coreygaylas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 χαιρεταιιι εχω το εξης συστημα: 3,2ghz pentium4 prescott 478/800fsb/1mb multi x16 albatron PX865PE Pro (epiloges: dram stability, performance mode, multis: 14,15,16) 2x512 kingston DDR400 CL3 ati x800 PSU 300watt JNC και θελω να κανω O/c...εχετε να μου προτεινετε καναν καλο συνδιασμο? επειδη το να ανεβαζεις μονο fsb δν ειναι αρκετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Γιατι δεν ειναι αρκετο? Οταν λες συνδιασμο τι ακριβως εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Βρε παιδιά, θα πάθετε τπτ αν διαβάσετε κάνα guide πρώτα στο internet και έπειτα πειραματιστείτε και λιγάκι μόνοι σας ? ... Μην τα θέλετε όλα έτοιμα, στο πιάτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 sadman εννοω multi? fsb? latencies? performance mode? agp/klp frequencies??? george o/c εψαξα για guides αλλα βρικα κατι παπαριες μονο αν μπορεις να μου βρεις 1 θα σου ειμαι ευγνωμων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overclockerd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πρώτα όμως θά πρέπει να πάρεις και μια κάλη ψυχτρά,prescott είναι αυτός.... ισώς και τροφοδότικο γιάτι τό δικό σου είναι 300 watt και πιθάνον με το ανέβασμα του επέξεργαστη να αντίμετώπισεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosa5 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 coreygaylas τι πιστευεις οτι θα κερδισεις με το oc? ο επεξεργαστης ειναι παλιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 παλιος αλλα θαυματουργος Το οτι κατι ειναι παλιο δεν μου λεει κατι,αν ξερει να το "δουλευει" ο αλλος μπορει να το παει στο θεο. Οχ τωρα ειδα οτι εχεις μονο 300βαττ τροφοδοτικο... Ξεκινα ανεβαζε fsb(16x multi),και βρες το μεγιστο stable clock xωρις να πειραξεις ρευματα κλπ. Αν δεν σου φτανει,δωσε λιγο ρευμα(0.1) Τα αλλα αστα για την ωρα(μονο παιξε λιγο με τους διερετες,και κρατα τις μνημες στα 200-230 για αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 george o/c εψαξα για guides αλλα βρικα κατι παπαριες μονο αν μπορεις να μου βρεις 1 θα σου ειμαι ευγνωμων είμαι 99% σίγουρος ότι δεν έψαξε καθόλου όχι καλά.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171&highlight=Core Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 παμε στοιχημα οτι δεν του αρεσε το c2d/q και ψαχνει μονο για π4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 τα ίδια είναι ρε Σάκη άντε να δει επιλογές που δεν θα έχει στο δικό του pc.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 εγω το ξερω οτι ειναι το ιδιο,απλα εχει καποιους που βλεπνυ πχ c2d 8400 oc guide και λενε ειναι μονο για 8400 και ρωτανε 1000-2 για τον δικο τους μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ε ορίστε η ευκαιρία να το διορθώσουμε και να γίνει intel oc guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Τόσοι αξιόλογοι οδηγοί υπάρχουν και μάλιστα από Ελληνικά site ... Δεν χρειάζονται πάνω από 5 λεπτά για να τους βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Anyway, 16 Χ 220 = 3520 Mhz. Για παραπανω πρεπει να σε στηριζουν: - ψυκτρα cpu, οχι stock cooler, - μεγαλυτερο τροφοδοτικο, - καλυτερες ddr μνημες, Προταση: Ανεβαινεις οσο μπορεις με αυτα/hardware που ηδη εχεις, δεν αξιζει να αγορασεις κατι extra, ειδικα για να κερδισεις λιγα Mhz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.