Danny7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 λοιπον σημερα πηρα κινητο το κ530ι και θελω να μου πειτε κανενα σιτε για να κατεβασω κανενα παιχνιδακι και κανενα θεμα δωρεαν παντα!και ψαχνω συγκεκριμενα για το παιχνιδι ποκεμον οποις ξερει ας με βοηθησει ευχαριστω παρα πολυ!(μην γελασετε με το παιχνιδι που ψαχνω αλλα επαιζα παλια και το ειδα σε κατι φιλους που το ειχαν και ξαναποροθηκα)
G_Zisis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δηστυχώς νομίζω ότι στο κινητό σου δεν γίνεται να βάλεις το παιχνίδι που ψάχνεις.Υπάρχει τρόπος να παίξεις όχι μόνο Pokemon αλλά και άλλα παιχνίδια του Game Boy αλλά πρέπει να είναι smarthphone το κινητό.
GI@NNAKO-711 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 μπες στο google και γραψε pokemon for mobile και πατα το http://www.gallery.mobile9.com αυτό ήταν όλο
savvvas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δηστυχώς νομίζω ότι στο κινητό σου δεν γίνεται να βάλεις το παιχνίδι που ψάχνεις.Υπάρχει τρόπος να παίξεις όχι μόνο Pokemon αλλά και άλλα παιχνίδια του Game Boy αλλά πρέπει να είναι smarthphone το κινητό. εχει το vbag(που ειναι java). κατεβασε αυτο το emulator, και καπου υπαρχει ενα site με roms του game boy, ομως δεν μπορω να σου πω ποιο ειναι, γιατι απαγορευεται.
hyrytama Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 υπαρχη ενα προγραμα που χρισιμοπιο εγω που κανει οπιοδιποτε παιχνιδι rom για game boy kai game boy color να παιζι σε java κινητα οχι αποκληστικα symbian αλλα σε ολα:confused: ειναι δοκιμασμενο απο εμενα αλλα υπαρχι ενα μικρο προβλιμα μερικα κινητα δεν παιζουν αρχεια πανο απο 1mb το ονομα το πορογραματος δε το θυμαμε και δεν μπορο να το βρο γιατι ειμαι σε διακοπες οταν γυρεισο θα το ποσταρω και θα δοσω και αλλες πληροφοριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.