Luxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Οταν παιζω βιντεο και τραγουδια και παταω σε ενα αρχειο ctrl+c ή del, κολλαει στιγμιαια. Αν το εχω συνεχεια πατημενο ( το ctrl+C ) τοτε κολλαει μεχρι να το αφησω και το process explorer.exe πηγαινει στο 60%. Τι συμβαινει; Επισης δεν ξερω αν τα ειχα, αλλα παρατηρησα καποια παραξενα Processes. Wininit.exe ( οταν το κανω end βγαζει bsod ) taskeng.exe ( 2,3 φορες ) csrss.exe ( 2 φορες και οταν το κανω end βγαζει bsod ) WUDFHost.exe ( 2 φορες ) Μπορει να με βοηθησει καποιος;
papahlamidas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πολλά μπορεί να είναι... Βάλε τον Spyware Terminator από εδώ και κάνε ένα scan. Ποιο antivirus έχεις? Scan έκανες?
Luxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εσβησα οτι ειχα απο codecs και δεν κολλαει πια.. Μαλλον κατι απο τα προγραμματα εφταιγε. Θα βαλω τους CCCP να ξεμπερδευω. Αραγε ποιο προγραμμα δημιουργουσε το κολλημα; Ειχα τα : real alternative, quicktime lite, xvid codec, divx codec, ffdshow, ac3filter. Συνηθως αυτα εγκαταστω μετα απο format, για να μην βαζω codecs.
dkoum Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 εγω που χρισημοποιω klite-code pack δεν μου κολαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.