Προς το περιεχόμενο

games για κινητο και συγκεκριμενα pokemon

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον σημερα πηρα κινητο το κ530ι και θελω να μου πειτε κανενα σιτε για να κατεβασω κανενα παιχνιδακι και κανενα θεμα δωρεαν παντα!και ψαχνω συγκεκριμενα για το παιχνιδι ποκεμον οποις ξερει ας με βοηθησει ευχαριστω παρα πολυ!(μην γελασετε με το παιχνιδι που ψαχνω αλλα επαιζα παλια και το ειδα σε κατι φιλους που το ειχαν και ξαναποροθηκα):-D

Δημοσ.

Δηστυχώς νομίζω ότι στο κινητό σου δεν γίνεται να βάλεις το παιχνίδι που ψάχνεις.Υπάρχει τρόπος να παίξεις όχι μόνο Pokemon αλλά και άλλα παιχνίδια του Game Boy αλλά πρέπει να είναι smarthphone το κινητό.

Δημοσ.
Δηστυχώς νομίζω ότι στο κινητό σου δεν γίνεται να βάλεις το παιχνίδι που ψάχνεις.Υπάρχει τρόπος να παίξεις όχι μόνο Pokemon αλλά και άλλα παιχνίδια του Game Boy αλλά πρέπει να είναι smarthphone το κινητό.

εχει το vbag(που ειναι java).

κατεβασε αυτο το emulator, και καπου υπαρχει ενα site με roms του game boy, ομως δεν μπορω να σου πω ποιο ειναι, γιατι απαγορευεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

υπαρχη ενα προγραμα που χρισιμοπιο εγω που κανει οπιοδιποτε παιχνιδι rom για game boy kai game boy color να παιζι σε java κινητα οχι αποκληστικα symbian αλλα σε ολα:confused::confused::confused: ειναι δοκιμασμενο απο εμενα αλλα υπαρχι ενα μικρο προβλιμα:fear: μερικα κινητα δεν παιζουν αρχεια πανο απο 1mb το ονομα το πορογραματος δε το θυμαμε:-( και δεν μπορο να το βρο γιατι ειμαι σε διακοπες οταν γυρεισο θα το ποσταρω και θα δοσω και αλλες πληροφοριες

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...