NemeSis1990 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Την εχω μολις 20 μερες. Δυο προβλήματα προς το παρόν έχω: 1) Εκεί που έβλεπα μια ταινία άρχισαν τα ηχεία να μου κάνουν κάτι γρουτς γρουτς τσικ τσικ... Πατάω pause και συνεχίζονταν. Έβαλα μουσική και πάλι τα ίδια. To ίδιο και όταν δοκίμασα με ακουστικά, αυτός ο ήχος ακουγόταν και με τα ακουστικά. 2) Δοκίμασα να παίξω ταινία 720p. Ε λοιπόν δεν είδα... Κολούσε κάθε δευτερόλεπτο, αλλά έδειχνε και άλλα άκουγα, προσπερνούσε σκηνές... Για αυτό φταίει το pc μου που είναι παλιό στα 2Ghz με 256mb vga?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 κανένα από τα 2 προβλήματα δεν έχει σχέση με την οθόνη...
Vatos_locos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Την εχω μολις 20 μερες. Δυο προβλήματα προς το παρόν έχω: 1) Εκεί που έβλεπα μια ταινία άρχισαν τα ηχεία να μου κάνουν κάτι γρουτς γρουτς τσικ τσικ... Πατάω pause και συνεχίζονταν. Έβαλα μουσική και πάλι τα ίδια. To ίδιο και όταν δοκίμασα με ακουστικά, αυτός ο ήχος ακουγόταν και με τα ακουστικά. 2) Δοκίμασα να παίξω ταινία 720p. Ε λοιπόν δεν είδα... Κολούσε κάθε δευτερόλεπτο, αλλά έδειχνε και άλλα άκουγα, προσπερνούσε σκηνές... Για αυτό φταίει το pc μου που είναι παλιό στα 2Ghz με 256mb vga? το mouse φταίει
NemeSis1990 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 το mouse φταίει wOoT? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vatos_locos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 έλα όλοι σε δουλεύουμε τίποτα δεν έχει η οθόνη σου τα ηχεία φταίνε για τα τσικ τσουκ και ότι άλλους περίεργους θορύβους κάνουν και σίγουρα το cpu σου δεν είναι δυνατό για να παίξει 720p πάντως η οθόνη δεν έχει τίποτα
Sadman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 το jumper κατω απο την δεξια πανω βιδα στο mobo φταει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.