έχουν όλες 3 θύρες για μνήμη ram ενώ η δικιά μου έχει 2... EDIT: Να προσθέσω κάποια στοιχεία για την motherboard μου έχει: -2 θύρες ram -1 agp -3 pci -423 socket -ide (τίποτα sata)
IMAndreas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Όλοι οι drivers ήταν ίδια έκδοσημ έτσι δοκίμασα ένα στην τύχη και δούλεψε! Ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μπορεις επισης (την επομενη φορα που θα σου τυχει κατι αναλογο) να χρησιμοποιησεις το Everest. Διπλα σε καθε συσκευη κτλ, σου εχει και link για τους drivers της καθε συσκευης.
mxss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω ψάξει πάρα πολύ αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Μετά από format το CPU-Z μου βγάζει το εξής: Ακόμα όταν ξεκινάει ο υπολογιστής στα πρώτα μαύρα γράμματα λέει "Aplollo P4X266 Chipset" Και πάνω στην μητρική στο chitset της (μάλλον) λέει "VIA VT8233" Έχει κανείς του drivers ή μπορεί κάπως να με βοηθήσει?? Ευχαριστώ πολύ! Το bortaki ειναι μαρκα Epox με socket 423
geioannou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορεις επισης (την επομενη φορα που θα σου τυχει κατι αναλογο) να χρησιμοποιησεις το Everest. Διπλα σε καθε συσκευη κτλ, σου εχει και link για τους drivers της καθε συσκευης. πολλες φορες που το εχω χρειαστει, τα link δεν δουλευεουν.....
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 πολλες φορες που το εχω χρειαστει, τα link δεν δουλευεουν..... Αν ειναι "ληγμενο" και παλιο το προϊον σιγα μην αφησουν οι εταιρειες τα παλια links στη "βιτρινα". Και στα καινουργια προϊοντα στο κανει?
Technology fan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλύτερα να βρείς ποια μητρική έχεις παρά να δοκιμάζεις drivers. Δοκίμασε το Everest για να βρεις το μοντέλο σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.