evilnanouk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ...γεια και χαρα..εχω μια ερωτηση / ενδιαφερομαι για τον ελογω αυτοκινητο και περασα απο την αντιπροσωπεια για να κανω την παραγγελεια...αλλα μου ειπαν πως χρειαζονται 15 εργασιμες...κατι που θα με δυσκολευε αρκετα μιας και το προηγουμενο αμαξι μου πουληθηκε και εμεινα χωρις.. ο πωλητης λοιπον μου ειπε οτι μπορω ν εχω το μοντελο της εκθεσης σε 5 εργασιμες...και με διαβεβαιωσε οτι ειναι αχρησιμοποιητο και αν μη τι αλλο το προσεχουν παρα πολυ..το μονο μειον δλδ ειναι οτι καποιοι εχουν μπει μεσα..και εχουν κατσει... Τι λετε? μπορει ν εχω προβλημα? χαρακτιριστικα ο πωλητης μου ανοιξε το καπο και μου εδειξε τη μηχανη (η οποια ελαμπε επειδη εκει τα ξεσκονιζουν συνεχεια ) και μου ειπε οτι ν περιμενω να ερθει σε 15 εργασιμες αλλο θα ειναι μεσ στην σκονη... Τι λετε? ν το παρω της εκθεσης? υπαρχει κατι ν τσεκαρω για σιγουρια? Help please.... THANX
Skia11 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Κάνε υπομονή imo και πάρτο του κουτιού. Καινούργιο αυτοκίνητο θα πάρεις αξίζει τον κόπο. Edit: Θα το έπαιρνα στη θέση σου (το της έκθεσης) μόνο άμα μου έκανε μια ωραία εκπτωσούλα.
evilnanouk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Κάνε υπομονή imo και πάρτο του κουτιού. Καινούργιο αυτοκίνητο θα πάρεις αξίζει τον κόπο. Edit: Θα το έπαιρνα στη θέση σου (το της έκθεσης) μόνο άμα μου έκανε μια ωραία εκπτωσούλα. μου εβαλε δωρακι συναγερμο κ αισθητηρα παρκαρισματος
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 μου εβαλε δωρακι συναγερμο κ αισθητηρα παρκαρισματος Αυτό δεν είναι δώρο, είναι ελεημοσύνη... Δώρο είναι μια έκπτωση... ... ΣΥΝ το συναγερμό και τον αισθητήρα παρκαρίσματος. Τι διάολο, αυτοκίνητο παίρνεις, όχι γαριδάκια.
evilnanouk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ...θεωρειτε δλδ οτι ενδεχεται ν παρουσιασει μηχανικο προβλημα επειδη ειναι της εκθεσης?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ...θεωρειτε δλδ οτι ενδεχεται ν παρουσιασει μηχανικο προβλημα επειδη ειναι της εκθεσης? Όχι, καθόλου δεν θεωρώ κάτι τέτοιο. Απλώς είναι της έκθεσης, ήτοι εκτεθιμένο στον ήλιο και στη σκόνη (ακόμα κι αν σκουπίζεται καθημερινά), μπαίνει ο καθένας, το ακουμπάνε, το κοιτάνε, δεν είναι "του κουτιού". Θεωρώ λογική τη μείωση της τιμής με τη χορήγηση κάποιας έκπτωσης. Όχι να σου το δώσει στη μισή τιμή αλλά μία έκπτωση πιστεύω μπορεί να την κάνει (χωρίς να είμαι ειδικός).
evilnanouk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Όχι, καθόλου δεν θεωρώ κάτι τέτοιο. Απλώς είναι της έκθεσης, ήτοι εκτεθιμένο στον ήλιο και στη σκόνη (ακόμα κι αν σκουπίζεται καθημερινά), μπαίνει ο καθένας, το ακουμπάνε, το κοιτάνε, δεν είναι "του κουτιού".Θεωρώ λογική τη μείωση της τιμής με τη χορήγηση κάποιας έκπτωσης. Όχι να σου το δώσει στη μισή τιμή αλλά μία έκπτωση πιστεύω μπορεί να την κάνει (χωρίς να είμαι ειδικός). δεν ξέρεις ποτέ και σε τι συνθήκες είναι στη μάντρα το καινούριο που αγοράζεις. Το έχουν με το κερί του μέχρι την τελευταία στιγμή, ή έχουν το έχουν καθαρίσει και το τρώει ο ήλιος και το αγιάζι, οπότε της έκθεσης είναι πιο "καθαρό" με την προϋπόθεση ότι έχει πάει από την μάντρα πολύ σύντομα στην έκθεση
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 δεν ξέρεις ποτέ και σε τι συνθήκες είναι στη μάντρα το καινούριο που αγοράζεις. Το έχουν με το κερί του μέχρι την τελευταία στιγμή, ή έχουν το έχουν καθαρίσει και το τρώει ο ήλιος και το αγιάζι, οπότε της έκθεσης είναι πιο "καθαρό" με την προϋπόθεση ότι έχει πάει από την μάντρα πολύ σύντομα στην έκθεση Ναι, εντάξει, με αυτή τη λογική δεν παίρνεις αυτοκίνητο. Το κομμάτι της βιτρίνας (είτε αυτό είναι αυτοκίνητο είτε υπολογιστής είτε τηλεόραση είτε μίξερ) συνήθως πωλείται φτηνότερα.
alexnir Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 παρτο μονο με μια καλη εκπτωση +τα δωρα που σου ειπε.διαφορετικα κανε υπομονη 2 εβδομαδες.
anterovgaltis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 παρτο μονο με μια καλη εκπτωση +τα δωρα που σου ειπε.διαφορετικα κανε υπομονη 2 εβδομαδες. +1 Oπωσδηποτε εκπτωση να ζητητεις
TH_boy_20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 παρε του κουτιου....α! και ρωτα την αντιπροσωπια μηπως μπορει να σε δωσει κανα αυτοκινητο εως οτου ερθει το καινουργιο. Τουλαχιστον η στην opel γινεται κατι τετοιο
kaiowas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα, οπουδηποτε αλλου στην Ευρωπη το αμαξι που ειναι για βιτρινα εχει παντα μια παρα πολυ καλη εκπτωση. Γιατι δεν ειναι καινουργιο, και οπως λενε οι ιδιες οι αντιπροσωπιες το αμαξι με το που παρει μπρος απο τον αγοραστη χανει 10-20% της αξιας του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.